yaaa ölemi ne güzell nasıl oluyo peki sürekli yanınızdamı yoksa yurttadamı kalıo ben pek bilmiorum kusura bakma
bence saramın yorumu cok güzellll
evet anlatta edacım gülelim bizde senle
evet canım saranın yorumu çok güzell valla gece gece beni mutlu etti diyebilirimm allah razı olsunnn son zamanlarda içim o kadar karanlıktı ki kendimi teselli edecek en ufak söz arıyorummm canım kızım devamlı yanımızda kalıyo hiç yurda vermedik annesi vefatt ettikten sonra yanımıza aldık allahın izniyle hep yanımızda kalacak ne zaman ben babamın yanına gidecem derse o zaman bırakacam onuu ama dedigin gibi hafta sonları almak üzere de olan koruyucu ailelik var bazıları öyle yapıyorlar istege baglı
yaaa tatlım valla ben akşam 4 arkadasımla yemege cıktım yemekten sonra 5 d die bişi var biliomusun bilmiorum ama bende ilk defa girdim cizgi film gibi bişi ama içindesin sanki hayvalar var hayvanların agzının içane giriosun üzerine su fışkırıo falan oturdugun koltuk sallanıo ucuyosuun yanii anlayacagınız bugün baya bir adrenalin yaşadım cok güzeldi eşimide götürmeyi düşünüyorum sizede tavsiye ederim
yaaa tatlım valla ben akşam 4 arkadasımla yemege cıktım yemekten sonra 5 d die bişi var biliomusun bilmiorum ama bende ilk defa girdim cizgi film gibi bişi ama içindesin sanki hayvalar var hayvanların agzının içane giriosun üzerine su fışkırıo falan oturdugun koltuk sallanıo ucuyosuun yanii anlayacagınız bugün baya bir adrenalin yaşadım cok güzeldi eşimide götürmeyi düşünüyorum sizede tavsiye ederim
evet canım saranın yorumu çok güzell valla gece gece beni mutlu etti diyebilirimm allah razı olsunnn son zamanlarda içim o kadar karanlıktı ki kendimi teselli edecek en ufak söz arıyorummm canım kızım devamlı yanımızda kalıyo hiç yurda vermedik annesi vefatt ettikten sonra yanımıza aldık allahın izniyle hep yanımızda kalacak ne zaman ben babamın yanına gidecem derse o zaman bırakacam onuu ama dedigin gibi hafta sonları almak üzere de olan koruyucu ailelik var bazıları öyle yapıyorlar istege baglı
çok büyük sevap işliyosun Allah bu emeklerinin karşılığını verir muhakkak ben inanıyorum.
evet tatlım rabbim cabarını boş cıkarmaz sanada anne olmayı nasip eder cok güzel bişey yaptıgın insanlar kendi cocuklarına neler yapıo sen başkasını cocuguna annelik yapıosun bundan güzel bişi olamaz
eğlenceliymiş iyiki gitmişsin ve eğlenmişsin insanın stres atmaya da ihtiyacı var
valla cok güzeldi stres attım ehn azından oan için unuttum kötü seyleri
valla cok güzeldi stres attım ehn azından oan için unuttum kötü seyleri
bak bu kadar bile işe yaramışsa ne güzel çok sevindim senin adına
bak bu kadar bile işe yaramışsa ne güzel çok sevindim senin adına
herkese gerekli böyle bişilerrrr valla o kadar yoruldum ki son 2 aydır degişiklige çok ihtiyacım var valla kıslar ne yapsam tat almıyorumm
kızlar ben calıştıgım için belkide o kadar sıkılmaya zamanım olmuo tabi bazen calışmaktan sıkılıorum ama o ayrı mesele evde olsam daha cok düşünür ve sıkılırdım herhalde
hadi saracım bizde gidelim bizimde ihtiyacımız varrr
kızlar ben calıştıgım için belkide o kadar sıkılmaya zamanım olmuo tabi bazen calışmaktan sıkılıorum ama o ayrı mesele evde olsam daha cok düşünür ve sıkılırdım herhalde
böyle yapma tatlım gündüzler dışarı çık temiz havada yürüyüş yap seni oyalıyacak bişeylwr bul el işi yap mesela ben sıkıldığımda el işi yaparı kafam dağılır hem bizde varız ne zaman ihtiyacın olsa konuşmak istesen bizler buradayız biliyosun baktın daha da olmuyo bi psikoloğa gidip yardım al hepimizin ihtiyacı var uzman yardımına ama hep ihmal ediyoruz herşey olacağına varıyo ececim o yüzden herşeyi kafanda kurup stres yapmamaya özen göster
gidelim ececim hadi tut elimden
çok haklısın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?