kardelencim yine yanlış okumuşsun sen saranın karnı degil beli agrıyor canımmm
tatlım bu yumurtalama günlerinde olduğunun ve yakında yumurtlayacağının belirtisi
aslında karın ağrısı yazmışım ama adet öncesi bel ağrısı gibi düşünmüştüm içimden.sağol tatlım ama karnım değil belim ağrıyo
hadi yaaaa heriffff yokkk ne edecem ben yaaa bu ayda mı şansa küsecemmm ya ama bişi diecem saracımm adetime 10 gün kaldı normal mi acabaa:26::26::26:
kuzu sen bana çatlayınca haber ver ben eniştemi özel uçakla getirtcem
aslında karın ağrısı yazmışım ama adet öncesi bel ağrısı gibi düşünmüştüm içimden.
hg zeloşummmmmmmmmmmm...güzellerim hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bi gün diliyorum günaydınlar küçük kadınlarımmmm
geldim saracım..artık süt içmek midemi bulandırıyor..yanında meyve olmasa asla içemem herhalde ya...tamam tatlım busemizi doyur gel
Rabbim yüzünü güldürsün tatlım...heyecan yapma...inşallah hamile kalırsın kardelenim...sağol canım,ya sonuçlarını herkez yuazmış topiclere,ama sonuçlardan sonra hamile kalmışlar,yada kalmamışlar yazan yok,yani bi sonuca varamadım haylaaaa
ayyyyyy bende merak ediyorum cadıyı..inşallah müjdeli haberle gelir ya...kıjlar heyecanla cadımı bekliyorum ay inş. bize müjde getirir inş. bebişi cadıma sıkı sıkı tutunmuştur
kardelencim yine yanlış okumuşsun sen saranın karnı degil beli agrıyor canımmm
kuzu ben onuda başardım bu düşünceyide çürüttümbenim akıntım oldu ama yumoş çatlamadı
aslında karın ağrısı yazmışım ama adet öncesi bel ağrısı gibi düşünmüştüm içimden.
kız zeloş sen çok fenasın heee...yüklenme kardelenime...ah kardelenimyavyum gene cumburlok lafa dalıyon ne yapsakki sana ahanda buldum
5 tane aslan postu
3 tane kartal pençesi
8 tanede leylek paçası
bunları 3 ay boyunca bir bardak suyla kaynatıp pişiriyosun her sabah bir kaşık camdan yola döküyosun
yavyum bunu aynen uygula hiç bişeyin kalmıcak
canım inşallah senin testinde pozitif çıkar..Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.....kızlarr ben çıkmak zorundayımmmm ben test yapmıcammmm:90:test beni bozarrrr
ne zaman yapsam sonuç alamıom çünküüü:76:grşrzzz inşş cadımmmmm müjdeli haberle gelir benide heveslendirri bende test yaparımmm inşşşş ozmnnn
zelalcim şansa bakl yaaa koçiş gittikten sonraaa yumurtladık iyimiiii ama koçişim burdaykende kasıklarımda agrım vardı ve akıntım çoktuuu daha önce böyle olmazdıı amaaaan neysee ya kısmet degil mişşşş allahımmm hakkımda hayırlısını versinnnnnn şimdi durup dururken yine canımı sıkacammm en iyisi düşünmemek
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka kardelen5233+ son_ece+ sara_28+ LeYLa_21+ maonyaaa+ zelalca+
evet ececim kupayı hakettin pozitifliğinle
metuşummmmmmmmmm hg bebeğimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?