hoş buldum şeker yok canım hala yoğun bakımda
canım belin nasıl oldu, senin sırtüstü yatman lazım biliyosun di mi? oturmakta aynı ayakta durmak gibi beline baski yapar... yat dinlen biraz, en büyük ilacı bu....
bende oldum canım, öyle moral bossmak yassakkkkssss.....
sagduyunun sesi.... dinleyin bence....
sara ??? altta adını gördüm sanki? naptın seker?
zelalim cabuk gel gülüm....
metuka kısa cümleler bize, uzunlar yeni arkadaslara, öyle olsun bakalım....
merhaba yetercim.nasılsın canım eşin nasıl oldu?yoğun bakımdan çıktı mı?
canım hgeşin hala çıkmadımı yoğun bakımdan ne zaman çıkcak:26:Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin inş.
yok canım çıkmadı pzrt s belkide salı bilmiyorumki
dr biraz toparlansın öyle çıkartalım şimdi ziyaretçisi olcak gelip gidecekler dedi rahatız olur kendini toparlasın öyle çıkartalım servise diyor
kızlar bende gece gelirim şimdi çıkıyrm
merhaba kızlar,
size bir bilg incir kürü kistte yapabilir bilginiz olsun. Ben dün yumurta rezervlerine baktırmak için kan verdim. Ama bunu özel laboratuarlarda yaptırabiliyorsunuz. Testin adı AMH (ANTİ-MULLERIAN HORMON) testi. bu sadece yumurta rezervlerinizin ne durumda olduğuna bakılıyor. Test 120 -150 civarında bilginiz olsun.
ooooooooo bizim gezentide gelmiş hg canımnasıl güzel eğlendinizmi inş. gelmez canım kırmızıların bu gelsin inş.
yok canım çıkmadı pzrt s belkide salı bilmiyorumki
dr biraz toparlansın öyle çıkartalım şimdi ziyaretçisi olcak gelip gidecekler dedi rahatız olur kendini toparlasın öyle çıkartalım servise diyor
merhaba kızlar,
size bir bilg incir kürü kistte yapabilir bilginiz olsun. Ben dün yumurta rezervlerine baktırmak için kan verdim. Ama bunu özel laboratuarlarda yaptırabiliyorsunuz. Testin adı AMH (ANTİ-MULLERIAN HORMON) testi. bu sadece yumurta rezervlerinizin ne durumda olduğuna bakılıyor. Test 120 -150 civarında bilginiz olsun.
sağol canım arkadaşım benim.inşallah ama gelirlersede el mi yaman bizmi yaman eninde sonunda yenecez o kırmızıları ve 9 aylık bi tatile yollayacaz.
yetercim Allah tez vakitte şifa versin canım.iyileşsinde önemli olan o.
leylicim merhaba canım nasılsın? tatlım bu testi ssk karşılamıyomu bilgin varmı?
saram ssk karsılamıyor..ben 109 tl verdım dun
sağol canım arkadaşım benim.inşallah ama gelirlersede el mi yaman bizmi yaman eninde sonunda yenecez o kırmızıları ve 9 aylık bi tatile yollayacaz.
leylicim merhaba canım nasılsın? tatlım bu testi ssk karşılamıyomu bilgin varmı?
bende 105 tl verdim canım. sen nerde baktırdın???
hayır kızlar SSK yapmıyor. düşünün bende hastanede çalışıyorum ünv. hastanesinde. Alınan kan Ankara' ya gidiyor.
iyi olsunda önemli olan bu canımşükür bunuda atlattınız tatlişim
sağol canım arkadaşım benim.güzel bi gün geçirdik.çok eğlendik.inşallah ama gelirlersede el mi yaman bizmi yaman eninde sonunda yenecez o kırmızıları ve 9 aylık bi tatile yollayacaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?