Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canlar ne habersiniz yaaaaaaaaaaaaaa sesiniz çıkmıyorrrrrrrrrrrrrr

hüremciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii garılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bırakın şu diziyiiiiiiiiiiiiiiiiiii topiğe gelin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hoşgeldin güzel zeynom canım arkadaşım belim ağrıyodu ama şimdi daha iyi ayağa kalkınca yaşlı nineler gibi elimi belime koyup yürüyorum
geçmiş olsun tekrardan tatlım
Leylos saka maka az kaldı doğuma... heyecan varmı tatlım?

kızlar üzmeyelim, üzülmeyelim... hep cok sevelim, sevilelim.... ben cok duygusal oldum artık... reklamlarda bile ağlıyorum bazen... :78:
hayırdır zeynom,ne iş?
ilacın canı isterse etkiliyo,istemeszse etkilemiuyo,anormallik sende değil.
benim bu konudaki düşüncem,yediklerimnizle alakalı,bazı şeylerden sonra daha etkiliyo,bazende etkilemiyo ama yiyecek belirleyemedim henüz.
canım senin için ve burdaki diger arkadaslarım için hep dua ediyorum canım.. sen yüregi kocaman, pırıl pırıl cok tatlı bir insansın... cok seviyorum tatlım seni...
ya ben,ya ben.
ya beni ya beni:85:
kızlarr ya doktor bize ne zaman gün aşırı ilişki dese biz kavga ediyoruz ya böyle aramız çok iyiyken birden bire birşey çıkıyor tartışıyoruz
çünkü o sıra hormonlar tavan yapmış oluyo ve biz biraz fazla alıngan oluyoruz,fazla sinirlenebiliyoruz,o zamanda kavga çıkıyo.
inşallah herşey çok güzel olacak leyloşum.
slm kızlar o topıkten oburune atlıyorum ve kımse benımle konusmuyo yenıyım dıyemı acaba yaaaaa?
hoş geldin sihirliada,biraz kendinden bahsedebişlcen mi,tanışalım bi.

hb saol yaaaaa ende yenı katıldım sayılır oyle cok okuyanlardan ama az yazanlardanım 1 yıllık evlıyım uc aydır bebıs dusunuyoruz ama heuz kısmet olmadı haylrısı umutlar maysta bakalım ne olck?

o zaman yerine gelmişsin..........bizimle beraber bebeğini bekle...kaç yaşındasın canım....

ay ınsallah ısteyen herkese nasıp etsın allahım tez zamanda.25 yasındayım ben.evdeyım butun gun ıs yok guc yok.cok cnm sıkılıyo butun gun.

ben de 22 yaşındayım.2 yıla yakındır evliyim bir düşüğüm oldu.........7aydır bebek istiyoruz hakkımızda hayırlısı...inş bu topicteki herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur...

hoşgeldin canım.....................nasılsın napıyorsun..........:79::79::79::79:

hb herkese ne guslms konusmak kendınden bırılerıyle benımde 5 ay once bır dusugum oldu bebeısım ne zaman geldı ne zaman gıttı anlayamadım bıle ogrendım hamıs oldugumu 2 gun sonra malesef kaybttım ıkı ay zaman verdım kendıme sımdı yıne hazırım yenı bebeıse bat 11 mayıs hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…