ececim yine seninle başbaşa kaldık hadi bi konu belirlede sohbet edek nasılsa benimde uykum yok
ececim yine seninle başbaşa kaldık hadi bi konu belirlede sohbet edek nasılsa benimde uykum yok
merhabalar...
uzak kaldım kızlar sizden özleştik valla. yakın bir arkadaşım ölü doğum yaptı. onunla ilgilendim hep. ama artık yorgun düştüm onlarda kuşadasına gittiler annelerine o yüzden bende evime ve sizlere kavuştum. üzüldüm çok yaa allahım korusun hepimizi. allah böyle şeyler yaşatıcağına olmuyo diye üzsün daha iyi onu anladım
merhabalar...
uzak kaldım kızlar sizden özleştik valla. yakın bir arkadaşım ölü doğum yaptı. onunla ilgilendim hep. ama artık yorgun düştüm onlarda kuşadasına gittiler annelerine o yüzden bende evime ve sizlere kavuştum. üzüldüm çok yaa allahım korusun hepimizi. allah böyle şeyler yaşatıcağına olmuyo diye üzsün daha iyi onu anladım
bu arada metukanın annesindenhaber varmı?
bide maonya aşılama yaptırmıştı sonuç aldımı ben yokken bişeyler oldumu ki?
merhabalar...
benimlemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibende gidemedim bir türlü kızzzzzzzzzzzz
cadılar neredelrrrrrrrr yaafffffffffffffffff
allahım esirgesinnnnnnnnnnnnnnn
sara bende bana dedin sandımmmmmmmmmmmm
kızçelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzz napıyorsunuzz görüşmeyeli:82::82::82:
kızçelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzz napıyorsunuzz görüşmeyeli:82::82::82:
canım ya bence yanlış düşünüyorsun olmaması daha acı tabi öldügünü bilmekte kötüde hiç olmamayışı daha kötüü inşallah 2 bebegini kucagına almak nasip olur aynı acıyı yaşamaz
metuka gündüz uğramış ama kimse omyınca yazmamış maonya da dah test yapmadı sanırımmmmmm
neyse bu sefr çıktım hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin nehircim arkadaşına çok üzüldüm Allah sabır versin tatlım inşallah çok beklemeden ikinci evlatlarını kucaklarına alırlarda acılarını unuturlar.sen nasılsın minik prensimiz nasıl
gitme zaten yeterim bizimde canımız sıkılıyo yalnız kalınca
sanada derdim ama senin adın aşağıda gözükmeyince gittin sandım tatlı arkadaşım menim
ben kendimi düşündüm bebeğim olsun diye ağlarken mi daha çok acı çektim diye hayır. allah korusun şimdi karnımdakini toprağa vermek beni çıldırtır dayanılmaz böyle birşeye. çünkü bebeği küçük değildi. 39. haftada kordonu dolanmış o yüzden kaybettik. ödüm kopuyo şimdi benim uçuk çıktı dudağımda hemde 3 tane
bu bekleyiş çok sinir bozucu sanırım kafayı yemek üzereyimbu ayda tutmycağını biliyorum ama yinede stres var işte öyle yani eve sığamıyorum bir türlü
kendini düşündügünü bilemem ama öyle söylemen ister isteez dokundu bana 12 senedir bekliyorum canım ben yani beklemek kadar kötü bişi yok hiç degilse arkadaşın kaybetme acısını yaşasada oldugunu biliyor allahım inşallah 2.ci yavrusunu kucagına almayı nasip eder hiç olmadıgını bilmek acaba benim çocugum hiç olmayacak mı düşüncesi daha çok acı veriyor canım allah inşallah yavrunu sana bagışlar
öyle deme canım ya allah büyüktür... ne zaman sonuç alıyosunuz? kaç gün kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?