canım ece koruyucu ailesiymiş kızının
Eki Görüntüle 183890 Eki Görüntüle 183891 Eki Görüntüle 183892 Eki Görüntüle 183893 Eki Görüntüle 183894 Eki Görüntüle 183890 Eki Görüntüle 183891 Eki Görüntüle 183892 Eki Görüntüle 183893 Eki Görüntüle 183894 Eki Görüntüle 183890 Eki Görüntüle 183891 Eki Görüntüle 183892 Eki Görüntüle 183893 Eki Görüntüle 183894
yetercim bunlar çok güzel emeğine sağlık arkadaşım
kimse konuşmayınca bende bir şeyler ekledim
bunlarda süpeeeeer
kızlarr zır zır böceği arkadaşınızzz uyumaya gidiooooyrn başka ağlama partilerinde görüşmek dileğiyleee.içimm biii tuafffff biri brnii sustursunnnn kendimi tokatlasammı acabaaaa ayy ben nie böle ağlarken gülen bi tipim acabaaaa deliyim ben deliyim deliyim deliyimmmm
hoşçakalınnnnnn
kız o erkek bebek sana öpücük gönderiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarr zır zır böceği arkadaşınızzz uyumaya gidiooooyrn başka ağlama partilerinde görüşmek dileğiyleee.içimm biii tuafffff biri brnii sustursunnnn kendimi tokatlasammı acabaaaa ayy ben nie böle ağlarken gülen bi tipim acabaaaa deliyim ben deliyim deliyim deliyimmmm
hoşçakalınnnnnn
yerim men o bebeği[/Qafiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnUOTE]
kızlar ben kaçar iyi gecelerrrrrrrrrrr koci yatacakmış sensiz olmaz diyorrr
kızlar ben kaçar iyi gecelerrrrrrrrrrr koci yatacakmış sensiz olmaz diyorrr
aaaa kıslarrrr ben geldimmm siz nereye gidiyonuzzzz kıslarr götürdüm kızımı hastaneye bi igne yaptı dr bide ilaç yazdı sabah başlayacakmısız allaha şükür pek bişi yok muş üşütmüş
aaaa kıslarrrr ben geldimmm siz nereye gidiyonuzzzz kıslarr götürdüm kızımı hastaneye bi igne yaptı dr bide ilaç yazdı sabah başlayacakmısız allaha şükür pek bişi yok muş üşütmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?