Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ayyy canım vvalla hiç aklıma böyle bişi gelmemişti sagolasın yaa ama alt tarafta farkındayım canımm ayaklarım hiç ısınmadı bugünn buz gibiii idrara sık çıkıyorumm

benim naçizane fikrim bu hafta bi kişiye okuyalım haftaya diğer kişiye okuyalım meryem suresinide ayetel kürsiyide hatta isterseniz fetih suresinide okuyalım

kıslarr benim için farketmezzz ne derseniz uyarımmm allahımmm inşallahhh okuyacagımız bütün dualarıı kabul eder bebgimiz için vesile olurrr

kızlar bir karar verekte ne okuyacağız nasıl okyacağız ona göre yazak ayetel kürsüyle başlayalımıı her hafta bir kişiye

ayyy canım vvalla hiç aklıma böyle bişi gelmemişti sagolasın yaa ama alt tarafta farkındayım canımm ayaklarım hiç ısınmadı bugünn buz gibiii idrara sık çıkıyorumm

hııım o zaman üşütmüşsün aman dikkat et kendine idrar yolları iltihabına doktorlar pek bi ilaç vermiyo bol bol su iç su içerek iltihabı atabiliyomuşsun

kızlar bir karar verekte ne okuyacağız nasıl okyacağız ona göre yazak ayetel kürsüyle başlayalımıı her hafta bir kişiye

yetercim anlaşıldı iş başa düştü.tatlım sen listeyi yap bu cuma başlayalım ilk sırada kim varsa ona ayeyetl kürsi ve meryem suresini okuyalım.tabi herkes meryem suresini biliyosa bilmiyolarsa ayetel kürsiyle başlayalım.

Son düzenleme:
kızlar o halde ayetel kürsü ile başlıyoruzzzz her hafta 1 kişiye okuyoruzzz tedavide olanlara öncelik veriyoruzzzzzzzzz

canım ben meryem süresini netten buldum ordan türkçesini okuyorummm olmaz mııı

kuşum herkes ne okumak istiyosa onu okusa sonra okunanlar liste yapılsa hem birden fazla dua okunmuş olur ne dersiniz:26::26::26:

canım ben meryem süresini netten buldum ordan türkçesini okuyorummm olmaz mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…