Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ece kaçalımmmmmmmmmdeli dumrulll geldiii

kızlarrr ben annemlere gidiomm yiyenimi parka götürücezz hava çok güzellll.allaha emanett olunnn.

güle güleeeeeeeeeeeee

nasılsınız bakalım bu gün bıdıkla birlikteeeeeeeeeee

canım ya netten bebek beşiklerine bakıyorum da onu düşünüyordum...güzel şeyler var ama güzellerde çok pahalı ya...:26::26::26:

olsun be leylacım ilk annelik heyecanın her şeyin en güzelini al hiç bişeyi içinde hasret bırakma hem busemize de değer doğrusu ilerde keşke bunuda yapsaydım deme içinden eğer imkanın varsa imkanların dahilinde istediğin şeyleri al

evet leylacım saraya katılıyorum bencede eger imkanın varsa ne düşünüyorsan onu all insan sonra çok pişman oluyo keşke şunu da yapsaydım diyee bence içinde ukte kalmasınn

canım zaten beşiğini dedesi alacak inşallah...onlar benden heyecanlı..telde konuştuk tüm mağazaları gezmiş adamcağız...Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı o güzel beşiklerde yavrumu uyutmayı nasip eder...değer tabiki saracım değmezmi yavrum herşeyin en güzeline layık...inşallah bu güzel duyguları Rabbim hepinize yaşatır saracım...benim süt saatim geldi..gidip sütümü içeyim meyvemi falan yiyeyim..çok öpüyorum gülüm seni...

evet leylacım saraya katılıyorum bencede eger imkanın varsa ne düşünüyorsan onu all insan sonra çok pişman oluyo keşke şunu da yapsaydım diyee bence içinde ukte kalmasınn

valla canım hepsini alacam inşallah..öbür ay alışveriş yapacaz inşallah...annem yanıma gelsinde...

leylacım bişi sorcamm senin busecik tedaviylemi olduu kaç senelik evlisin ve yaşın kaçç canım

canım ben 2009 şubatta evlendim...2010 ekim ayında hamile kaldım...doğal yoldan oldu canım...ama adet düzensizliğim vardı onu tedavi etti doktorum...sonrada bebiş geldi Rabbimin izniyle...süt hormonum yüksekti onu düşürünce hemen hamile kaldım doğal yoldan canım...darısı başınıza olsun inşallah...

aminn aminnn inşallahh canımmm allahımm hayırlısı ile yavrunu kucagına almayııı nasip eder inşallahhh

saracımm inşallahh darısı bizim başımızaa valla çok hevesledşm ya beşik felan deyince allahım bizleride bu gayleye düşmeyi nasip edecek mii ki acabaaaa

amin leylacım hadi git meyveye sütünü iç buseyi aç bırakma annesi

amiiiiiiiiiin leyloşum Allah seni bi avazda kurtarsın inşallah

aminn aminnn inşallahh canımmm allahımm hayırlısı ile yavrunu kucagına almayııı nasip eder inşallahhh

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…