kız ali kaptanı bırak benim eniştede onun ruh ikizi onu vereyim sana hem sen egonu tatmin et hemde biz enişteden kutulalım ne dersin
kız ali kaptanı bırak benim eniştede onun ruh ikizi onu vereyim sana hem sen egonu tatmin et hemde biz enişteden kutulalım ne dersin
saraaaaaaaa kuşum ben burdayım sen başka topiklerde geziyon
açtım diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:[/tatlım inş. hiç ummadığın anda gelir bebişin
hııııııaçsakmı açmasakmı :26:yetercim diğer kutuda ne var
yetercim ciddimisin
yetercim şaka bi yana ciddimisin
kızlar malesef ama şaka değil senaris tanısa ancak bu kadar benzetirdi
açtım diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:[/
kızlar malesef ama şaka değil senaris tanısa ancak bu kadar benzetirdi
geldim kuşum yeterin bahsettiği foruma baktım
gördüm kuzu artık cuma dualarımızda ordamı okuncak canımmm
kızlar şimdi bir liste yapacağım isteyen söylesin ama diğer topikte tabiki
ayyyyyyyyy ne bağırıyon kuzu gittim gördüm yazdım
canım ablanamı yapıyo
evet tatlım cuma günü dualarımızı orda yapalım okuduğumuz duaları orda yazalım orası bizim ibadet yerimiz gibi olsun tabiri caizse burada da sohbetlerimizi yaparız
yeterim gene hayelet olmuşsun:18::18::18::18::18:
ne kızıyon kızzzzzz evett ben korkarım yüksek sesten:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:canım herkese hiç fark etmiyor
bak size anlatayım meselaaa bir defasında yılar önce kardeşimle otobüse binmişler (baldızıyla )kardeşimin yanndan geçerken bir gençde ayağına çarpmışşş kardeşimide dikkat et demişş çocukta pardon demiş otobüs durmuş bizimkiler inecekler (bizimkiler 2 kız kardeşim ablam meşur eniştenin karısı abim ve annem ) aşağıya bir indikki diyolar çocuğu inerken kapıdan çekmiş aşağıya yere yatımış sen nasıl baldızımın ayağına basarsınn çocuğun ağzını burnunu dağıtmış abim şoför bir kaç kişi zor almış elinden kızı var 17 yaşında kıcağız erkek arkadaşlarıyla konuşamıyor telinde bir erkek ismi var diye (sınıf arkadaşı )kızın telini kırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?