Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Son düzenleme:

şimdi ben sana kabak dolması yap derim sende bana gilersin kabağı haşla üzerine sarımsaklı yoğurt dök güzel oluyo canım.

tatlım istersen sanada hasretlik reçetesi yazayım
leyloşum bende pırasa yapayım diyorum

kız zeloş sen çok fenasın heee...yüklenme kardelenime...

canım inşallah senin testinde pozitif çıkar..Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.....
kuzu kardelenimle uğraşmak hoşuma gidiyo
canım hb nasıllarmış benim meleğimle annesileyloşum şükür yoluna giriyo herşey temizlik bitti gezmeler bitti artık rahat rahat görüşüyom sizlerle hepinizi çok seviyom kuzu
seni gezenti bi günde evde dur inş. canım cadım müjdelerle gelir sonra sen bizler topiğimiz coşarrrrrrrrrrgörüşürüz canım öpt.byyyyyyyyy

leyloşum bende pırasa yapayım diyorum

tatlım menimde dünden bezelye pilavım var öğlene akşama ne yapsam karar veremedim.çiriş otumu yapsam üzerine sarımsaklı yoğurt döksem bilirmisin zelalım sen bu otu yada kenger otumu yapsam:26::26::26::26::26::26: sabahtanda canım ciğer taplaması istedi bunu siz bilmezsiniz bu yöresel yemektir sabah yataktan kalmadan kokusu burnumda bi tüttü olsa bi tabak yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…