hoş geldinnnnnnnnnn
başak yol yokki bütün yollar bize çıkar gelecek başka yolu yok (allahın izni ile)
hoşgeldin edacım nasılsın
iyi bari yüksek ateş iyi değil çünkü hani akıl vermek olarak anlama ama gecede sürekli ateşini kontrol et hastalıklar gece daha ağırlaşır o yüzden diyorum.
estagfurullah canımmm olur mu öyle şeyyy ben sordum size ne yapabilirim diyee bu zamana kadar hiç baş agrısı olmazdı ilk defa oldu oyüzden tedirgin oldum helede 2 gündür olunca daha 11 yaşında ya baş agrısını olması korkuttu benii
edacım profilindeki bebek çok tatlı netten aşırmamıyoksa bi tanıdığınınmı:26::26::26::26::26:
selam kızlar.
ece cim,çok geçmiş olsun,sıcak bi süt içirsen,belki azcık rahatlar,en azından uyuyabilir.
selam kızlar.
ece cim,çok geçmiş olsun,sıcak bi süt içirsen,belki azcık rahatlar,en azından uyuyabilir.
aynen katılıyorum çak yeterim
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
tatlım üşütmüştür bademcikleri şişmiştir çocuk bu çeşitli hastalıklar baş ağrısı yapabilir yarın doktora götür bizede sonucu söyle merak ederiz çok geçmiş olsun
hoşgeldin edacım nasılsın
iyi akşamlar canım hoş geldin
hoş geldinnnnnnnnnn
hoşbulduk kızlar nasılsınız ben bugün uyandıgımda kırmızıları gördüm karnım cok ağrıo
edacım profilindeki bebek çok tatlı netten aşırmamıyoksa bi tanıdığınınmı:26::26::26::26::26:
aşırma tatlım aşırma inşallah en kısa zamanda kendi bebişimi koyarım
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
yeteeeeer,sara_28,eda33,son_ece,maonyaaa+,kardelen5233,
neden susuyorsunuzşimdi ben gitcemmmmmmmm sonra sabah bir kalkcam uçmuşsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tamam canımm allah razı olsun sizlerden ya öglen bi agrı kesici vermiştim ama şimdi bi aspirin versem bişi olur mu kii
hemen gitmeeeeeeeee biraz daha kal
canım sizinaile hekiminizin telefonu yokmu ya sor yada acile götürseniz nasıl olurki
tamam canımm allah razı olsun sizlerden ya öglen bi agrı kesici vermiştim ama şimdi bi aspirin versem bişi olur mu kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?