Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende iyiyim,evde pinekliyorum bütün gün,inşallah bu ay gelir bebiş.

aynen gün boyu evde tek başıma sıkıldım kendi kendime diyorumm keşke çocuk olsaydım benim kız öglen bi indi aşşagı akşama kadar oynadı ne güzelll bense evde sıkıla sıkıla oturdum keşke canım bu ay bebişimiz olsada o bizi bari mutlu etsee

inşallah,inşallah

hııııımmm iyi yapmışsın güle güle giyinsin yeğenin eşinin gezmesi zararlımı tatlım inşallah bir an önce iyileşir beraber güzelce gezer eğlenirsiniz

bende iyiyim,evde pinekliyorum bütün gün,inşallah bu ay gelir bebiş.

inşallah gelir bebişin kardelen cim

inşallah bu ya gelir bebişin ececim sende eşinin hasretini bebğinde alırsın

saracanımm hoş geldin canımm

hoşbulduk canım nasılsın

inşallah inşallahh canımmm allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre veririr iyiyim canımm sizleri bekliyorummmm

sağol canımmm çok yakışktı yaramazıma yok canım zaralı değilde biraz ürüyünce yürüyemiyor yoruluyor bende bu gün gezlim dedimm eşimde mağazada yoruldum falan diyince kız kardeşimde kız bana

hııııım anladım canım sende çok yorma eniştemizi o zaman

inşallah inşallahh canımmm allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre veririr iyiyim canımm sizleri bekliyorummmm

ben geldim ama biraz gidecem bulaşıkları halledip gelecem

hııııım anladım canım sende çok yorma eniştemizi o zaman

ben geldim ama biraz gidecem bulaşıkları halledip gelecem

canım yormak değilde 2 aydır sürekli yatıyor kasları zayıflar dedi dr günde 1 saat gezsin dedi ama ben zorlamdım bu güne kadra daha 2 gündür gezeli hayatım diyorum

canım yormak değilde 2 aydır sürekli yatıyor kasları zayıflar dedi dr günde 1 saat gezsin dedi ama ben zorlamdım bu güne kadra daha 2 gündür gezeli hayatım diyorum

insan iki ay yatınca gezmek zor gelir doğal olarak yavaş ayvaş alışır eniştemiz gelecekte her şey güzel olacak ve bugünleri gülümseyerek hatırlayacaksınız inşallah

insan iki ay yatınca gezmek zor gelir doğal olarak yavaş ayvaş alışır eniştemiz gelecekte her şey güzel olacak ve bugünleri gülümseyerek hatırlayacaksınız inşallah

evet canım eşimede zor geliyor laf aramızda birazda tebbeldir eşim yürüme konusunda pek sevmezz neredeyse wc bile arabayla gitmek ister
sarammmmmmmmmmm inşş kuzum inşşşşşşşşşşşşşşşş hepimize zor günlerimize gülümsemeyi nasip etsin rabbim

yeteeeeer,sara_28,o_rkide01,son_ece,
kızlar konuşanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…