kısss yüzüe söylüyorumm pasaklısınn şu evini temizlee beblerinin elini yüzünü temiz tut yoksa hasta olurlar diyorumm amaaa kimeeeeeee pasaklııı pasaklııı yeterrrrrr
kısss yüzüe söylüyorumm pasaklısınn şu evini temizlee beblerinin elini yüzünü temiz tut yoksa hasta olurlar diyorumm amaaa kimeeeeeee pasaklııı pasaklııı yeterrrrrr
anammm dolmaya aş eriyrmm dedimmm bi ikram etmedii.geçti karşıma yediiii
3tane çoçuk birde karnında ancaa kendii pırt pırt doğruoo senede tavşan gibiii
şeker sen yeter gelince görürsün
hg zeynebimkuzu tedavin nasıl gidiyo
anammm dolmaya aş eriyrmm dedimmm bi ikram etmedii.geçti karşıma yediiii
3tane çoçuk birde karnında ancaa kendii pırt pırt doğruoo senede tavşan gibiii
evet ya bide zavallı eniştem ondan neler çekiyo adam hastayım acı diyo bu yooook gel buraya deyip adamı evin içinde peşliyomuş
senide bilioz cnmm evin çöpten geçilmioo bi bahar temizliği bile yapmadınnnnnyan gelip yatmaktan soğuk almışsın yalanmıııı:90:
anam herkes aklındakini söylüoo bakın ben dolma derdindeyimm,sapık zelall ne derdindeeee
evet ya bide zavallı eniştem ondan neler çekiyo adam hastayım acı diyo bu yooook gel buraya deyip adamı evin içinde peşliyomuş
tavşan gibi heee
üzülme kuzum ben yarın pişirince sana veririmsenin bütün derdin bu deme yeterim sana dolma vermedi diye bunları yapıyosun
aaaaaaaaaasenide bilioz cnmm evin çöpten geçilmioo bi bahar temizliği bile yapmadınnnnnyan gelip yatmaktan soğuk almışsın yalanmıııı:90:
hoşbulduk canlarımzelalcım en son çarşamba günü çatlama iğnesini vuruldum gün aşırı ilişki verdi birde günde 3 defa progastan ama alttan atıyorum inşallah spermelre zarar vermez
cnm bende alttan kullanıommm.kaç yumurtan oluşmuşşş.inşş bebeişin bu ay gelirrrhoşbulduk canlarımzelalcım en son çarşamba günü çatlama iğnesini vuruldum gün aşırı ilişki verdi birde günde 3 defa progastan ama alttan atıyorum inşallah spermelre zarar vermez
abovvvvvvv allah kimseyi bu karının diline düşürmesinnn abovvvvv korktum ben bundan yavvvv
aaaaaaaaaakıj maonya geçen gün adam eve gelmiyo evde pislikten oturcak yer bulamıyo diyen sen değilmiydin bari evde 1 metre yer temizlede adam evine gelip otursun
canım hayırlı olsun sıkı çalışın barirast gele kuzum jeldende korkma canım hiç bi şey olmaz inş. Rabbim bebişini yollasın bu ay zeynep annesine
aaaaaaaaaakıj maonya geçen gün adam eve gelmiyo evde pislikten oturcak yer bulamıyo diyen sen değilmiydin bari evde 1 metre yer temizlede adam evine gelip otursun
oleyyyyyyyyy benim saramda gelmiş
ben size diyodum bu kacı çok dilli diye hiç biriniz inanmıyodunuzabovvvvvvv allah kimseyi bu karının diline düşürmesinnn abovvvvv korktum ben bundan yavvvv
anam herkes aklındakini söylüoo bakın ben dolma derdindeyimm,sapık zelall ne derdindeeeenuri alçonun kız kardeşiii bu zelallll
yeter değil dolmayı aklıma sen düşürdün garibim yeterdenn çıkartıom acısını.o adresini ver göndereyim dedi merhametten nasıl maraz doğar onu gösteriom sizeee
cnm bende alttan kullanıommm.kaç yumurtan oluşmuşşş.inşş bebeişin bu ay gelirrr
ayy allahta seni güldürsünnn
sara ve zeynep neye uğradını şaşırdılarr galibaaa
:90::90::90::90:ben sizin evlerinize dediklifliğe gelmektennn kendi evimeee bakamıommm
kızlar yeterimin üstüne bu kadar gitmeyin kıyamam ben ona
ben size diyodum bu kacı çok dilli diye hiç biriniz inanmıyodunuz
biri abimdenmi söz etti nuri abim gururumuz bizimkuzu o zaman sana dolma falan yok baksana sana iyilik yaramıyo
canım 1 tane 21 mm vardı sağ tarafımda bir kaç tane daha var dedi ama tek yumurta geliştirmek istedim dedi en son solda da vardı ama onları söylemedi kaç mm olduğunu sonrada çatlama iğnesi vuruldum sende mi progesatan hapını fitil olarak kullandın
canım 1 tane 21 mm vardı sağ tarafımda bir kaç tane daha var dedi ama tek yumurta geliştirmek istedim dedi en son solda da vardı ama onları söylemedi kaç mm olduğunu sonrada çatlama iğnesi vuruldum sende mi progesatan hapını fitil olarak kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?