minoset içebilirsin onun zararı yok tatlım...geçmiş olsun sana canım..
anladım kardelencim...sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim...inşallah Rabbim yüzünü güldürür ya...leyloşum,dün çok fazlaydı yazılanlar,geçmişe hiç bakamadım o yüzden tatlım,dolayısıylada görmedim.
yoksa niden cevap vermim ki
sağol canııııım
güzellerim hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bi gün diliyorum günaydınlar küçük kadınlarımmmm
anladım kardelencim...sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim...inşallah Rabbim yüzünü güldürür ya...
sende saol saracım...inşallah Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün canlarım benim...
süt saatim geldi..içip geleyim hemen...
[ı]
anladım kardelencim...sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim...inşallah rabbim yüzünü güldürür ya...
Sende saol saracım...inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün canlarım benim...
Süt saatim geldi..içip geleyim hemen...[/ı]
günaydın gönlü güzel yüreği güzel kendi güzel bacım hoşgeldin nasılsın
kıjlar heyecanla cadımı bekliyorum ay inş. bize müjde getirir inş. bebişi cadıma sıkı sıkı tutunmuştur
sağol canım,ya sonuçlarını herkez yuazmış topiclere,ama sonuçlardan sonra hamile kalmışlar,yada kalmamışlar yazan yok,yani bi sonuca varamadım haylaaaa
kıjlar heyecanla cadımı bekliyorum ay inş. bize müjde getirir inş. bebişi cadıma sıkı sıkı tutunmuştur
sarammmmmmmmmm:78::78::78: kuşum hb canım ben iyiyim dağ çiçeğim sen nasılsın
kıslarr bişi sorcammm ya geçen ayda bunu farketmiştim daha öçnce hiç farketmiyordumm benden yumurta akı gibi akıntı geliyo ne oluyor buuu
tatlım bu yumurtalama günlerinde olduğunun ve yakında yumurtlayacağının belirtisi
hadi yaaaa heriffff yokkk ne edecem ben yaaa bu ayda mı şansa küsecemmm ya ama bişi diecem saracımm adetime 10 gün kaldı normal mi acabaa:26::26::26:
saram çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ani bi hareket yaptıysan kuşum aman belin lazım sana ona iyi bakinşallah canım bizde merakla bekliyoz hayırlı haberlerle gelir inşallah
tatlım belim ağrıyo menim ya gece hiç uyutmadı döndüm durdum
kıslarr bişi sorcammm ya geçen ayda bunu farketmiştim daha öçnce hiç farketmiyordumm benden yumurta akı gibi akıntı geliyo ne oluyor buuu
sara cım,çok geçmiş olsun tatlım yaaa,neden ağrıyoki karnın,senin regl tarihine ne kadar var tatlım?
sara cım,çok geçmiş olsun tatlım yaaa,neden ağrıyoki karnın,senin regl tarihine ne kadar var tatlım?
saram çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ani bi hareket yaptıysan kuşum aman belin lazım sana ona iyi bak
ececim ben artık o akıntı olunca yumurtanın çatladığına inanmıyorum bence o yumurtlama olduğunu gösteriyo en sağlıklısı 21 . gün progesterona baktırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?