Sabırla Bebeğini Bekleyenler

arkadaşlar ben cuma doktora gittiğimde sadece progesteron testi mi yaptırmak istediğimi söyliycem birde progestan kullanıyorum ya günde 3 kez değerler yanlış çıkabilr mi acaba

bende kullanıyorum canım günde üç kez,ama dr um istedi.
o nun yanlış etkileyeceğini sanmıyorum.

kardelencim dedim ya ben hapını fitil olarak kullanıyorum diye spermleri etkilemesinden korkuyorum yarın kesin doktorumu arayıp sorucam ama açıkçası doktorlara bile güvenilmiyor artık yaşayan insanlardan inan ki daha tecrübeli bence korkum bu o kadar hap yuttum iğne yedim 15 gündür bant kullanıyorum hala fenalık basıyor ve 1 ayda tam 4 kilo aldım bu tedavi başladığından beri yani inşallah spermleri öldürmez nettende araştırıyorum ama birşey bulamadım

yok canım,korkma,öldürmez,bitkisel bir ürünmüş duyduğum kadarıyla,öyle zararı olan bişey değil,vajinadan alman fizyolojik etkilerin kimisini ortadan kaldırıyo sadece,baş dönmesi ve uyku yapıyo çünkü.
ama iştahı fena halde açıyo,kendine dur demelisin,yoksa ben gibi olursun,sonrada diyet yapcam diye perişan olursun.

kızlar bende çıkıyorum,bi an önce uyuyayım da sabah olsun inşallah.
sara cım,inşallah yarına moralin daha düzgün olarak karşılaşırız tatlım.

kızzlarrr ben çıkıyrmmm sancım var inşş yrn adetim bana ceee eee yapmazzz:18:iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…