metuka canım hoş geldinnn annen nasıl oldu canımmm
metukammmmmmmmm sarı şekerimmmmmmmmm
metuşuuuuuum hoşgeldin nasılsın annen nasıl canım
guzelımmm sen ve kızımız nasıllll
kızlar akşama kabak yemeği yapmayı düşünüyorum ama nasıl bişey yapsam..fikir verirmisin plssssss..sebze yemeğinden fenalık geldi artık..şu cumartesi gelsede şeker tahlilim yapılsa sonuç düşük çıksa ben o gün bütün yemeklere dalsam....of of of....
serum taktırıyoruz..pek iyi değil
saram annemın çok ağrıları varr
saol bitanem..bende kızımızda iyi çok şükür metuka teyzesi...sen nasılsın annen nasıl tatlım..Rabbim inşallah şifasını verir gülüm...
saram annemın çok ağrıları varr ben iyiyimm
saram annemın çok ağrıları varr ben iyiyimm
Allah yardımcınız olsun tatlım dualarımız sizinle hastanedemi yatıyon annen
tatlım istersen sanada hasretlik reçetesi yazayımhımmmm bu kupa üzerineee iyice keyfimm yerine gekldi bakkkk tşkr ederimmm caanımmmm boş düşünüp üzülmek hiç birşeyiii yerine getirmiyor canımm bu tamamen anladımmm artıkkk allahımmm hakkımızda hayırlısı ne ise veriyor zatennn bu arada kardelene verdigim karışımda çok süper dii camnımmmmm çok güldüm yaaaaaaa sen çok yaşa kıssssss
leyloşum bende pırasa yapayım diyorumkızlar akşama kabak yemeği yapmayı düşünüyorum ama nasıl bişey yapsam..fikir verirmisin plssssss..sebze yemeğinden fenalık geldi artık..şu cumartesi gelsede şeker tahlilim yapılsa sonuç düşük çıksa ben o gün bütün yemeklere dalsam....of of of....
kuzu kardelenimle uğraşmak hoşuma gidiyo
kız zeloş sen çok fenasın heee...yüklenme kardelenime...
canım inşallah senin testinde pozitif çıkar..Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.....
canım hb nasıllarmış benim meleğimle annesi
hg zeloşummmmmmmmmmmm...
geldim saracım..artık süt içmek midemi bulandırıyor..yanında meyve olmasa asla içemem herhalde ya...
Rabbim yüzünü güldürsün tatlım...heyecan yapma...inşallah hamile kalırsın kardelenim...
ayyyyyy bende merak ediyorum cadıyı..inşallah müjdeli haberle gelir ya...
seni gezenti bi günde evde durkızlarr ben çıkmak zorundayımmmm ben test yapmıcammmm:90:test beni bozarrrr
ne zaman yapsam sonuç alamıom çünküüü:76:grşrzzz inşş cadımmmmm müjdeli haberle gelir benide heveslendirri bende test yaparımmm inşşşş ozmnnn
kuzum geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun şifa versin rabbimmmmmm allahım acılarını dindirsn
metuşum tatlım,hoş geldin kuzum.
hastanede yatırmadılar...eve yolladılar...serum yazdılar onu taktırıyoruz... çünkü onlara göre yapacak hiçbişey kalmadı..
boş ver o zaman leyloşum ordakile çalışsın sende otur masaya hem çal sölebugün hiç çalışasım yok valla ya...
hastanede yatırmadılar...eve yolladılar...serum yazdılar onu taktırıyoruz... çünkü onlara göre yapacak hiçbişey kalmadı..
leyloşum bende pırasa yapayım diyorum
günaydın yetercim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?