Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yok yok sen bizim güzin ablamızsın bundan sonra sana güzin abla diyebilirmiyizzz

canım inşallah allahım nsip eder ben 2 ay önce kürtaj oldum daha başlamadım calışmalara ama bende kan pıhtılaşması varmış onda yaşamıomuş bebişlerim eşimde bir sorun yok allaha şükür 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne yapmama gerekiomuş ama burda öle seyler okudum ki iğne kullanıldıgında bile aynı sey olabiliomuş allah korusun allahım bidahaki bebeğime SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH

üzüldüm senin için gerçekten haklısın yanlış anlamışım seni. allahım en kısa zamanda dünyalar güzeli bir prenses yada yakışıklımı yakışıklı bir prens nasip etsin. ben uzaktan gördüm kaybetmeyi ablamda yaşadım ama gene insanın kendi acısı gibi olmaz bilemem yani. ama uğraşmanın yoruculuğunu biliyorum. allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin

bir kere hamile kaldıysa demek kalabiliyorsun arkadaşım bak hep sen bize teselli veriyorsun ama emin ol tam olmuyor artık dediğin bir an sürprizzzz gelicek az bir zamanda

teşekküy edeyim zeynebim:78::78::78::78::78: artık gelsin ya yaş kemale erecek nerdeyse

kızlar ben müsadenizi istiyorum. valla kafam kazan gibi yatayım da yarın güzel olsun günüm başağrısıyla geçmesin yine herkesi bool bol öpüyorum allah rahatlık versin yarın görüşürüz.

oh içim rahatladı kırgın ayrılmak istemem anlaşılmama sevindim.
sağolasın arkadaşım amin inşallah.
aynen öyle bu nedenle yazına mudahale ettim iki acıyıda yaşadığım için tecrübeyle sabit yani ikiside aynı acı inan.

kızlar ben müsadenizi istiyorum. valla kafam kazan gibi yatayım da yarın güzel olsun günüm başağrısıyla geçmesin yine herkesi bool bol öpüyorum allah rahatlık versin yarın görüşürüz.

tamam tatlım kendinede prensimizede iyi bak iyi geceler tatlı rüyalar öptüm byyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…