Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aminnn aminnnn canım ben gündüz bile kitliyorum kapıyı eşim olmadıgında çok korkuyorum ya hem hırdızlardan hemde dilencilerden

tatlım ben gecenlerde okumuştum senin eşinin gittiğini nereye gittiki eşin ne iş yapıo cevaplamak istersen

allah kavuştursun bu arada

tatlım ben gecenlerde okumuştum senin eşinin gittiğini nereye gittiki eşin ne iş yapıo cevaplamak istersen

allah kavuştursun bu arada

aminnn aminnn canım tşkr ederim canım eşimin meslegi mobilya tasarım imalat şirkette çalışıyo kendi meslegi ile olmaaasada her işi yapar yeter ki ona iş olsun

ben hiç acmam tanımadıgıma kapıyı satıcıya dilenciye falan hatta bi arada tüp bitmişti eşim işteydi tüp istedi bana dioki adam tüpü taksın sen dış kapıda bekle içerde durma dio:)

bende açmam kimseye allahtan bizde tüp derdi yok valla ben onlardan bile korkuyorum ya

akrabanla yakın oturman çok güzel heleki geceler yazlnız kalıyosan Allah yardımcınız olsun tatlım gerçi malda canın yongası ama Allah cana zeval vermesin

akrabanla yakın oturman çok güzel heleki geceler yazlnız kalıyosan Allah yardımcınız olsun tatlım gerçi malda canın yongası ama Allah cana zeval vermesin

amin tatlım haklısın bi ara erkenden uyukalmışım eşim gececi arıo arıo acmıomuşum merak etmiş hemen teyzosu aramış o kapıyı calınca zile uyandım ama yani ii oluo

edacım sen bebek çalışmalarına bi dahaki aymı başlayacan

hhhııııı bide bu arada gecen tarota baktırmıştım kadın bana sen mayıs yada haziran ayında hamile oldugunu öğreneceksin dedi ve bu kişi beni hiç tanımayan birii

bide eşin yada sen bi ameliyat bi operasyon gecitmişsin dedi hemde kürtajdan 1 aysonra falan bildi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…