Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yok canım istemedi ama ben 21. günü yaptırıcam cumaya denk geliyor oda değerin kaç olması gerekiyor başka testlerde gerekli mi bu yumurta çatlamış mı diye bakmak için değil mi?
senin yumurtan kaçıncı gün çatladı ki?
benim 21. günüm yarına denk geliyo.aynı gün vurunduk sanırım,yada bir iki gün var,offf,unuttum.
kardelen tatlım hg bacım sen ne testi oluyon
progesteron ve e2 istedi dr um canım.
dök bacım dök,kirli sepetide kapıya yakın zaten,iyi olur,kolayca açarsın,dökersin.:82:

Normal Değer:
Kadın <12 yaş 0,10-0,31 ng/ml
>12 yaş 0,10-1,00 ng/ml
Folliküler faz 0,10-1,10 ng/ml bu yumurtlama dönemi
Pik 0,10-1,10 ng/ml bu galiba çatlama günkü değer
Luteal faz 3,00-20,00 ng/ml bu da yumurta çatladıktan sonraki değer sınırları zeynepcim.
işin sırrı,20 den yukarı olursa büyük ihtimalle hamilesin demek,aşağıdaysa hamile olabilirsinde,olmayabilirsinde.

Annem hicc iyi değil Maonim.biz de ne yapacağımızı şaşırdık.onumuzu gormekte çok zorlanıyoruz.

canım Rabbim hem anneciğinin hemde sizlerin yardımcısı olsun sizleri o dardan çıkarsın feraha ulaştırsın inş. :93::93::93::93:

kardelencim ben ayın 9 nda adet oldum çarşamba günüde iğne vuruldum 36 saat sonra çatladığına göre cuma sabahı çatladı yani benim 21. günüm ayın 29 na denk geliyor cumaya

arkadaşlar ben cuma doktora gittiğimde sadece progesteron testi mi yaptırmak istediğimi söyliycem birde progestan kullanıyorum ya günde 3 kez değerler yanlış çıkabilr mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…