merhaba canım hoşgeldin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah ne güzel darısı başımıza
merhaba kızlar siteye yeni üye oldu..bende 16 haftalık hamıleyım,inş..güzel vakit geçiririz
kıslarrr neden konuşmuyorsunuzzz
ececim işlerim yoğun ara ara bakıyorum tatlım topice..nasılsın?neler yapıyorsun bakalım?
allah kolaylık versin canım iyiyimmm
hoş geldin tatlım
hoşbulduk canım nasılsın
gündürrr çok mutsuzum cnm günüm yaklaştı hiç akıntım yok.sancılarım gelioooobi tuafımmmm.kendimi dövesimm varr böyle yaparak bi yere varamam ama elimde değilll.gebe olmak nasıl bi duygu acabaaa çok merak ediyrmmmm.bende yaşarmıyım diyorummm
hiç stres etme canım hayırlısı herşeyin tabikide hayırlısıyla sende tadacaksın o duyguyu inan bana çok güzel bi duygu bence tam yaşayamadım ama 2,5 ay benim için çok güzeldi çok farklı bi duygu inşalla gebe haberlerini en kısa zamanda alırız bitanemolursun inşalllaaahhh amiiinnnn
amin canım saolasın...akşama ne yemek yapacak..menü konuşalım bari...ben ıspanak yapmayı düşünüyorum ama
ececimmmm
dün kzınla hastaneye gittinizmi noldu.şimdi nasıll.allahım sen nasıl temiz yürekli bi insanmışsınnn rabbim bu fedakarlığının mukafatını versin inşşş
gündürrr çok mutsuzum cnm günüm yaklaştı hiç akıntım yok.sancılarım gelioooobi tuafımmmm.kendimi dövesimm varr böyle yaparak bi yere varamam ama elimde değilll.gebe olmak nasıl bi duygu acabaaa çok merak ediyrmmmm.bende yaşarmıyım diyorummm
saol cnm allah razı olsun.ben hiç anne olamıyacam die korkuyrmmm
öyle düşünüp kendini üzme canım herzaman iyi düşünki iyi şeyler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?