Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım inş. hiç ummadığın anda gelir bebişin

hııııııaçsakmı açmasakmı :26:yetercim diğer kutuda ne var
açtım diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:[/
yetercim ciddimisin

yetercim şaka bi yana ciddimisin

kızlar malesef ama şaka değil senaris tanısa ancak bu kadar benzetirdi

Son düzenleme:

ayyyyyyyyy ne bağırıyon kuzu gittim gördüm yazdım
canım ablanamı yapıyo

kızlar şimdi bir liste yapacağım isteyen söylesin ama diğer topikte tabiki

gördüm kuzu artık cuma dualarımızda ordamı okuncak canımmm

evet tatlım cuma günü dualarımızı orda yapalım okuduğumuz duaları orda yazalım orası bizim ibadet yerimiz gibi olsun tabiri caizse burada da sohbetlerimizi yaparız

ayyyyyyyyy ne bağırıyon kuzu gittim gördüm yazdım
canım ablanamı yapıyo

ne kızıyon kızzzzzz evett ben korkarım yüksek sesten:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:canım herkese hiç fark etmiyor
bak size anlatayım meselaaa bir defasında yılar önce kardeşimle otobüse binmişler (baldızıyla )kardeşimin yanndan geçerken bir gençde ayağına çarpmışşş kardeşimide dikkat et demişş çocukta pardon demiş otobüs durmuş bizimkiler inecekler (bizimkiler 2 kız kardeşim ablam meşur eniştenin karısı abim ve annem ) aşağıya bir indikki diyolar çocuğu inerken kapıdan çekmiş aşağıya yere yatımış sen nasıl baldızımın ayağına basarsınn çocuğun ağzını burnunu dağıtmış abim şoför bir kaç kişi zor almış elinden kızı var 17 yaşında kıcağız erkek arkadaşlarıyla konuşamıyor telinde bir erkek ismi var diye (sınıf arkadaşı )kızın telini kırdı

kuzu ya desene senin enişte kendini psikopata bağlamış:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…