Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoşbulduk canım nasılsın

gündürrr çok mutsuzum cnm günüm yaklaştı hiç akıntım yok.sancılarım gelioooobi tuafımmmm.kendimi dövesimm varr böyle yaparak bi yere varamam ama elimde değilll.gebe olmak nasıl bi duygu acabaaa çok merak ediyrmmmm.bende yaşarmıyım diyorummm

hiç stres etme canım hayırlısı herşeyin tabikide hayırlısıyla sende tadacaksın o duyguyu inan bana çok güzel bi duygu bence tam yaşayamadım ama 2,5 ay benim için çok güzeldi çok farklı bi duygu inşalla gebe haberlerini en kısa zamanda alırız bitanem olursun inşalllaaahhh amiiinnnn

ececimmmm

dün kzınla hastaneye gittinizmi noldu.şimdi nasıll.allahım sen nasıl temiz yürekli bi insanmışsınnn rabbim bu fedakarlığının mukafatını versin inşşş

saol cnm allah razı olsun.ben hiç anne olamıyacam die korkuyrmmm

amin canım saolasın...akşama ne yemek yapacak..menü konuşalım bari...ben ıspanak yapmayı düşünüyorum ama

canım ya ben yemek yapmadım yoruldum kıs hasta akşam dr götürdüm igne yaptılar ama sabah kalktıgında hala kötüydü ögleye kadar bekledim baktım hala kötü onu hast götürdüm çarşıdada biraz işim vardı onları halledeyim derken yoruldum gelirken artık hazır bişiler aldık onu yedik akşamada kıza sadece bi çorba yaparım sadece

ececimmmm

dün kzınla hastaneye gittinizmi noldu.şimdi nasıll.allahım sen nasıl temiz yürekli bi insanmışsınnn rabbim bu fedakarlığının mukafatını versin inşşş

canım akşam götürdüm igne yaptılar ama sabah hala kötüydü yine götürdüm aminnn canımmm aminnnn

canımnmm kendini hiçç yıpratma hakkıında haırlı ise rabbim nasip edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…