ececim ordamısın tatlım eşin gitmiş yine Allah kavuştursun
burdayım canımmmm evet malesef gitti canımmm aminnn inşallahh bu sfer uzunsüreligine gitti 3 ay kadar olmayacakmışşşşş
olsun canım üzülme eminimki mecbur olmasa seni yalnız bırakmaz hem sonunda kavuşmak olunca ayrılığa katlanmak daha kolay olur dimi tatlım
üzülmemek elde degil canım ya bu bizim ilk ayrılışlarımız degil hemen hemen 3-4 senedir böyle git gel yapıyo 9 ay bile bekledigim oldu yoruldum artık canım ya yalnız yaşamak gerçekten çok zor ama elden bişi gelmiyo canımda istemiyo gitmeyi ama oda mecburiyetlikten gidiyoooo allahım inşallah bu son olur ayrılışımız bidaha gitmezzz
tatlım işi gittiği yerdeyse sen neden gitmiyosun evinizide götürseniz olmazmı hem ayrılmamış olursunuz
canım işi gittigi yerde degil iş ank da şirket gönderiyo yurt dışı şehir dışı geziyo garibimbide kızdan dolayı bi yere kıpırdayamıyoruz ya işlemleri çok zor adres degişikligi bilmem neeeee bi yerde kalıcı olsa ugraşmaya degerde kalıcı degil iştee
anladım canım Allah yardımcınız olsun unutma ececim her gecenin bi sabahı muhakkak vardır sizde yakında aydınlığa çıkarsınız inşallah.
hep bi umutla bekliyorumm gecenin sabahıı ne zaman olacak dişyeee asla umudum kesilmedi inşallah kesilmezde allahım inşallahhh benide güldürür bi günn
inşallah canım menim
inşallah inşallahhh allah razı olsun canım senden valla kötü bigündeydimmmm azda olsa yalnızlıgımı unuttuyorum sizlerin sayesinde
hoşbulduk canım bugun çok uyudum gece nasıl uyuycam bilemiyorum acayip bir baş ağrım vardı ensemden başlayan ve tansiyondan oluyormuş en sonunda doktorumu aramak zorunda kaldım parol alabilrsin dedi onu aldım eşim sağolsun yemek falan hazırlardı birazda masaj yaptı iyiym şimdi biride okudu beni geçti inşallah tutmaz tekrar ayda 1 vuruyor
ececim gel konuyu değişelim yarına ne yemek düşünüyosun ya ben yemeğin adı olsa yapmasından erinmem ama insan hergün hergün ne pişireceğini şaşırıyor
geçmiş olsun canım enseden gelen baş ağrısı genelde yüksek tansiyondan olur özellikle sabahları oluyosa .dikkat et canım tansiyonunu ölç sürekli tamam mı canım.ilaçlarını kullanıyomusun tedavin nasıl gidiyo
geçmiş olsun canım allahım şifa versin.ben yeniyim kendini tanıtsanahoşbulduk canım bugun çok uyudum gece nasıl uyuycam bilemiyorum acayip bir baş ağrım vardı ensemden başlayan ve tansiyondan oluyormuş en sonunda doktorumu aramak zorunda kaldım parol alabilrsin dedi onu aldım eşim sağolsun yemek falan hazırlardı birazda masaj yaptı iyiym şimdi biride okudu beni geçti inşallah tutmaz tekrar ayda 1 vuruyor
evet canım ya her gün inşaşırıyor. bilgisayar hafızamız olsada tıkır çıkarıversek liste halinda demiececim gel konuyu değişelim yarına ne yemek düşünüyosun ya ben yemeğin adı olsa yapmasından erinmem ama insan hergün hergün ne pişireceğini şaşırıyor
ne demek canım Allah senden de razı olsun ne zaman konuşmak istersen söylemen yeterli elimden bişey gelmesede dinlerim en azından
geçmiş olsun canım enseden gelen baş ağrısı genelde yüksek tansiyondan olur özellikle sabahları oluyosa .dikkat et canım tansiyonunu ölç sürekli tamam mı canım.ilaçlarını kullanıyomusun tedavin nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?