Sabırla Bebeğini Bekleyenler

oooooo iç pilav yaptın demek afiyet olsun ayrıca ben on çeşit yapmıyorum canım çorbayı hemen herkes yapar sulu yemeğin yanındada pilav olur yani

ben yapmadım ama,hatta var olan çorbayı bile ısıtmamışım.
ben aslında çorbasız bi sofra düşünemeyenlerdendim,ama eşim giller öyle yemeyince,tek çeşitle beslenmeye alışkın olunca,bende alıştım,birazda kolayıma geldi sanırım,tek olsun,bizim olsun hesabı:86::86::86:

hoş geldin şimdi hareket gelis topiğe

canıııııııııııım

anam benim kocişte bana zorlaaa nihatı izletiyorrrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kolaycı kardelen kolaycı kardelen

- Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran da ölmeden önce uyan. . . ! Hz Mevlana..

İranlı Şair(ş.sadi) Derki: Aşka Uçma Kanatların Yanar..! Türk Şair de (mevlana) ...Diyorki: Aşka Uçmadıktan Sonra Kanatlar Neye Yarar..!Diğer Bir Türk Şairi de(y.emre) Noktayı Koyuyor ve Diyorki Aşka Vardıktan Sonra Kanadı Kim Arar..

Bir insana başkaları yanında verilen öğüt, öğüt değil, hakarettir..! Hz Ali [r.a]

- Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan; sen erken davran da ölmeden önce uyan. . . ! Hz Mevlana..

bnde gezmedeydim arkadaşlarımdaydım biri yeni dogum yaptı digeri 2 aylık bebiş sevdim geldim ahhh nerde hamilelik her ay bekliyoruz bir umutla

inşallah kısa zamanda umutların gerçek olur

barbüke mangal canımm elektrikli mangal

tatlım o barbekü değilmiydi

men survivoru izlemiyom sıkılıyom cazibe yi seviyom hem güldürüyo meni

bende sevmiyorum ama evin reisi izliyorrrrrrrya aslında benim eşimde tv izlemek falan yoktur normalde bir şey izlenirken kumanda benim elimdedirrr ama şimdi has yaaaa o yüzden böyleeee

Son düzenleme:
kızalr ben çıkıyorum iyi gecelerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…