Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhabalar...
uzak kaldım kızlar sizden özleştik valla. yakın bir arkadaşım ölü doğum yaptı. onunla ilgilendim hep. ama artık yorgun düştüm onlarda kuşadasına gittiler annelerine o yüzden bende evime ve sizlere kavuştum. üzüldüm çok yaa allahım korusun hepimizi. allah böyle şeyler yaşatıcağına olmuyo diye üzsün daha iyi onu anladım

ececim yine seninle başbaşa kaldık hadi bi konu belirlede sohbet edek nasılsa benimde uykum yok

benimlemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibende gidemedim bir türlü kızzzzzzzzzzzz
cadılar neredelrrrrrrrr yaafffffffffffffffff

Son düzenleme:

allahım esirgesinnnnnnnnnnnnnnn
sara bende bana dedin sandımmmmmmmmmmmm

bu arada metukanın annesindenhaber varmı?
bide maonya aşılama yaptırmıştı sonuç aldımı ben yokken bişeyler oldumu ki?

canım ya bence yanlış düşünüyorsun olmaması daha acı tabi öldügünü bilmekte kötüde hiç olmamayışı daha kötüü inşallah 2 bebegini kucagına almak nasip olur aynı acıyı yaşamaz

bu arada metukanın annesindenhaber varmı?
bide maonya aşılama yaptırmıştı sonuç aldımı ben yokken bişeyler oldumu ki?

metuka gündüz uğramış ama kimse omyınca yazmamış maonya da dah test yapmadı sanırımmmmmm
neyse bu sefr çıktım hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin nehircim arkadaşına çok üzüldüm Allah sabır versin tatlım inşallah çok beklemeden ikinci evlatlarını kucaklarına alırlarda acılarını unuturlar.sen nasılsın minik prensimiz nasıl

benimlemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibende gidemedim bir türlü kızzzzzzzzzzzz
cadılar neredelrrrrrrrr yaafffffffffffffffff

gitme zaten yeterim bizimde canımız sıkılıyo yalnız kalınca

allahım esirgesinnnnnnnnnnnnnnn
sara bende bana dedin sandımmmmmmmmmmmm

sanada derdim ama senin adın aşağıda gözükmeyince gittin sandım tatlı arkadaşım menim

ben kendimi düşündüm bebeğim olsun diye ağlarken mi daha çok acı çektim diye hayır. allah korusun şimdi karnımdakini toprağa vermek beni çıldırtır dayanılmaz böyle birşeye. çünkü bebeği küçük değildi. 39. haftada kordonu dolanmış o yüzden kaybettik. ödüm kopuyo şimdi benim uçuk çıktı dudağımda hemde 3 tane

amin canımmmm. minik prensimizgayet iyi. ben kendimi iyi hissetmiyorum ama o çok mutlu oynuyo sürekli ultrasondada izlerken gülümsedi durdu bize harika resimleri oldu bakabaka bir hal oldum sorma valla sen nasılsın?

bu bekleyiş çok sinir bozucu sanırım kafayı yemek üzereyim bu ayda tutmycağını biliyorum ama yinede stres var işte öyle yani eve sığamıyorum bir türlü

kendini düşündügünü bilemem ama öyle söylemen ister isteez dokundu bana 12 senedir bekliyorum canım ben yani beklemek kadar kötü bişi yok hiç degilse arkadaşın kaybetme acısını yaşasada oldugunu biliyor allahım inşallah 2.ci yavrusunu kucagına almayı nasip eder hiç olmadıgını bilmek acaba benim çocugum hiç olmayacak mı düşüncesi daha çok acı veriyor canım allah inşallah yavrunu sana bagışlar

ayyy üzmek istemezdim ki ben seni özür dilerim ben sadece kendimi düşündümde öyle dedim tabi herkes benimle aynı düşüncek diye birşey yok. kusuruma bakma emi allahm herkesin evladını bağışlasın korusun inşallah. allahım sanada isteyen herkeslerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…