kızlar peki bir haftada bir dua okuyp cuma duası yapılıp ikinci hafta başka bir duyamı geçilsin yoksa sırayla tek tek herkesemi okunsunnn
benim naçizane fikrim bu hafta bi kişiye okuyalım haftaya diğer kişiye okuyalım meryem suresinide ayetel kürsiyide hatta isterseniz fetih suresinide okuyalım
benim naçizane fikrim bu hafta bi kişiye okuyalım haftaya diğer kişiye okuyalım meryem suresinide ayetel kürsiyide hatta isterseniz fetih suresinide okuyalım
aynen tatlım ya herkesin derdi başka işte
hııım iyi bari canım sıcak ağrıyı artırsaydı hiç durma doktora git diyecektim çünkü sağ taraının ağrıması bana bi an Allah korusun apandisiti düşündürdü ama apandisit ağrısında sıcak iyi gelmez ağrı şiddetlenir
kıslarr benim için farketmezzz ne derseniz uyarımmm allahımmm inşallahhh okuyacagımız bütün dualarıı kabul eder bebgimiz için vesile olurrr
kızlar bir karar verekte ne okuyacağız nasıl okyacağız ona göre yazak ayetel kürsüyle başlayalımıı her hafta bir kişiye
ayyy canım vvalla hiç aklıma böyle bişi gelmemişti sagolasın yaa ama alt tarafta farkındayım canımm ayaklarım hiç ısınmadı bugünn buz gibiii idrara sık çıkıyorumm
yeterim bulmaca çözüyom sanıyom kendimi
hııım o zaman üşütmüşsün aman dikkat et kendine idrar yolları iltihabına doktorlar pek bi ilaç vermiyo bol bol su iç su içerek iltihabı atabiliyomuşsun
offffffff çokmu karışık olmuşşşşşşşşş
yok kuzum yok ben yine muziplik yapıyom
kızlar bir karar verekte ne okuyacağız nasıl okyacağız ona göre yazak ayetel kürsüyle başlayalımıı her hafta bir kişiye
muzur seni bende kılara anlatamadım diye üzlüyorum
yetercim anlaşıldı iş başa düştü.tatlım sen listeyi yap bu cuma başlayalım ilk sırada kim varsa ona ayeyetl kürsi ve meryem suresini okuyalım.tabi herkes meryem suresini biliyosa bilmiyolarsa ayetel kürsiyle başlayalım.
yetercim anlaşıldı iş başa düştü.tatlım sen listeyi yap bu cuma başlayalım ilk sırada kim varsa ona ayeyetl kürsi ve meryem suresini okuyalım.tabi herkes meryem suresini biliyosa bilmiyolarsa ayetel kürsiyle başlayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?