Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoşgeldin edacım nasılsın

iyi bari yüksek ateş iyi değil çünkü hani akıl vermek olarak anlama ama gecede sürekli ateşini kontrol et hastalıklar gece daha ağırlaşır o yüzden diyorum.

estagfurullah canımmm olur mu öyle şeyyy ben sordum size ne yapabilirim diyee bu zamana kadar hiç baş agrısı olmazdı ilk defa oldu oyüzden tedirgin oldum helede 2 gündür olunca daha 11 yaşında ya baş agrısını olması korkuttu benii

selam kızlar.
ece cim,çok geçmiş olsun,sıcak bi süt içirsen,belki azcık rahatlar,en azından uyuyabilir.

tatlım üşütmüştür bademcikleri şişmiştir çocuk bu çeşitli hastalıklar baş ağrısı yapabilir yarın doktora götür bizede sonucu söyle merak ederiz çok geçmiş olsun

tatlım üşütmüştür bademcikleri şişmiştir çocuk bu çeşitli hastalıklar baş ağrısı yapabilir yarın doktora götür bizede sonucu söyle merak ederiz çok geçmiş olsun

tamam canımm allah razı olsun sizlerden ya öglen bi agrı kesici vermiştim ama şimdi bi aspirin versem bişi olur mu kii

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

yeteeeeer,sara_28,eda33,son_ece,maonyaaa+,kardelen5233,

neden susuyorsunuz şimdi ben gitcemmmmmmmm sonra sabah bir kalkcam uçmuşsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hemen gitmeeeeeeeee biraz daha kal

tamam canımm allah razı olsun sizlerden ya öglen bi agrı kesici vermiştim ama şimdi bi aspirin versem bişi olur mu kii

canım sizinaile hekiminizin telefonu yokmu ya sor yada acile götürseniz nasıl olurki

yav kızlar bu alıntıların hepsini birden nasıl alıosunuz yapmaya calıştım ama başaramadım

kızlar lütfen benim için dua edin yarın doktora gidiyorum kesem boşmu son karar doktorun biri boş biri erken dedi umarım bir problem yokturrrrrr:2:

gecmiş olsun tatlım kızına acil şifalar havalar kötü bide arkadasının su dökmesi tuz biber olmuş üşütmüş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…