Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben geldim kızlar.yiyenimi anneme bıraktım.ruhum sıkılıoo annemlerdede oturamadımmm

kuzu neden böyle yapıyorsun yaaaaa biraz kendini oyalayacak şeyler bu stres yapmaaaaaa güzel olacak her şey

maonyaaaaaaaaaa sana kızıyorum ama topla kendini yaaaaaa bu kadar çaba harcadın emek harcadın şimdi bütün bu emek sadece sıkıtı ve stresten boşamı gitsinnnnn hadi iyi düşün iyi olsun inşş
hiç umudum kalmadı artık çok mutsuzummmmmmmmmmmmm

canım yaşadığın süreç hiç kolay değil ama inşş rabbim kolaylık verir çıkış yolu verir ned esek boş biliyorum

saol saracım..bende seni merak etmiştim..baktım girmemişsin dedim nerde bu kız...gezmeye gittin sandım...valla canım benim işim yoğun...sayfayı açtım iki saattir cevap yazacam öyle sayfa açık kaldı..gelen gidenin haddi hesabı yok..yoğunluk full devam yani...canım birazcık kuran-ı kerim oku ferahlarsın..güzel bir abdest al..bazen insan darlanabiliyor...inşallah geçer canım benim...sende Allahıma emanet ol bitanem... kendini özletme...
öyle canım yaaa,araştırıyodum,bende bıraktım şimdi,neticede ne olursa olsun değiştrirebilcek halim yok.
ama kendimi üşütmedim,hatta şu sıra çok çok dikkat ettim.

hakkında hayırlısı olsun tatlım...dualarım seninle kardeloşum...

hiç umudum kalmadı artık çok mutsuzummmmmmmmmmmmm

ayy lütfen üzülmeyin.. tabiki çok zor biliyorum insanın inanası gelmio keşke biraz daha beklesem biraz daha diosunuz. bende 4nisanda kürtaj oldum boş gebelikten dolayı. Allah çok büyük. Kısmet nasip iş deil mi hem bunlar. Vakti gelmeden olmuo işte. Hem sağlıklı bebeğe hiç bişi olmazmış, sağlıksız anomali bi durumda vucüt bebeği ya yok eder yada hiç oluşturmazmış, Doktorum bunu Allahın bi lütfu olarak görün dedi. Gerçi sizinkisi kesinleştimi bilmiyorum ama hayırlısını isteyin. Hayırlı zamanda, hayırlı ve sağlıklısını versin Allahım herkese

daha anca mı gitti misafirlerin,maşallah diyelim bari.
neyse geldin ya,bundan sonra konuşuk ederik.
sara cım,selam tatlım.
evet tatlım, ne zamandır konusamadık seninle, nasılsın? keyifler nasıl seker?

hoşgeldin zeynocum misafirlerinin gitmesini sevindim artık seninle sohbet edebiliriz[/COLOR

evet canım, ama bi türlü yakalayamadık, ben geldigimde görmüyorum pek kimseyi, aksamları da esimle vakit geciriyorum, pek giremiyorum henuz...ama o da normale döner yakında... onun disinda pek bi haber yok bende.. iyi diyelim iyi olalım ins.... sen nasılsın güzelcim?

anam nerelerdesiniz??:26::26::26::26:

bi bakıyorum kimse yok.... sonra gene bakıyorum, gene kimse yok:84::84::84::84:

ama neden ki???gelinde bi sarılam sizee.....

anam nerelerdesiniz??:26::26::26::26:

bi bakıyorum kimse yok.... sonra gene bakıyorum, gene kimse yok:84::84::84::84:

ama neden ki???gelinde bi sarılam sizee.....

bu kızlar böyle maalesef bi geliyolar bi gidiyolar. gelirler birazdan diye düşünüyorum bu arada merhaba nasılsınız

zelal nerde kaç gündürrrr
bende merak ediyorum zeloşu...karşılamadık kaç gündür..umarım iyidir
tatlım, güzel annecik.. nasılsın? minik Buse nasıl?

saol zeynocum..iyiyim çok şükür bitanem..busede iyi teyzesi annesini tekmeleyip duruyor...diyete devam ediyorum...cumartesi doktor randevumuz var...tekrar şeker testi yapılacak..umarım düşmüştür..duanızı eksik etmeyin..sende yoksun ne zamandır...senide merak etmiştim..girip yazmana sevindim tatlım..işlerim yoğun topice fazla bakamıyorum..ara ara girip yazıyorum canım..çok öpüyorum seni zeynom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…