kızlar %99 boş gebelik %1 olma olasılığı var kese boyu 1.72 cm cuma ya vardır yada kürtajj
kızlar %99 boş gebelik %1 olma olasılığı var kese boyu 1.72 cm cuma ya vardır yada kürtajj
ben geldim kızlar.yiyenimi anneme bıraktım.ruhum sıkılıoo annemlerdede oturamadımmm
kuzu neden böyle yapıyorsun yaaaaa biraz kendini oyalayacak şeyler bu stres yapmaaaaaa güzel olacak her şey
maonyaaaaaaaaaa sana kızıyorum ama
hiç umudum kalmadı artık çok mutsuzummmmmmmmmmmmm
saol saracım..bende seni merak etmiştim..baktım girmemişsin dedim nerde bu kız...gezmeye gittin sandım...valla canım benim işim yoğun...sayfayı açtım iki saattir cevap yazacam öyle sayfa açık kaldı..gelen gidenin haddi hesabı yok..yoğunluk full devam yani...canım birazcık kuran-ı kerim oku ferahlarsın..güzel bir abdest al..bazen insan darlanabiliyor...inşallah geçer canım benim...sende Allahıma emanet ol bitanem...karedelen cim inşallah hamilesindir bebeğin gelir sana ve seni bırakmaz yinede hayırlısı olsun Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin özellikle hayırlı olması çok önemli bence inşallah bebişin gelir Allah gönlüne göre verir ve seni çok bekletmez
leyla nasılsın gülüm ben biraz keyifsizim içimden bağıra bağıra ağlamak geliyo çocuk yüzünden değil onunda hayırlısını istiyorum eğer mutluluk getirecekse huzur sağlayacaksa gelsin yoksa gelmesin bugün kafam çok karışık neyse buseyi öp benim için sende busede Allaha emanet olun.
öyle canım yaaa,araştırıyodum,bende bıraktım şimdi,neticede ne olursa olsun değiştrirebilcek halim yok.
ama kendimi üşütmedim,hatta şu sıra çok çok dikkat ettim.
hiç umudum kalmadı artık çok mutsuzummmmmmmmmmmmm
evet tatlım, ne zamandır konusamadık seninle, nasılsın? keyifler nasıl seker?daha anca mı gitti misafirlerin,maşallah diyelim bari.
neyse geldin ya,bundan sonra konuşuk ederik.
sara cım,selam tatlım.
hoşgeldin zeynocum misafirlerinin gitmesini sevindim artık seninle sohbet edebiliriz[/COLOR
anam nerelerdesiniz??:26::26::26::26:
bi bakıyorum kimse yok.... sonra gene bakıyorum, gene kimse yok:84::84::84::84:
ama neden ki???gelinde bi sarılam sizee.....
bende merak ediyorum zeloşu...karşılamadık kaç gündür..umarım iyidirzelal nerde kaç gündürrrr
tatlım, güzel annecik.. nasılsın? minik Buse nasıl?
merhaba kızlar siteye yeni üye oldu..bende 16 haftalık hamıleyım,inş..güzel vakit geçiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?