Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarr zır zır böceği arkadaşınızzz uyumaya gidiooooyrn başka ağlama partilerinde görüşmek dileğiyleee.içimm biii tuafffffbiri brnii sustursunnnnkendimi tokatlasammı acabaaaaayy ben nie böle ağlarken gülen bi tipim acabaaaadeliyim ben deliyim deliyim deliyimmmm

hoşçakalınnnnnn

iyi geceler byyyyy

kuzum hadi git bebişinle sarmaş dolaş uyun inşşşşşşşşş her şey çok çok güzel olcakkkkkkkkkkkkkkkk

prensesim neden konuşmuyosun sen gözler,nden ameliyat olacaktın dimi nasıl oldun ameliyat ne zaman

kızlar ben kaçar iyi gecelerrrrrrrrrrr koci yatacakmış sensiz olmaz diyorrr

kızlar ben kaçar iyi gecelerrrrrrrrrrr koci yatacakmış sensiz olmaz diyorrr

aaaa kıslarrrr ben geldimmm siz nereye gidiyonuzzzz kıslarr götürdüm kızımı hastaneye bi igne yaptı dr bide ilaç yazdı sabah başlayacakmısız allaha şükür pek bişi yok muş üşütmüş

aaaa kıslarrrr ben geldimmm siz nereye gidiyonuzzzz kıslarr götürdüm kızımı hastaneye bi igne yaptı dr bide ilaç yazdı sabah başlayacakmısız allaha şükür pek bişi yok muş üşütmüş

sevinsim canım hadi geçmiş olsun iğne sabaha kadar rahat etmesini sağlar kızının Allah acil şifa versin tatlım

[SIZE "3"]canım geçmiş olsun çok sevindim iyi olmanıza [/SIZE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…