amin ececim..saol gülüm benim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede sizlere inşallah tatlım...
inşallah o günlerde gelecek ececim...Rabbim ol dedikten sonra herşey gerçekleşir unutma tatlım...
günaydın zeynocum..hg tatlişim...
hemen yedim geldim canım...güzel dualarına kocaman aminnnnnn diyorum saracım..ALLAH RAZI olsun tatlım benim...
kızlar ben gidip bi kahvaltı edip geleyim.. daha bisey yemedim.. açık kalsın gelirim yarım saate....
kıslarr bende çıkıyorumm hepinize hayırlı günlerr ögleden sob,nra hast gidecem kasıklarım çok agrıyorr acaba kist mi oluştu ilaçlardan dolayıı kendi dr gimeyecem burda bi dr gdeyim diyorumm ne dersinizz
hımmmmmmbebişinnnnnnnnnnnnncanımm bebiş varsaaaaaaaaaaa annere slm yok üzgünümm
inşallah canımm inanıyorumm rabbim bizlerinde yüzlerini güldürecek muradımıza erdirecekkk az kaldııı a
hayatkavunici kullanıcısından alıntı
ben bu topikte öğrendim "el evvel" ve "ya varis" demeyi
Sevgili arkadaşlar hatırlarsınız belki beni arada yazardım.
40.5 yaşındayım iki tüp denedim olmadı. ve son iki aydır yumurtam nerseyse yoktu. geçen ay bir tane vardı. doktor oda büyümemiş dedi. meğer o yumurtam adetin son günlerine doğru büüyümüşte çatlamış bile.veee hamileyimmmm çok şükür rabbime. şimdi en büyük endişem kalp atışını alırmıyım çok korkuyorumm. hamilelerimiz lütfen dua edin bana neolurrr...
sonbahar sendin sanırım canım 1000 defa bunları söylemem gerektiğini belirten ayy hatırlamadıysam da o arkadaşa sonsuz teşekkür ederim. şubatta tamamladım. SAT MART 3 e göre hamileyimm. çok şükür rabbime.
kızlar başka bir topikten alıntıdır........dikkatinize.......
Allah sendende razı olsun leylacım
tamam canım kahvaltı öğünlerin en önemlisi biliyosun güzelce kahvaltını yap gel afiyet bal şeker olsun
git canım doktora görünmekte fayda var bence gelince sonucunu bizede söyle
hayatkavunici kullanıcısından alıntı
eveeet kızlar ben "el evvel" ve "ya varis"e çok inandım dua ettim ve ikizlerimi bekliyorum şuan...
Tabiii Cem bey'in de hakkı ödenmez. Allah onunda ne muradı varsa versin bize vesile oldu çok şükürr
bana bunları öğreten arkadaşımda hamile şuan
ve ikimizde kim için dua ettiysek hepsi hamile
Allahın mucizesi biraz dualarla bize kalmış bişey işte kanıtlarını görün
ama inanın nerdeyse 4 aylık oldu ben hala hepinize dua ediyorum o güzel haberi alın diye
bu anlatılmaz bi duygu yaşamadan tadı bilinmez
benim için yazdıklarınız çok hoşuma gitti hayırlara vesile olduysam ne mutlu
sizde bana dua edin lolipoplarımı sağlıkla kucağıma alayım herşey güzel olsun
hepinizi çok seviyorum be tekrarlıyorum
bebek sahibi olmak için 4 cuma üstüste 1000 kere "el evvel" diceksiniz ve duanızı edeceksiziniz Allah'a kabul eder inşallah
ve bunun gün sınırı yok istediğiniz zaman 707 kere "ya varis" lütfen inanarak yapın bunları inanarak üşenmeden isteyerek sonucunda bebeğiniz olacağını düşünerek hissederek
iki lolipopum ve ben size hep duacıyız
sonnbahar
kızlar aynı dualarla ilgili diğer örnek....bunları okudukça daha da hevesleniyorum..biz de okuyalım......
tamamc anımmm valla korkuyorum da kötü bişi duyacagım diye ama böyle boş boş beklemekten iyidir demii ne oldugunu ögrenip çaresine bakmakk
yeterim bizde okuyalım valla çok sağol canım ya paylaştığın için keşke bu arkadaşlar bizede dua etseler baksana kime dua ettiysek hepsi hamile kaldı demişler o kadar sıkıntılıydımki şimdi içime bi ışık doğdu sanki bu yazdıklarını okuyunca.çok sağol canım.
hımmmmmmaslında tahmin etmiştim ama yeterimi biraz kızdırayım dedim...
aminnnnnnnn bitanem inşallah...
canım saram biz kendi kendimize dua işini çöze biliriz
dün yönetime mesaj atım topiklerde duayı yasaklanmasıyla ilğili diorlarki dua bülümüzü var orada sayfa açın kendinize topiğiniz için oaradan takip edin isterseniz yapalım nedersinizzzzzzzz her hafta bir kişye okuyalım canlarrrrrrrrrrrrr
leylam biz yeğenlere bıdık diye sesleniyoruz yaaaaaa o yüzden seninkinde bıdık dedimm
kızlar bişey sölimmi ama bana gülmeyin az önce canım çok feci bi şekilde sıcak ekmek istedi hani fırından yeni çıkar ya dumanı üstünde tutar sıcak sıcak sanki burnumunda dibinde tütüyo kokusu şimdide mandalina çekiyo canım sanki mandalina ağaçlarının altındayım yani o kadar ben iyice coştum yani reglime yakın hamileler gibi aşeriyorum ben sizde de olurmu
bence olur canım sen bi araştır bak ne gerekiyosa yapalım ben varım yani
topiğimizn ismi ile açalım olurmu
yeterim benim mesajımın altına yazmıştın bıdık ı inşallah benim ve burdaki bütün kızların birer bıdık ı olur
aynı isimden iki topik oluyomu canım sen bi araştır bak kızlarda gelsin konuşalım benim için bi sakıncası yok sadece dikkat edelim ceza almayalım o kadar yani
Editor .!.:Merhaba
Dua başlığı var sitenin oradan yapabilirsiniz. Böyle olmaz ise sitede her taraf bu konuyu suistimal ediyor. İnançlara saygılıyız ama forumunda bir kural yapısı var tüp bebekte dua ne alaka diye sorular geliyor veya mevcut konuda böyle paylaşımlar um
leylam biz yeğenlere bıdık diye sesleniyoruz yaaaaaa o yüzden seninkinde bıdık dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?