Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne habersiniz yafffffffffffffffffff

merhaba yetercim dua topiği ne alemde canım ya keşke biz oranın ismini bebek için dua isteyenler topiği yapsaydık böyle ışığı gören geliyo buna bi çözüm bulmak lazım ne dersin

hoşgeldin tatlım nasılsın kızın iyileşti tamamen dimi

hoş bulduk canımm iyiyimm kızımda allaha şükürrr iyileşti evet tamameenn ama ben sankiii kötüyüm birazzz kasıklarımm agrıyorr idrar yollarını üşüttüm herhaldee akşama kadar agrı vardıı

merhaba yetercim dua topiği ne alemde canım ya keşke biz oranın ismini bebek için dua isteyenler topiği yapsaydık böyle ışığı gören geliyo buna bi çözüm bulmak lazım ne dersin

hoş buldum
valla bilmemki siz ne söylediyseniz ben onu başlık olarak yazdım ne yapalım dersiniz editörlemi görüşelimmm :26::26::26::26::26::26:

saracım bencede bu isim güzlll dua okumak ve okutmak isteyen gelir canımm

hoş buldum
valla bilmemki siz ne söylediyseniz ben onu başlık olarak yazdım ne yapalım dersiniz editörlemi görüşelimmm :26::26::26::26::26::26:

yok tatlım editörle konuşmana gerek yok sanırım konu sahibi yazdığın ilk mesaja git mesajı düzenleden başlığı düzeltebiliyosun.
saracım bencede bu isim güzlll dua okumak ve okutmak isteyen gelir canımm

tatlım bu isim bencede çok güzel ama bugün biri aşk acısı çektiği için gelmiş dua için adını yazdırmak istiyodu yani Allah herkesin gönlünden geçeni versin ama bizim derdimiz başka araya başka şeyler girmesizaman kaybettirmezmi tabi bu benim fikrim herkes fikrini söylesin ona göre karar verelim

Slm kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmmmm

hoşgeldin güzel bacım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…