Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amin canım sende hg aramıza nasılsın tatlım

Hosbuldum canim ilerki zamanlarda aranizda olurum insaAllah benim 4,5 yasinda bi kizim var ve ikinciyi istiyorum ama malesef olmuyor insaAllah bu topik banada ugur getirir dualarimdasiniz ALLAHa emanet olun .............

saracım çok şeker ya bebenin dili

Hosbuldum canim ilerki zamanlarda aranizda olurum insaAllah benim 4,5 yasinda bi kizim var ve ikinciyi istiyorum ama malesef olmuyor insaAllah bu topik banada ugur getirir dualarimdasiniz ALLAHa emanet olun .............

tamam canım herzaman bekleriz ALLAHIM KIZINI BAĞIŞLASIN CANIM BİZİM İÇİN ÖPERMİSİN YARAMAZI

evet ben daha önce okumuştum bunu bi yerde cok güsel cok gülmüştüm...

bilmem bu gece hiç uykum yok sabah geç uyandım belki ondandır.senin neden kaçtı uykun eşin uyuyomu?

evet canım o uyuyo bugün çok yorulmuş yarında çalışcakbugünlerde uykumun düzeni gitti canımtroidimden şüpeleniyom

Son düzenleme:

Allah evladını çok bağışlasın canım.inşallah dileğine kavuşursun canım.sende bizim dualarımızdasın.Allah isteyen herkese ve tabiki bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım hiç geçmişe dalma çıkamassın bizim çene hiç durmuyo

evet walla sorma zaten ne zaman girsem zamanın gecmişi okumakla gecio bu arada ben bugün cok calıştım cok yoruldum sabah 09.30 akşam 22:00 yatsam diorum ama sizden vazgecemiorum kiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…