- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
tatlım Kuran ı Kerimi tam tevcid kurallarına göre okumak en güzeli ama bende tam başaramıyorum Allah kabul ederse hocamın öğrettiği gibi okuyorum bazı harfleri gırtlaktan bazılarını damaktan çıkarmak gerek ancak türkçe okunuşunda bunu başarmak biraz zor ama Allah kabul ederse okuyoruz dediğin gibi önemli olan kalben Allaha yönelmek O kalbimizi ve niyetimizi biliyo bizi affetsin
canım biraz önce günahh demiştinn
dua konusunda anlaştığımıza göre men zeloşuma çiriş otunu anlatayım şincik olarmı kızlar
canım ben onu türkçeden okuyanlar için demiştim...........
dua konusunda anlaştığımıza göre men zeloşuma çiriş otunu anlatayım şincik olarmı kızlar
anlamadım ben yaaa şimdi türkçeden okumak günah mı okumamız mı lazımmmm
saracım merak ettim canım sen nerelisin........
saracım merak ettim canım sen nerelisin........
zelalcım çiriş otu da kenger otuda bu ayda çıkıp bir iki ay manavlarda pazarlarda yerini alan hem çok lezzetli hemde faydalı otlardır.özellikle doğu ve güneydoğu da yetişen bitkilerdir ancak şimdi büyük şehirlerdeki pazarlardada bulunuyo.çiriş otunun ortasındaki özeği çıkarıkp temizleyip doğrayıp yıkıyosun haşlıyosun soğanları kavurup pul biberini tuzunu koyup haşladığın çiriş otlarını sıkıp içine katıyosun karıştırıyosun yada haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküyosun yada bulgur pilavının içine katıyosun çok güzel oluyo .böyle çeşitli yapılıyo.
kenger otu dikenli oluyo dikenlerini güzelce temizliyosun yıkayıp haşlıyosun bunuda sıkıp çiriş gibi ister yumurtalı ister yoğurtlu yapıyosun kengerin diş etlerine faydası çokmuş netten araştırdığımda bunu gördüm.
zelalcım çiriş otu da kenger otuda bu ayda çıkıp bir iki ay manavlarda pazarlarda yerini alan hem çok lezzetli hemde faydalı otlardır.özellikle doğu ve güneydoğu da yetişen bitkilerdir ancak şimdi büyük şehirlerdeki pazarlardada bulunuyo.çiriş otunun ortasındaki özeği çıkarıkp temizleyip doğrayıp yıkıyosun haşlıyosun soğanları kavurup pul biberini tuzunu koyup haşladığın çiriş otlarını sıkıp içine katıyosun karıştırıyosun yada haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküyosun yada bulgur pilavının içine katıyosun çok güzel oluyo .böyle çeşitli yapılıyo.
kenger otu dikenli oluyo dikenlerini güzelce temizliyosun yıkayıp haşlıyosun bunuda sıkıp çiriş gibi ister yumurtalı ister yoğurtlu yapıyosun kengerin diş etlerine faydası çokmuş netten araştırdığımda bunu gördüm.
gerçekten kenger çok güzel oluyo............çiriş otunun başka bir adı var mı belki biliyorumdur............
neden merak ettin tatlım sen nerelisin:26::26::26::26::26:
ben Suriye asıllıyım ama
Muşta oyuruyorum acaba doğulu musun diye merak ettim........
kuşum son pazara gittiğimizde çiriş otu yazıyodu ama ne olduğunu bilmiyodum çok güzel anlattın bacım ben bunu bi deneyeyim bakalım nasıl olcakkuşum diline eline sağlık inş. en kısa zamanda gelir yiğenim sara annesinide bizide sevindirir
canım yazmayı unutmuşum çiriş otunun içine hani soğanları kavuruyodun dedimya onun içine iki tanede yumurta kır sonra çirişleri karıştır çok lezzetli oluyo
benim bildiğim başka bir ismi yok netten bakabilirsin belki tanırsın
ben Suriye asıllıyım ama
Muşta oyuruyorum acaba doğulu musun diye merak ettim........
saram ağzım sulandı
evet ya gece gece canımız yemek çekti.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?