kuşum hgbebem bende bi kaç saat yok olabilirim belki komşuya giderim toplanıyolarmış benide çağırdılar
tamam tatlım geldiğinde görüşürüz o zaman bende çıkıyorum eşim geldi byyyyyy
Eki Görüntüle 185710 güle güle saracım
seni şöle sarayım
eşin gelmiş kaçasın
ona sofra hazırlayasın
yanağına bir öpücük kondurasın
mutlu mesut olasın
geçmiş olsun tekrardan tatlımhoşgeldin güzel zeynom canım arkadaşım belim ağrıyodu ama şimdi daha iyi ayağa kalkınca yaşlı nineler gibi elimi belime koyup yürüyorum
hayırdır zeynom,ne iş?Leylos saka maka az kaldı doğuma... heyecan varmı tatlım?
kızlar üzmeyelim, üzülmeyelim... hep cok sevelim, sevilelim.... ben cok duygusal oldum artık... reklamlarda bile ağlıyorum bazen...:78:
ilacın canı isterse etkiliyo,istemeszse etkilemiuyo,anormallik sende değil.kızlar ya progestanı 2 gündür hap olarak yutuyorum günde 3 kez içiyorum kimi saat içtiğimde müthiş bir baş dönmesi yapıyor kimi saatte hiç bir etki yapmıyor çok entresan ya hep yapar etki yada hiç yapmaz dimi ama
ya ben,ya ben.canım senin için ve burdaki diger arkadaslarım için hep dua ediyorum canım.. sen yüregi kocaman, pırıl pırıl cok tatlı bir insansın... cok seviyorum tatlım seni...
çünkü o sıra hormonlar tavan yapmış oluyo ve biz biraz fazla alıngan oluyoruz,fazla sinirlenebiliyoruz,o zamanda kavga çıkıyo.kızlarr ya doktor bize ne zaman gün aşırı ilişki dese biz kavga ediyoruz ya böyle aramız çok iyiyken birden bire birşey çıkıyor tartışıyoruz
inşallah herşey çok güzel olacak leyloşum.
canım başlarda benim hiç bulantım olmadı ama ilerleyen zamanlarda sadece sabahları olmuştu...iştahım bazen yerinde oluyor bazen olmuyor ya...şu sıralar şeker yüzünden zaten diyet yapıyorum canım...cumartesi sonucu alacaz bakalım...miden bulantın doğal yani...yanında leblebi falan bulundur...tuzlu bisküvi bunlar bastırır bulantını...geçici bir durum...geçer merak etme...
ben öyle diyorum yumulacam diyorum ama bakalım doktor ne diycek diyete devam derse yanarım valla saracım ya...diyetisyen doğum sonuna kadar bana gelsin demiş eşime...valla normal çıkarsa hiçde gitmeyi düşünmüyorum...kendimi idare ederim..iki haftadır pilav bile yemedim..o kadar çok sevmeme rağmen...bulgur pilavıyla idare ediyorum hep...sebze yemeklerinden gına geldi ya...hamur işini özledim...inşallah şekerim düşük çıkar..ne olur duanızı eksik etmeyin canlarım benim...
hoş geldin sihirliada,biraz kendinden bahsedebişlcen mi,tanışalım bi.slm kızlar o topıkten oburune atlıyorum ve kımse benımle konusmuyo yenıyım dıyemı acaba yaaaaa?
slm kızlar o topıkten oburune atlıyorum ve kımse benımle konusmuyo yenıyım dıyemı acaba yaaaaa?
hoşgeldin canım benimle konuş............
hb saol yaaaaa ende yenı katıldım sayılır oyle cok okuyanlardan ama az yazanlardanım 1 yıllık evlıyım uc aydır bebıs dusunuyoruz ama heuz kısmet olmadı haylrısı umutlar maysta bakalım ne olck?
o zaman yerine gelmişsin..........bizimle beraber bebeğini bekle...kaç yaşındasın canım....
ay ınsallah ısteyen herkese nasıp etsın allahım tez zamanda.25 yasındayım ben.evdeyım butun gun ıs yok guc yok.cok cnm sıkılıyo butun gun.
ay ınsallah ısteyen herkese nasıp etsın allahım tez zamanda.25 yasındayım ben.evdeyım butun gun ıs yok guc yok.cok cnm sıkılıyo butun gun.
ama ama bende yazmıştım sana
hoşgeldin canım.....................nasılsın napıyorsun..........:79::79::79::79:
hoşgeldin canım.....................nasılsın napıyorsun..........:79::79::79::79:
hoşbulduk prensesim,napim öyle takılıyorum nette,yorgunum biraz,bugün biraz fazla konuştum sanırım
hayırdır niye yorgunsun canım.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?