birşey diyim mi edacım benim ablam ve bir kaç arkadaşım kürtaj oldu ve biri düşük yaptı sonra şak diye hamile kaldı sizinde eşinde ve sende sorun yoksa en kısa zamanda kalırsın bence adım çıkıcak valla öyle içimden geçeni söyledim sadece he yanlış anlamayın kızlar
saracım sen kaç senelik evlisin hiç tedavi oldun muuuu
birşey diyim mi edacım benim ablam ve bir kaç arkadaşım kürtaj oldu ve biri düşük yaptı sonra şak diye hamile kaldı sizinde eşinde ve sende sorun yoksa en kısa zamanda kalırsın bence adım çıkıcak valla öyle içimden geçeni söyledim sadece he yanlış anlamayın kızlar
sanırım yanlış anladın arkadaşım ben sadece nacisane fikrimi paylaştım seninle amacım sana akıl vermek seni yazdıklarınla kınamak değildi.
ALLAH hamileliğini tamamına erdirsin rabbim kucağına almayı nasib etsin.
ben evlat sahibi olamayınca yaşanan acıyıda okadar uğraştan sonra evladını kaybetmeninde nekadar acı olduğunu bildiğim için ikisinin acısınıda ayrı ayrı yaşadım için paylaşmak istedim
tatlım ben 3 seneyi bitirdim tedavi olmadım sadece yumurta takibi yapıldı bi seferinde o kadar
bir kere hamile kaldıysa demek kalabiliyorsun arkadaşım bak hep sen bize teselli veriyorsun ama emin ol tam olmuyor artık dediğin bir an sürprizzzz gelicek az bir zamanda
yok yok sen bizim güzin ablamızsın bundan sonra sana güzin abla diyebilirmiyizzz
hoş geldin demiştim ama cvp gelmedi senden canımm nasılsın canımm enin topigin hangisii
hepinizz böyleee olun emiiiiii
canım inşallah allahım nsip eder ben 2 ay önce kürtaj oldum daha başlamadım calışmalara ama bende kan pıhtılaşması varmış onda yaşamıomuş bebişlerim eşimde bir sorun yok allaha şükür 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne yapmama gerekiomuş ama burda öle seyler okudum ki iğne kullanıldıgında bile aynı sey olabiliomuş allah korusun allahım bidahaki bebeğime SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH[/QUO
bak benim annemin arkadaşı şeker hastası günde 4 kere iğne vuruluyor ve 3 tane çocuk doğurdu o haliyle düşün birininde bir tüpü kapalı ve bir tane yumurtası var onunda 3 tane çocuğu var yani RABBİM ol derse olurr ve hepimizin olucak bak görürsün
allahım inşallah tez zamanda sanada yavrunu nasip edr kaç yaşındasın canım
hepinizz böyleee olun emiiiiii
hepinizz böyleee Olun emiiiiii
ay pardon ozaman tatlım hoşbuldum ozaman sağol.
sağol canım iyiyim
umudumuz bitmeyecek
üzüldüm senin için gerçektenhaklısın yanlış anlamışım seni. allahım en kısa zamanda dünyalar güzeli bir prenses yada yakışıklımı yakışıklı bir prens nasip etsin. ben uzaktan gördüm kaybetmeyi ablamda yaşadım ama gene insanın kendi acısı gibi olmaz bilemem yani. ama uğraşmanın yoruculuğunu biliyorum. allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
tatlım 36 yaşındayım men
sende böle ol tatlım menim
kızlar ben müsadenizi istiyorum. valla kafam kazan gibi yatayım da yarın güzel olsun günüm başağrısıyla geçmesin yineherkesi bool bol öpüyorum allah rahatlık versin yarın görüşürüz.
kızlar ben müsadenizi istiyorum. valla kafam kazan gibi yatayım da yarın güzel olsun günüm başağrısıyla geçmesin yineherkesi bool bol öpüyorum allah rahatlık versin yarın görüşürüz.
canım inşallah allahım nsip eder ben 2 ay önce kürtaj oldum daha başlamadım calışmalara ama bende kan pıhtılaşması varmış onda yaşamıomuş bebişlerim eşimde bir sorun yok allaha şükür 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne yapmama gerekiomuş ama burda öle seyler okudum ki iğne kullanıldıgında bile aynı sey olabiliomuş allah korusun allahım bidahaki bebeğime SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH[/QUO
bak benim annemin arkadaşı şeker hastası günde 4 kere iğne vuruluyor ve 3 tane çocuk doğurdu o haliyle düşün birininde bir tüpü kapalı ve bir tane yumurtası var onunda 3 tane çocuğu var yani RABBİM ol derse olurr ve hepimizin olucak bak görürsün
canım inşallah allahım banada nasip eder bu sefer 1. düşük olunca ikincide dr 1 kese var ama yanında kanama var yaşamaz düşebilir dedi ben yıkıldım zaten başka dr gittim ne düşüğü ikiz dedi rahatladım baska dr daha gittim oda ikiz dedi ama yiyecek ekmekleri yokmuş rabbim böyle istedi elden bişey gelmez yaşamaz dien dr a cok kızmıştım ikizmiş bilemedi keseye kanama dedi falan de4miştim ama onun dedği oldu
allahın izniyle bitemeyecek inşlalahhhh rabbim daha fazla yormadan nasip eder inşallah canım sen ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?