benden uzak dur diyince kırıldım valla hiç misafir perver değilsinizşaka şaka
neyse artık olur öyle şeyler.
inşallah canım dualarında olalım hamilelerin duası kabul olur unutma.
ne zamaaaaaaannnnn bişi almışmı bari
kıslarrr kardeşimin evne hırsız girmişşş evini talan edip gitmiş
eşya olarak bişi almamışta biraz para almış herhalde telefonda görüştük biraz önce evi dagıtmış para aramış belli
eşya olarak bişi almamışta biraz para almış herhalde telefonda görüştük biraz önce evi dagıtmış para aramış belli
ne ne zaman hırsız girmiş bişey olmuşmu kardeşine Allah yardım etsin canım ya üzüldüm
ayyy canııııııımmm ben cok korkarımmm hırsızdan hiç başıma gelmedi allahta getirmesin
anam bide kociş 1 hafta gece 1 hafta gündüş calışıo kapıları nasıl kitliom bi bilsen
ayyy canııııııımmm ben cok korkarımmm hırsızdan hiç başıma gelmedi allahta getirmesin
anam bide kociş 1 hafta gece 1 hafta gündüş calışıo kapıları nasıl kitliom bi bilsen
çok geçmiş olsun canım menim ya
ya bende çok korkarım ve şimdi içime korku girdi allah yardımız olsunn koçişte yok kiiii sıgınayımm
kardeşim evde dilmiş ama dimi? bide nasıl girmiş nerden girmiş
biz çok misafirperveriz arkadaşım hatta selamınıda aldık ama sen sonra nehirin yorumunu yanlış anlayıp onun üzerine konuşmaya başlayınca biz karışmak istemedik şaka bile olsa misafirperver olmadığımızı kabul etmeyiz
tatlım kapını bacanı kilitle Allaha sığın dualarını edip öyle uyu özellikle ayetel kürsi duasını okumayı ihmal etme Allah hepimizi kötü insanların şerrinden korusun
yok evde deillermişti allahtan ya bahçe katta oturuyorlardı balkon kapısı vardı pimapen onu kırmış girmiş
ben nehirin yorumunu yanlış anlamadım nehir benim söylemek istediklerimi yanlış anladı saracım zaten sonrada kubuletti bunu.
hıııııııııım ozaman ben gidiyim.
aminnn aminnnn canım ben gündüz bile kitliyorum kapıyı eşim olmadıgında çok korkuyorum ya hem hırdızlardan hemde dilencilerden
aminnn aminnnn canım ben gündüz bile kitliyorum kapıyı eşim olmadıgında çok korkuyorum ya hem hırdızlardan hemde dilencilerden
korkma tatlım allahın izniyle bişi olmaz ben eski evimde korkardım yakınmda kimse yoktu ama bu evim benim bekarken ailemle oturdugum evim oyüzden bana sıcak gelio kendimi daha güvende hissediyorum komsular tanıdım ve teyzemde kapı komsum oldu yeni aldılar karsı daireyi daha rahatım
hayır canım gitmen için söylemedim yanlış anlama ama misafirperver değilsiniz diyerekten genelleme yaptığın için yazma gereği duydum yoksa biz kimseye git demeyiz semiye sor o bizi iyi tanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?