Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeynocum ben progestan 10 un altında altında olursa yumoşun çatlamadığın sanıyodum ama doktorum 3 ün üzerindeyse çatlamıştır dedi.ancak hamilelikte 10 un üzerinde çıkarsa sağlıklı hamilelik altında çıkarsa sağlıksız hamilelik demektir dedi.

keyifler iyidir idare eder

daha daa iyi ol insallah.... bak artık havalar ısınıyor, bol bol günes, D vitamini dolsun heryer....

tşkr iyiyim canımmm allaha şükür bu arada hastalık konusunda sordu isen ben degil kızcagızım hastaydıı allaha şükürr oda iyileştii
cok sevindim tatlım, yok biliyorum kızın hastaydı ama sende onunla yasadığın, üzüldüğün için ikinizi bir yapıp sordum tatlım...
insallah sana da nasip olur

zeynom inşallah bu ay topiğimiz hamile haberleriyle dolar taşar topiğimizin isminide sabredip bebeklerine kavuşanlar topiği olarak değişiriz

kızlar adetin 24. günü progesterona baktırmıştım.19.4 çıktı.adetin kıyısındayım artık,bugün 28. günüm.doktorumla telefonda görüşebildim,yumurtan çatlamış dedi.değerim nası sizce??yani hamile olma ihtimalim var mı??bu tarz ya da buna yakın bi progesteron değeriyle hamile olduğunu öğrenen var mı??

değerin çok iyi çıkmış ancak progestan değeriyle hamilelik belli olmaz sadece yumurtanın çatlayı çatlamadığının ve eğer varsa var olan hamileliğin sağlığı hakkında bilgi verir inşallah hamilesindir canım

hımm.. tatlım bende 3 un üzeri yumurta catladı diye biliyorum, benim doktor da öyle söylemisti... ama 10 un üzeri saglik hamilelik falan onu hiç bilmiyorum bi bakayım istersen.. merak ettim...

valla nasipte varsa hiçbir engel tanimaz bence...

ama suna da eminim ki bu değerler ortalama bi ihtimaller gibi kesin kurallar degil benim anladığım... aynı 35 yas sınırı gibi.. o da tamamen doktorların atmasyonuyla konulmus bir sınır imiş... her kadının bünyesi farklı....

allah razı olsun canımm aminn aminn inşallahh allahım tüm isteyenleri ögle yapsın inşallahhhh

aminn aminnn inşallahh canımmm allahımm hayırlısı ile yavrunu kucagına almayııı nasip eder inşallahhh
amin ececim..saol gülüm benim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede sizlere inşallah tatlım...
saracımm inşallahh darısı bizim başımızaa valla çok hevesledşm ya beşik felan deyince allahım bizleride bu gayleye düşmeyi nasip edecek mii ki acabaaaa
inşallah o günlerde gelecek ececim...Rabbim ol dedikten sonra herşey gerçekleşir unutma tatlım...
günaydın zeynocum..hg tatlişim...
amin leylacım hadi git meyveye sütünü iç buseyi aç bırakma annesi

amiiiiiiiiiin leyloşum Allah seni bi avazda kurtarsın inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hemen yedim geldim canım...güzel dualarına kocaman aminnnnnn diyorum saracım..ALLAH RAZI olsun tatlım benim...

inşallah canımm inanıyorumm rabbim bizlerinde yüzlerini güldürecek muradımıza erdirecekkk az kaldııı a

canım zaten progestan testiyle hamile olup olmadığın anlaşılmıyo ancak hamile kaldıktan sonra bakılan progestan testinde değerin 10 un üzerinde çıkması gerekiyomuş öyle dedi doktorum.ama tabii hepsi bahane Allah ol dedikten sonra hiç bi engel tanımaz herşeyin hayırlısı

kıslarr bende çıkıyorumm hepinize hayırlı günlerr ögleden sob,nra hast gidecem kasıklarım çok agrıyorr acaba kist mi oluştu ilaçlardan dolayıı kendi dr gimeyecem burda bi dr gdeyim diyorumm ne dersinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…