Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kısss yüzüe söylüyorumm pasaklısınn şu evini temizlee beblerinin elini yüzünü temiz tut yoksa hasta olurlar diyorumm amaaa kimeeeeeee pasaklııı pasaklııı yeterrrrrr

anammm dolmaya aş eriyrmm dedimmm bi ikram etmedii.geçti karşıma yediiii

3tane çoçuk birde karnında ancaa kendii pırt pırt doğruoo senede tavşan gibiii

kısss yüzüe söylüyorumm pasaklısınn şu evini temizlee beblerinin elini yüzünü temiz tut yoksa hasta olurlar diyorumm amaaa kimeeeeeee pasaklııı pasaklııı yeterrrrrr

evet ya bide zavallı eniştem ondan neler çekiyo adam hastayım acı diyo bu yooook gel buraya deyip adamı evin içinde peşliyomuş

hoşbulduk canlarım zelalcım en son çarşamba günü çatlama iğnesini vuruldum gün aşırı ilişki verdi birde günde 3 defa progastan ama alttan atıyorum inşallah spermelre zarar vermez

anammm dolmaya aş eriyrmm dedimmm bi ikram etmedii.geçti karşıma yediiii

3tane çoçuk birde karnında ancaa kendii pırt pırt doğruoo senede tavşan gibiii

üzülme kuzum ben yarın pişirince sana veririm senin bütün derdin bu deme yeterim sana dolma vermedi diye bunları yapıyosun

evet ya bide zavallı eniştem ondan neler çekiyo adam hastayım acı diyo bu yooook gel buraya deyip adamı evin içinde peşliyomuş
anam herkes aklındakini söylüoo bakın ben dolma derdindeyimm,sapık zelall ne derdindeeeenuri alçonun kız kardeşiii bu zelallll
tavşan gibi heee

üzülme kuzum ben yarın pişirince sana veririm senin bütün derdin bu deme yeterim sana dolma vermedi diye bunları yapıyosun

yeter değil dolmayı aklıma sen düşürdün garibim yeterdenn çıkartıom acısını.o adresini ver göndereyim dedi merhametten nasıl maraz doğar onu gösteriom sizeee

senide bilioz cnmm evin çöpten geçilmioo bi bahar temizliği bile yapmadınnnnnyan gelip yatmaktan soğuk almışsın yalanmıııı:90:
aaaaaaaaaakıj maonya geçen gün adam eve gelmiyo evde pislikten oturcak yer bulamıyo diyen sen değilmiydin bari evde 1 metre yer temizlede adam evine gelip otursun
hoşbulduk canlarım zelalcım en son çarşamba günü çatlama iğnesini vuruldum gün aşırı ilişki verdi birde günde 3 defa progastan ama alttan atıyorum inşallah spermelre zarar vermez

canım hayırlı olsun sıkı çalışın barirast gele kuzum jeldende korkma canım hiç bi şey olmaz inş. Rabbim bebişini yollasın bu ay zeynep annesine

cnm bende alttan kullanıommm.kaç yumurtan oluşmuşşş.inşş bebeişin bu ay gelirrr
abovvvvvvv allah kimseyi bu karının diline düşürmesinnn abovvvvv korktum ben bundan yavvvv

ayy allahta seni güldürsünnn
sara ve zeynep neye uğradını şaşırdılarr galibaaa

amin canım sağol ama jel değil hapını fitil olarak kullanıyorum

aaaaaaaaaakıj maonya geçen gün adam eve gelmiyo evde pislikten oturcak yer bulamıyo diyen sen değilmiydin bari evde 1 metre yer temizlede adam evine gelip otursun

:90::90::90::90:ben sizin evlerinize dediklifliğe gelmektennn kendi evimeee bakamıommm

abovvvvvvv allah kimseyi bu karının diline düşürmesinnn abovvvvv korktum ben bundan yavvvv
ben size diyodum bu kacı çok dilli diye hiç biriniz inanmıyodunuz

biri abimdenmi söz etti nuri abim gururumuz bizim kuzu o zaman sana dolma falan yok baksana sana iyilik yaramıyo

cnm bende alttan kullanıommm.kaç yumurtan oluşmuşşş.inşş bebeişin bu ay gelirrr

ayy allahta seni güldürsünnn
sara ve zeynep neye uğradını şaşırdılarr galibaaa

canım 1 tane 21 mm vardı sağ tarafımda bir kaç tane daha var dedi ama tek yumurta geliştirmek istedim dedi en son solda da vardı ama onları söylemedi kaç mm olduğunu sonrada çatlama iğnesi vuruldum sende mi progesatan hapını fitil olarak kullandın

ben size diyodum bu kacı çok dilli diye hiç biriniz inanmıyodunuz

biri abimdenmi söz etti nuri abim gururumuz bizim kuzu o zaman sana dolma falan yok baksana sana iyilik yaramıyo

benimki jel şeklinde cnmmm

canım o 1 tanenin gelişimi bile çok güzelll inşallahh bebişin gelir canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…