Sabırla Bebeğini Bekleyenler

acidan karin arirmi :26: yok baska birsey.. bebek tutunmasin ..

acıdan karın ağrımaz aslında,ama acaba bağırsaklar karına baskı yapar mı diye düşündüm,çünkü benim adet dönemimde de bağırsaklarım çok rahatsız olur
inşallah bebek tutunduğu içindir,inşallah.

kızlar ben acuk çıktım gelirim yineee

AMELİYAT YERİ
İki sevgili bir ağacın gölgesinde otururlar. Delikanlının tatlı sözleri arasında bir ara kız sevgilisinin kulağına fısıldar :
-Sevgilim sana apandist ameliyatı olduğum yeri göstereyim.
Delikanlının gözleri parlar.
-Göster canım göster.
Kız eliyle uzak bir yeri göstererek :
-Bak şu ilerde görünen sarı bina var ya, onun üçüncü katı....

hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hb canım..iş yoğunluğundan bir türlü bakamıyorum topice...
meraba canim nasil sin ????
saol tatlım...valla çok yoğunum bugünlerde..işler yoğun...
leyla cım,cadı cım,ben iyiyim,sağolun.
yalnız adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo,daha yumurta çatlayalı bi hafta olmadı,bu nedendir acep recep?:97:

canım ya acıdan yada kendini üşütmüşsündür...tutunma ağrısı diye hiç duymadım...bebiş tutunsa bile adete yakın tarihte tutunur...hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin gelir gülüm...

öyle canım yaaa,araştırıyodum,bende bıraktım şimdi,neticede ne olursa olsun değiştrirebilcek halim yok.
ama kendimi üşütmedim,hatta şu sıra çok çok dikkat ettim.

inşallah demekten başka çaremiz yok malesef.

karedelen cim inşallah hamilesindir bebeğin gelir sana ve seni bırakmaz yinede hayırlısı olsun Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin özellikle hayırlı olması çok önemli bence inşallah bebişin gelir Allah gönlüne göre verir ve seni çok bekletmez

leyla nasılsın gülüm ben biraz keyifsizim içimden bağıra bağıra ağlamak geliyo çocuk yüzünden değil onunda hayırlısını istiyorum eğer mutluluk getirecekse huzur sağlayacaksa gelsin yoksa gelmesin bugün kafam çok karışık neyse buseyi öp benim için sende busede Allaha emanet olun.

ben geldim kızlar.yiyenimi anneme bıraktım.ruhum sıkılıoo annemlerdede oturamadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…