çok şükür canımm
selam ece,gene mi yalnızsın?
metuşumda gelmiş,karşılaşamadık yaaaaaa
selam ece,gene mi yalnızsın?
metuşumda gelmiş,karşılaşamadık yaaaaaa
selam canım hoş geldinn evet malesef yine alnızımmm nasılsın canım
bende iyiyim,evde pinekliyorum bütün gün,inşallah bu ay gelir bebiş.
aynen gün boyu evde tek başıma sıkıldım kendi kendime diyorumm keşke çocuk olsaydım benim kız öglen bi indi aşşagı akşama kadar oynadı ne güzelll bense evde sıkıla sıkıla oturdum keşke canım bu ay bebişimiz olsada o bizi bari mutlu etsee
sara geldim gittim kimseler yokyemek yapmaya gittim sen gelimişsin canım bu gün eşime şöyle bir dolaşalım dedim yarım saat kadar bir mağaza vardı bu gün 23 nisan yaaa % 50 indirim yapmış çocuklara yeğenciğime hediye bakayım dedimm:26: tam mağazadan girdim bir baktımki benim bayram çocuğuda alışverişe gelmiş ona çok tatlı bir gömlekle bir şort aldım ama kız kardeşim eşimi dışarıya çıkartım yarım saat yürütüm diyee bana bastı fırçayı bastı fırçayı:18::18: sonra kocasınada dediki hadi ablama enişteyi eve bırakalım bu kız bu adamı öldürmedenn
bende onlara çay falan yaptım öylece akşam oldu kuzummm :44::44::44::44:
bende iyiyim,evde pinekliyorum bütün gün,inşallah bu ay gelir bebiş.
aynen gün boyu evde tek başıma sıkıldım kendi kendime diyorumm keşke çocuk olsaydım benim kız öglen bi indi aşşagı akşama kadar oynadı ne güzelll bense evde sıkıla sıkıla oturdum keşke canım bu ay bebişimiz olsada o bizi bari mutlu etsee
saracanımm hoş geldin canımm
hııııımmm iyi yapmışsın güle güle giyinsin yeğenin eşinin gezmesi zararlımı tatlım inşallah bir an önce iyileşir beraber güzelce gezer eğlenirsiniz
inşallah gelir bebişin kardelen cim
inşallah bu ya gelir bebişin ececim sende eşinin hasretini bebğinde alırsın
hoşbulduk canım nasılsın
hııııımmm iyi yapmışsın güle güle giyinsin yeğenin eşinin gezmesi zararlımı tatlım inşallah bir an önce iyileşir beraber güzelce gezer eğlenirsiniz
inşallah gelir bebişin kardelen cim
inşallah bu ya gelir bebişin ececim sende eşinin hasretini bebğinde alırsın
hoşbulduk canım nasılsın
sağol canımmm çok yakışktı yaramazıma yok canım zaralı değilde biraz ürüyünce yürüyemiyor yoruluyor bende bu gün gezlim dedimm eşimde mağazada yoruldum falan diyince kız kardeşimde kız bana
inşallah inşallahh canımmm allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre veririr iyiyim canımm sizleri bekliyorummmm
hııııım anladım canım sende çok yorma eniştemizi o zaman
ben geldim ama biraz gidecem bulaşıkları halledip gelecem
canım yormak değilde 2 aydır sürekli yatıyor kasları zayıflar dedi dr günde 1 saat gezsin dedi ama ben zorlamdım bu güne kadra daha 2 gündür gezeli hayatım diyorum
sara cım,hepimizin bebekleri gelsin inşallah tatlım.
insan iki ay yatınca gezmek zor gelir doğal olarak yavaş ayvaş alışır eniştemiz gelecekte her şey güzel olacak ve bugünleri gülümseyerek hatırlayacaksınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?