Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yaaa ölemi ne güzell nasıl oluyo peki sürekli yanınızdamı yoksa yurttadamı kalıo ben pek bilmiorum kusura bakma

bence saramın yorumu cok güzellll

evet canım saranın yorumu çok güzell valla gece gece beni mutlu etti diyebilirimm allah razı olsunnn son zamanlarda içim o kadar karanlıktı ki kendimi teselli edecek en ufak söz arıyorummm canım kızım devamlı yanımızda kalıyo hiç yurda vermedik annesi vefatt ettikten sonra yanımıza aldık allahın izniyle hep yanımızda kalacak ne zaman ben babamın yanına gidecem derse o zaman bırakacam onuu ama dedigin gibi hafta sonları almak üzere de olan koruyucu ailelik var bazıları öyle yapıyorlar istege baglı

evet anlatta edacım gülelim bizde senle

yaaa tatlım valla ben akşam 4 arkadasımla yemege cıktım yemekten sonra 5 d die bişi var biliomusun bilmiorum ama bende ilk defa girdim cizgi film gibi bişi ama içindesin sanki hayvalar var hayvanların agzının içane giriosun üzerine su fışkırıo falan oturdugun koltuk sallanıo ucuyosuun yanii anlayacagınız bugün baya bir adrenalin yaşadım cok güzeldi eşimide götürmeyi düşünüyorum sizede tavsiye ederim

çok büyük sevap işliyosun Allah bu emeklerinin karşılığını verir muhakkak ben inanıyorum.

eğlenceliymiş iyiki gitmişsin ve eğlenmişsin insanın stres atmaya da ihtiyacı var

çok iyi etmişsin canımmm valla duydum ama hiç gitmedimmm arada gerekiyo öyle adrenalin

evet tatlım rabbim cabarını boş cıkarmaz sanada anne olmayı nasip eder cok güzel bişey yaptıgın insanlar kendi cocuklarına neler yapıo sen başkasını cocuguna annelik yapıosun bundan güzel bişi olamaz

çok büyük sevap işliyosun Allah bu emeklerinin karşılığını verir muhakkak ben inanıyorum.

allahım kabul eder inşallahhh allah rızası için aldımm inşallah rabbim kabul eder her ne kadar bazen kendimi yenemeyip kızıp bagırsamda kendimi suçlasamda allahım inşallahh kabul eder

aminn aminnnn allah razı olsun kıslarrr inşallah allahım kabul eder

bak bu kadar bile işe yaramışsa ne güzel çok sevindim senin adına

kızlar ben calıştıgım için belkide o kadar sıkılmaya zamanım olmuo tabi bazen calışmaktan sıkılıorum ama o ayrı mesele evde olsam daha cok düşünür ve sıkılırdım herhalde

herkese gerekli böyle bişilerrrr valla o kadar yoruldum ki son 2 aydır degişiklige çok ihtiyacım var valla kıslar ne yapsam tat almıyorumm

böyle yapma tatlım gündüzler dışarı çık temiz havada yürüyüş yap seni oyalıyacak bişeylwr bul el işi yap mesela ben sıkıldığımda el işi yaparı kafam dağılır hem bizde varız ne zaman ihtiyacın olsa konuşmak istesen bizler buradayız biliyosun baktın daha da olmuyo bi psikoloğa gidip yardım al hepimizin ihtiyacı var uzman yardımına ama hep ihmal ediyoruz herşey olacağına varıyo ececim o yüzden herşeyi kafanda kurup stres yapmamaya özen göster

kızlar ben calıştıgım için belkide o kadar sıkılmaya zamanım olmuo tabi bazen calışmaktan sıkılıorum ama o ayrı mesele evde olsam daha cok düşünür ve sıkılırdım herhalde

ya aslında çalışmak güzel bişi hiç degilse özel hayatındaki bazı şeyleri düşünme zamanın olmuyo böyle ev de olupta kara kara düşünmüyorsun

hadi saracım bizde gidelim bizimde ihtiyacımız varrr

gidelim ececim hadi tut elimden

çok haklısın tatlım

valla psikologo gitmeyi düşünüyorum canım kendimi iyice eve kitledim dışarı bile çıkmayı canım istemiyo hele el işi hiç sarmıyooo ama bakalımm bundan sonra inşallah kendimi bi düzene sokacagımm üzüldügüm yeter artıkkk

kızlar gecen bi hamile geldi magazaya sancısı tuttu kıvranıo aglıo kızı oturttuk üstelik dr kontrolünden geliomuş yanında bir arkadası var 8 aylık hamişmiş bi görseniz hepimiz müşteriyi falan unuttuk hepimiz su götürüoz gazeteyle kızı yelliyoz ayaklarını altına sandalye koyuyoz falan kızın eşide sehir dısındaymış sanırım kocasındanda korkuo hayır aramayın eşimi ne geziosun orda der dio nesen ambulans avm nin hemsiresi falan götürdüler kızı bizde güvenlikten telinin aldık akşam aradık kızı biz x magazadan arıoz nasıl olsunuz die iyiymiş bişi yokmuş sonb aylar oldugu için olabilirmiş böle kasılmalar cok sevindi ama aradık die

edacım sen kaç yaşındasın memleket nire senin kıslarr ugün amma meraklı oldum dimii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…