Sabırla Bebeğini Bekleyenler

burdayım canımmmm evet malesef gitti canımmm aminnn inşallahh bu sfer uzunsüreligine gitti 3 ay kadar olmayacakmışşşşş

olsun canım üzülme eminimki mecbur olmasa seni yalnız bırakmaz hem sonunda kavuşmak olunca ayrılığa katlanmak daha kolay olur dimi tatlım

olsun canım üzülme eminimki mecbur olmasa seni yalnız bırakmaz hem sonunda kavuşmak olunca ayrılığa katlanmak daha kolay olur dimi tatlım

üzülmemek elde degil canım ya bu bizim ilk ayrılışlarımız degil hemen hemen 3-4 senedir böyle git gel yapıyo 9 ay bile bekledigim oldu yoruldum artık canım ya yalnız yaşamak gerçekten çok zor ama elden bişi gelmiyo canımda istemiyo gitmeyi ama oda mecburiyetlikten gidiyoooo allahım inşallah bu son olur ayrılışımız bidaha gitmezzz

tatlım işi gittiği yerdeyse sen neden gitmiyosun evinizide götürseniz olmazmı hem ayrılmamış olursunuz

tatlım işi gittiği yerdeyse sen neden gitmiyosun evinizide götürseniz olmazmı hem ayrılmamış olursunuz

canım işi gittigi yerde degil iş ank da şirket gönderiyo yurt dışı şehir dışı geziyo garibimbide kızdan dolayı bi yere kıpırdayamıyoruz ya işlemleri çok zor adres degişikligi bilmem neeeee bi yerde kalıcı olsa ugraşmaya degerde kalıcı degil iştee

anladım canım Allah yardımcınız olsun unutma ececim her gecenin bi sabahı muhakkak vardır sizde yakında aydınlığa çıkarsınız inşallah.hem bide iyiki kızın var en azından hepten yalnız değilsin

Son düzenleme:
anladım canım Allah yardımcınız olsun unutma ececim her gecenin bi sabahı muhakkak vardır sizde yakında aydınlığa çıkarsınız inşallah.

hep bi umutla bekliyorumm gecenin sabahıı ne zaman olacak dişyeee asla umudum kesilmedi inşallah kesilmezde allahım inşallahhh benide güldürür bi günn

hoşbulduk canım bugun çok uyudum gece nasıl uyuycam bilemiyorum acayip bir baş ağrım vardı ensemden başlayan ve tansiyondan oluyormuş en sonunda doktorumu aramak zorunda kaldım parol alabilrsin dedi onu aldım eşim sağolsun yemek falan hazırlardı birazda masaj yaptı iyiym şimdi biride okudu beni geçti inşallah tutmaz tekrar ayda 1 vuruyor

ececim gel konuyu değişelim yarına ne yemek düşünüyosun ya ben yemeğin adı olsa yapmasından erinmem ama insan hergün hergün ne pişireceğini şaşırıyor

inşallah inşallahhh allah razı olsun canım senden valla kötü bigündeydimmmm azda olsa yalnızlıgımı unuttuyorum sizlerin sayesinde

ne demek canım Allah senden de razı olsun ne zaman konuşmak istersen söylemen yeterli elimden bişey gelmesede dinlerim en azından

geçmiş olsun canım enseden gelen baş ağrısı genelde yüksek tansiyondan olur özellikle sabahları oluyosa .dikkat et canım tansiyonunu ölç sürekli tamam mı canım.ilaçlarını kullanıyomusun tedavin nasıl gidiyo

ececim gel konuyu değişelim yarına ne yemek düşünüyosun ya ben yemeğin adı olsa yapmasından erinmem ama insan hergün hergün ne pişireceğini şaşırıyor

degiştirelim iyi olur yinede çok sagolasın canım ya ben yarına hiç bi yemek düşünmüyorummm var yemegim börek yaptım yarınada yeter bizee

aa kızlarr ben bilmiyodum bu baş agrısının neden oldugunu genelde sigaraya baglıyordum yada üzüntüyeee hiç tansiyon aklıma gelmemişti zeynepcim çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım allahım şifa versin.ben yeniyim kendini tanıtsana
evet canım ya her gün inşaşırıyor. bilgisayar hafızamız olsada tıkır çıkarıversek liste halinda demi:84::84::84::84::84::84::84::89::89::89:

ediyor canım iğnemi vuruldum çarşamba günü diğer ilaçlarada devam ediyorum tansiyon olabilir gerçekten babam babaannem yüksek tansiyon hastası ama ayda 1 oluyor bana birde birşey merak ediyorum çatlama iğnesi kesin çatlatıyor mu yumurtayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…