degiştirelim iyi olur yinede çok sagolasın canım ya ben yarına hiç bi yemek düşünmüyorummm var yemegim börek yaptım yarınada yeter bizee
geçmiş olsun canım allahım şifa versin.ben yeniyim kendini tanıtsana
evet canım ya her gün inşaşırıyor. bilgisayar hafızamız olsada tıkır çıkarıversek liste halinda demi:84::84::84::84::84::84::84::89::89::89:
ediyor canım iğnemi vuruldum çarşamba günü diğer ilaçlarada devam ediyorum tansiyon olabilir gerçekten babam babaannem yüksek tansiyon hastası ama ayda 1 oluyor bana birde birşey merak ediyorum çatlama iğnesi kesin çatlatıyor mu yumurtayı
bazen anlatmakta insanı rahatlatıyorrr valla şimdi yalnız olsaydım aglar dururdum artık kendi kendime kurardımmm
hııımm bende milföy hamuruyla yarın sabah kahvaltısına börek yapmayı düşünüyodum biliyomusun
yasemincim hoşgeldin sende yemek konusunda zorlananlardansın anlaşılan
tatlım genellikle çatlatır diye biliyorum ama bazen çatlamadığıda oluyo sen yinede içini ferah tut inşallah herşey yolunda gider tatlım
tatlım arkadaşlar bugünler içindir.bişey daha söyleyecem ben konuyu değişelim derken bu konudan sıkılmadım amacım konuyu değiştirip seni biraz rahatlatacak başka şeylerden konuşmak istememdi yoksa yanlış anlama beni tamammı ececim.
inşallah canım bir ara akıntım oldu ama durdu şimdi oda kötü o kadar iğne vuruluyoruz çatlıyor mu çatlamıyor mu anlaşılmıyor ne saçma bunun içinde çağırması lazım aslında doktorrum dimi ama
çatlatma iğnesi vurulduktan sonra doktoruna sor çatlayıp çatlamadığına baksın o zman bekleyişin daha net olur dimi
çatlatma iğnesi vurulduktan sonra doktoruna sor çatlayıp çatlamadığına baksın o zman bekleyişin daha net olur dimi
ay canım ilgilenmiyorlar ki veriyorlar ilacı kullan bekleee çok ilgisiz oluyorlarr
ay canım ilgilenmiyorlar ki veriyorlar ilacı kullan bekleee çok ilgisiz oluyorlarr
sahi ya hiç demedi de bana bakalım falan diye ben kesin çatlıyor diye biliyordum dün bir yerde biri böyle bir soru sormuşta ordan takıldı aklıma ben pazartesi arayıp soruyım en iyisi
parayı almaya biliyorlar ama bir klomen tedavisi oldum ilaçlarla birlikte 600 milyon tuttu aşılama ve tüp bebek fiyatları nasıl biliyormusunz ve bu konuda iyi olan hastane çünkü bir daha ki ay gidicem de
parayı almaya biliyorlar ama bir klomen tedavisi oldum ilaçlarla birlikte 600 milyon tuttu aşılama ve tüp bebek fiyatları nasıl biliyormusunz ve bu konuda iyi olan hastane çünkü bir daha ki ay gidicem de
aynen katılıyorum canım sana parayı almayı çok iyi biliyorlarrr ben geçen ay ank da bi özel hastanede yaptırdım ama yarım kaldı tedavim ilgisizliklerinin yüzünden hatayı bana buldular tamam bendede var ama ben sanki herzaman tüp bebek mi yaptırıyorum kafa aşılamaya gitti insan ister istermez bi dalgınlık yaşıyo ignemi geç yapmışım çatlamtma ignesini o yüzden yarım kaldı normalde çogu hastane ararlarmış igne gününüz bugün şu saatte unutmayın ditye ama benim dr ilgienmedi bilee
haklısın ama bizim üstelememiz lazım doktorlara kalsa ohoooo
bencede sor bir bişey kaybetmezsin hem sorunca muhakkak bi cevap vermek zorunda kalacak sende ona göre davranırsın dimi tatlım
çok haklısın canım hiç bişeyide onlara ispat edemezsin hep hata sende olur nedense
canım ya çok hastane dr gezdim ama hemen tersliyorlarrr insanın hevesini kırıyorlar sormaya insan çekiniyoo valla ben bu son dr da elimden geldigince sormaya çalışıyodum mrk ettigimi ama zornan cvp veriyodu
bilmiyorum valla bakalım artık hayırlısı ama pazartesi muhakkak arıycam doktoru
hııııııııııııııımmmmm
o zaman zorla sinir edene kadar soracaz :99::99::99::99::99::99::99:
ben çıkıyorum kızçelerim hepinizi öpüyorum kocamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?