aminnn aminnnn canım ben gündüz bile kitliyorum kapıyı eşim olmadıgında çok korkuyorum ya hem hırdızlardan hemde dilencilerden
ececim geçmiş olsun cana gelmesinde.
sende ALLAHA sığın duanı düşünmemeye çalış.
biliyorum canım ortamı yumuşatıyım istedim zaten dün seminin arkasından gelince fark ettim topiğinizi.
tatlım ben gecenlerde okumuştum senin eşinin gittiğini nereye gittiki eşin ne iş yapıo cevaplamak istersen
allah kavuştursun bu arada
ben hiç acmam tanımadıgıma kapıyı satıcıya dilenciye falan hatta bi arada tüp bitmişti eşim işteydi tüp istedi bana dioki adam tüpü taksın sen dış kapıda bekle içerde durma dio:)
korkma tatlım allahın izniyle bişi olmaz ben eski evimde korkardım yakınmda kimse yoktu ama bu evim benim bekarken ailemle oturdugum evim oyüzden bana sıcak gelio kendimi daha güvende hissediyorum komsular tanıdım ve teyzemde kapı komsum oldu yeni aldılar karsı daireyi daha rahatım
akrabanla yakın oturman çok güzel heleki geceler yazlnız kalıyosan Allah yardımcınız olsun tatlım gerçi malda canın yongası ama Allah cana zeval vermesin
akrabanla yakın oturman çok güzel heleki geceler yazlnız kalıyosan Allah yardımcınız olsun tatlım gerçi malda canın yongası ama Allah cana zeval vermesin
edacım 2 miz kalmışız sarada gitmişşş
edacım 2 miz kalmışız sarada gitmişşş
hayıııııııııııır gitmedim burdayım
annnammmm nere gitmiş saaaaarrrrrrrrraaammm kuşuuummmm nerdesinn sen
yok kız gitmez o ii gceler demeden
nereye kayboldun kısss aşşagıda görünmüyrdundaaa
tatlım bazen burda olmamıza rağmen aşağıda isim gözükmüyo
nasılda tanıyo akidişini
edacım sen bebek çalışmalarına bi dahaki aymı başlayacan
canım eşime göre mayısta başlayalım dio ama ben kararsızım bilmiom korkuorumda vallabelki haziran diom ama esşim cok kararlı
edacım sen bebek çalışmalarına bi dahaki aymı başlayacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?