Sabırla Bebeğini Bekleyenler

benden uzak dur diyince kırıldım valla hiç misafir perver değilsiniz şaka şaka
neyse artık olur öyle şeyler.
inşallah canım dualarında olalım hamilelerin duası kabul olur unutma.

biz çok misafirperveriz arkadaşım hatta selamınıda aldık ama sen sonra nehirin yorumunu yanlış anlayıp onun üzerine konuşmaya başlayınca biz karışmak istemedik şaka bile olsa misafirperver olmadığımızı kabul etmeyiz

eşya olarak bişi almamışta biraz para almış herhalde telefonda görüştük biraz önce evi dagıtmış para aramış belli

ayyy canııııııımmm ben cok korkarımmm hırsızdan hiç başıma gelmedi allahta getirmesin

anam bide kociş 1 hafta gece 1 hafta gündüş calışıo kapıları nasıl kitliom bi bilsen

ayyy canııııııımmm ben cok korkarımmm hırsızdan hiç başıma gelmedi allahta getirmesin

anam bide kociş 1 hafta gece 1 hafta gündüş calışıo kapıları nasıl kitliom bi bilsen

Allah kimseye göstermesin tatlım aman dikkat et kendine kapıyı bacayı iyi kilitleyin kızlar

ya bende çok korkarım ve şimdi içime korku girdi allah yardımız olsunn koçişte yok kiiii sıgınayımm

ya bende çok korkarım ve şimdi içime korku girdi allah yardımız olsunn koçişte yok kiiii sıgınayımm

tatlım kapını bacanı kilitle Allaha sığın dualarını edip öyle uyu özellikle ayetel kürsi duasını okumayı ihmal etme Allah hepimizi kötü insanların şerrinden korusun

ben nehirin yorumunu yanlış anlamadım nehir benim söylemek istediklerimi yanlış anladı saracım zaten sonrada kubuletti bunu.
hıııııııııım ozaman ben gidiyim.

tatlım kapını bacanı kilitle Allaha sığın dualarını edip öyle uyu özellikle ayetel kürsi duasını okumayı ihmal etme Allah hepimizi kötü insanların şerrinden korusun

aminnn aminnnn canım ben gündüz bile kitliyorum kapıyı eşim olmadıgında çok korkuyorum ya hem hırdızlardan hemde dilencilerden

yok evde deillermişti allahtan ya bahçe katta oturuyorlardı balkon kapısı vardı pimapen onu kırmış girmiş

korkma tatlım allahın izniyle bişi olmaz ben eski evimde korkardım yakınmda kimse yoktu ama bu evim benim bekarken ailemle oturdugum evim oyüzden bana sıcak gelio kendimi daha güvende hissediyorum komsular tanıdım ve teyzemde kapı komsum oldu yeni aldılar karsı daireyi daha rahatım

ben nehirin yorumunu yanlış anlamadım nehir benim söylemek istediklerimi yanlış anladı saracım zaten sonrada kubuletti bunu.
hıııııııııım ozaman ben gidiyim.

hayır canım gitmen için söylemedim yanlış anlama ama misafirperver değilsiniz diyerekten genelleme yaptığın için yazma gereği duydum yoksa biz kimseye git demeyiz semiye sor o bizi iyi tanıyor

aminnn aminnnn canım ben gündüz bile kitliyorum kapıyı eşim olmadıgında çok korkuyorum ya hem hırdızlardan hemde dilencilerden

ben hiç acmam tanımadıgıma kapıyı satıcıya dilenciye falan hatta bi arada tüp bitmişti eşim işteydi tüp istedi bana dioki adam tüpü taksın sen dış kapıda bekle içerde durma dio:)

nme güzel yaaa benim yakınımda kimsem yok kardeşmle aramızda tam 1 saatlik yol var komşular desen kendilerine hayır yok anca insanın açıgını ararlarr allah yardcımız olsun ne deyim evim 2 katta amaolsun hırsız bu hırsıza ne kapı nede mesafe dayanırr

hayır canım gitmen için söylemedim yanlış anlama ama misafirperver değilsiniz diyerekten genelleme yaptığın için yazma gereği duydum yoksa biz kimseye git demeyiz semiye sor o bizi iyi tanıyor

biliyorum canım ortamı yumuşatıyım istedim zaten dün seminin arkasından gelince fark ettim topiğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…