Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geldim canım ama birazdan kaçcam eşim gelir sofrayı hazırlayayım

merhaba yetercim.nasılsın canım eşin nasıl oldu?yoğun bakımdan çıktı mı?

canım hg eşin hala çıkmadımı yoğun bakımdan ne zaman çıkcak:26:Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin inş.

yok canım çıkmadı pzrt s belkide salı bilmiyorumki
dr biraz toparlansın öyle çıkartalım şimdi ziyaretçisi olcak gelip gidecekler dedi rahatız olur kendini toparlasın öyle çıkartalım servise diyor

iyi olsunda önemli olan bu canım şükür bunuda atlattınız tatlişim

merhaba kızlar,

size bir bilg incir kürü kistte yapabilir bilginiz olsun. Ben dün yumurta rezervlerine baktırmak için kan verdim. Ama bunu özel laboratuarlarda yaptırabiliyorsunuz. Testin adı AMH (ANTİ-MULLERIAN HORMON) testi. bu sadece yumurta rezervlerinizin ne durumda olduğuna bakılıyor. Test 120 -150 civarında bilginiz olsun.

hg canım leylim ssk bakmıyomu bu teste inş. senin test sonucun güzel gelir canım

kızlar bende kaçtım şimdi eşim gelir sofrayı hazırlayayımöpt. hepinizi byyyyyyyyyy

ooooooooo bizim gezentide gelmiş hg canımnasıl güzel eğlendinizmiinş. gelmez canım kırmızıların bugelsin inş.

sağol canım arkadaşım benim.güzel bi gün geçirdik.çok eğlendik.inşallah ama gelirlersede el mi yaman bizmi yaman eninde sonunda yenecez o kırmızıları ve 9 aylık bi tatile yollayacaz.

yetercim Allah tez vakitte şifa versin canım.iyileşsinde önemli olan o.

leylicim merhaba canım nasılsın? tatlım bu testi ssk karşılamıyomu bilgin varmı?

Son düzenleme:
hayır kızlar SSK yapmıyor. düşünün bende hastanede çalışıyorum ünv. hastanesinde. Alınan kan Ankara' ya gidiyor.

saram ssk karsılamıyor..ben 109 tl verdım dun

evvvvvvvvvet işte bu canım akidişim benim inş. biz sabırla bekliyoz (ama yinede gelmesin bize müjdeyi ver inş. canım)yılmak yokkkkkkkk

hayır kızlar SSK yapmıyor. düşünün bende hastanede çalışıyorum ünv. hastanesinde. Alınan kan Ankara' ya gidiyor.

yaa bunu yaptırmak çok gerekli deme adam bıktı artık nasıl sölücem ben bunu ona şu ayıda bi atlatalımda bakcaz artık bi çaresine

iyi olsunda önemli olan bu canım şükür bunuda atlattınız tatlişim

sağolun kızlar innşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…