amin canım hayırlısıyla inşallah
zeynoooom günaydın şükür kavuşturana özledim men seniiii nasılsın
minik kusum annesini bekliyomus... yerim kız seni.... bende hala cok anne kuzusuyum valla..
günaydınn zeynepcimm hoş geldinnnn
canımmmmmmmmmmmmm.... sükür kavusturana..
tatlısım bende özledim.. nasıl keyifler canımın içi?
günaydın tatlım.. bugün nasılsın?
keyifler iyidir idare eder
cok sevindim tatlım,tşkr iyiyim canımmm allaha şükür bu arada hastalık konusunda sordu isen ben degil kızcagızım hastaydıı allaha şükürr oda iyileştii
kızlar adetin 24. günü progesterona baktırmıştım.19.4 çıktı.adetin kıyısındayım artık,bugün 28. günüm.doktorumla telefonda görüşebildim,yumurtan çatlamış dedi.değerim nası sizce??yani hamile olma ihtimalim var mı??bu tarz ya da buna yakın bi progesteron değeriyle hamile olduğunu öğrenen var mı??
zeynocum ben progestan 10 un altında altında olursa yumoşun çatlamadığın sanıyodum ama doktorum 3 ün üzerindeyse çatlamıştır dedi.ancak hamilelikte 10 un üzerinde çıkarsa sağlıklı hamilelik altında çıkarsa sağlıksız hamilelik demektir dedi.
daha daa iyi ol insallah.... bak artık havalar ısınıyor, bol bol günes, D vitamini dolsun heryer....
cok sevindim tatlım,yok biliyorum kızın hastaydı ama sende onunla yasadığın, üzüldüğün için ikinizi bir yapıp sordum tatlım...
insallah sana da nasip olur
amin ececim..saol gülüm benim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede sizlere inşallah tatlım...aminn aminnn inşallahh canımmm allahımm hayırlısı ile yavrunu kucagına almayııı nasip eder inşallahhh
inşallah o günlerde gelecek ececim...Rabbim ol dedikten sonra herşey gerçekleşir unutma tatlım...saracımm inşallahh darısı bizim başımızaa valla çok hevesledşm ya beşik felan deyince allahım bizleride bu gayleye düşmeyi nasip edecek mii ki acabaaaa
günaydın zeynocum..hg tatlişim...Eki Görüntüle 184664 Eki Görüntüle 184664 Eki Görüntüle 184664
günaydın fıstıklar..
(kalpler zelosdan alıntıdır)
amin leylacım hadi git meyveye sütünü iç buseyi aç bırakma annesi
amiiiiiiiiiin leyloşum Allah seni bi avazda kurtarsın inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
zeynom inşallah bu ay topiğimiz hamile haberleriyle dolar taşar topiğimizin isminide sabredip bebeklerine kavuşanlar topiği olarak değişiriz
bıdık kim?:26::26::26: bize selam yokmu yeter hanım...selamını aldık cevap bile yazmadın hayırdır :26::26:
amin ececim..saol gülüm benim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede sizlere inşallah tatlım...
inşallah o günlerde gelecek ececim...Rabbim ol dedikten sonra herşey gerçekleşir unutma tatlım...
günaydın zeynocum..hg tatlişim...
hemen yedim geldim canım...güzel dualarına kocaman aminnnnnn diyorum saracım..ALLAH RAZI olsun tatlım benim...
hımm.. tatlım bende 3 un üzeri yumurta catladı diye biliyorum, benim doktor da öyle söylemisti... ama 10 un üzeri saglik hamilelik falan onu hiç bilmiyorum bi bakayım istersen.. merak ettim...
valla nasipte varsa hiçbir engel tanimaz bence...
ama suna da eminim ki bu değerler ortalama bi ihtimaller gibi kesin kurallar degil benim anladığım... aynı 35 yas sınırı gibi.. o da tamamen doktorların atmasyonuyla konulmus bir sınır imiş... her kadının bünyesi farklı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?