Sabırla Bebeğini Bekleyenler

degiştirelim iyi olur yinede çok sagolasın canım ya ben yarına hiç bi yemek düşünmüyorummm var yemegim börek yaptım yarınada yeter bizee

hııımm bende milföy hamuruyla yarın sabah kahvaltısına börek yapmayı düşünüyodum biliyomusun

yasemincim hoşgeldin sende yemek konusunda zorlananlardansın anlaşılan

tatlım genellikle çatlatır diye biliyorum ama bazen çatlamadığıda oluyo sen yinede içini ferah tut inşallah herşey yolunda gider tatlım

bazen anlatmakta insanı rahatlatıyorrr valla şimdi yalnız olsaydım aglar dururdum artık kendi kendime kurardımmm

tatlım arkadaşlar bugünler içindir.bişey daha söyleyecem ben konuyu değişelim derken bu konudan sıkılmadım amacım konuyu değiştirip seni biraz rahatlatacak başka şeylerden konuşmak istememdi yoksa yanlış anlama beni tamammı ececim.

yok canım öyle düşünmedim iyi oldu degiştirdigimizz

inşallah canım bir ara akıntım oldu ama durdu şimdi oda kötü o kadar iğne vuruluyoruz çatlıyor mu çatlamıyor mu anlaşılmıyor ne saçma bunun içinde çağırması lazım aslında doktorrum dimi ama

çatlatma iğnesi vurulduktan sonra doktoruna sor çatlayıp çatlamadığına baksın o zman bekleyişin daha net olur dimi

çatlatma iğnesi vurulduktan sonra doktoruna sor çatlayıp çatlamadığına baksın o zman bekleyişin daha net olur dimi

sahi ya hiç demedi de bana bakalım falan diye ben kesin çatlıyor diye biliyordum dün bir yerde biri böyle bir soru sormuşta ordan takıldı aklıma ben pazartesi arayıp soruyım en iyisi

ay canım ilgilenmiyorlar ki veriyorlar ilacı kullan bekleee çok ilgisiz oluyorlarr

haklısın ama bizim üstelememiz lazım doktorlara kalsa ohoooo

sahi ya hiç demedi de bana bakalım falan diye ben kesin çatlıyor diye biliyordum dün bir yerde biri böyle bir soru sormuşta ordan takıldı aklıma ben pazartesi arayıp soruyım en iyisi

bencede sor bir bişey kaybetmezsin hem sorunca muhakkak bi cevap vermek zorunda kalacak sende ona göre davranırsın dimi tatlım

Son düzenleme:
parayı almaya biliyorlar ama bir klomen tedavisi oldum ilaçlarla birlikte 600 milyon tuttu aşılama ve tüp bebek fiyatları nasıl biliyormusunz ve bu konuda iyi olan hastane çünkü bir daha ki ay gidicem de

aynen katılıyorum canım sana parayı almayı çok iyi biliyorlarrr ben geçen ay ank da bi özel hastanede yaptırdım ama yarım kaldı tedavim ilgisizliklerinin yüzünden hatayı bana buldular tamam bendede var ama ben sanki herzaman tüp bebek mi yaptırıyorum kafa aşılamaya gitti insan ister istermez bi dalgınlık yaşıyo ignemi geç yapmışım çatlamtma ignesini o yüzden yarım kaldı normalde çogu hastane ararlarmış igne gününüz bugün şu saatte unutmayın ditye ama benim dr ilgienmedi bilee

parayı almaya biliyorlar ama bir klomen tedavisi oldum ilaçlarla birlikte 600 milyon tuttu aşılama ve tüp bebek fiyatları nasıl biliyormusunz ve bu konuda iyi olan hastane çünkü bir daha ki ay gidicem de

ben ne aşılama nede tüp bebek tedavisi yapmadığım için bu konuda fikrim yok canım ama maliyetli oldu aşikar.hem du bakalım tatlım belki bu tedavin sonuç verecek bebişin geleek hemen şimdiden bu olmamış gibi bi dahaki ayı başka tedavileri düşünme bu psikolojinide kötü etkiler sen şimdi bu tedaviye konsantre ol

çok haklısın canım hiç bişeyide onlara ispat edemezsin hep hata sende olur nedense

haklısın ama bizim üstelememiz lazım doktorlara kalsa ohoooo

bencede sor bir bişey kaybetmezsin hem sorunca muhakkak bi cevap vermek zorunda kalacak sende ona göre davranırsın dimi tatlım

canım ya çok hastane dr gezdim ama hemen tersliyorlarrr insanın hevesini kırıyorlar sormaya insan çekiniyoo valla ben bu son dr da elimden geldigince sormaya çalışıyodum mrk ettigimi ama zornan cvp veriyodu

canım ya çok hastane dr gezdim ama hemen tersliyorlarrr insanın hevesini kırıyorlar sormaya insan çekiniyoo valla ben bu son dr da elimden geldigince sormaya çalışıyodum mrk ettigimi ama zornan cvp veriyodu

hııııııııııııııımmmmm

o zaman zorla sinir edene kadar soracaz :99::99::99::99::99::99::99:

kızlar ben çıkıyorum uykum var sizde uyuyun dinlenin yarın görüşürüz öpüyorum sizi byyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…