Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyloşum,dün çok fazlaydı yazılanlar,geçmişe hiç bakamadım o yüzden tatlım,dolayısıylada görmedim.
yoksa niden cevap vermim ki
anladım kardelencim...sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim...inşallah Rabbim yüzünü güldürür ya...
sağol canııııım

sende saol saracım...inşallah Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün canlarım benim...
süt saatim geldi..içip geleyim hemen...

güzellerim hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bi gün diliyorum günaydınlar küçük kadınlarımmmm

tamam tatlım busemizi doyur gel

sağol canım,ya sonuçlarını herkez yuazmış topiclere,ama sonuçlardan sonra hamile kalmışlar,yada kalmamışlar yazan yok,yani bi sonuca varamadım haylaaaa

kıjlar heyecanla cadımı bekliyorum ay inş. bize müjde getirir inş. bebişi cadıma sıkı sıkı tutunmuştur

sağol canım,ya sonuçlarını herkez yuazmış topiclere,ama sonuçlardan sonra hamile kalmışlar,yada kalmamışlar yazan yok,yani bi sonuca varamadım haylaaaa

kardelencim canım takılma bunlara strese girersin inş. bebişin seninledir kuzu sen sadece test gününü bekle bence kafanı rahat tutmaya çalış

kıjlar heyecanla cadımı bekliyorum ay inş. bize müjde getirir inş. bebişi cadıma sıkı sıkı tutunmuştur

inşallah canım bizde merakla bekliyoz hayırlı haberlerle gelir inşallah

sarammmmmmmmmm:78::78::78: kuşum hb canım ben iyiyim dağ çiçeğim sen nasılsın

tatlım belim ağrıyo menim ya gece hiç uyutmadı döndüm durdum

kıslarr bişi sorcammm ya geçen ayda bunu farketmiştim daha öçnce hiç farketmiyordumm benden yumurta akı gibi akıntı geliyo ne oluyor buuu

sara cım,çok geçmiş olsun tatlım yaaa,neden ağrıyoki karnın,senin regl tarihine ne kadar var tatlım?

inşallah canım bizde merakla bekliyoz hayırlı haberlerle gelir inşallah

tatlım belim ağrıyo menim ya gece hiç uyutmadı döndüm durdum
saram çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ani bi hareket yaptıysan kuşum aman belin lazım sana ona iyi bak
kıslarr bişi sorcammm ya geçen ayda bunu farketmiştim daha öçnce hiç farketmiyordumm benden yumurta akı gibi akıntı geliyo ne oluyor buuu

ececim ben artık o akıntı olunca yumurtanın çatladığına inanmıyorum bence o yumurtlama olduğunu gösteriyo en sağlıklısı 21 . gün progesterona baktırmak

tşkr ederimmm kıslarrrrr valla hiç bişeye baktırmama gerek yok koçiş yokk en iyisiii geldiginde takip etmeye devam edeyim benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…