Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yeterim ne yapsak adımızı hürrem diyemi değiştirsek:86::86::86::86::86::86:

aaaaaa benim haberim yok hayırdır niye kıyamam ben ona üzmesinler nehirimi o iki canlı

kız benim koçiş bir süredir hürremim diyor bana işe yaramı aceppppppppppp

kıslarr nehirden bahsediyorsuunuz degil mii bikaç gün önce topikteydi sanırım 2-3 gündür girmiyoo saracım sde karataş vardı ya onla tartışmışlardı hatta

evet canım ama sonra anlaşmışlardı ama acaba o yüzden mi gelmiyo:26::26::26::26:

kuzu niye ki benim bildiğim türkçe dua okunur:44::44::44::44::44:

türkçe dua okunur canım önemli olan Allaha kalben yönelmektir duanın dili olmaz ancak Meryem Suresi Kuran ı Kerim de bulunan bir suredir ve türkçesi doğru yazılmışsa sorun yoktur ama netten ne kadar doğru olabilir diye düşündümde o yüzden söyledim.yoksa okuyanlar günahkar olmaz arkadaşlar ben böyle biliyorum hani dua kitapları var o kitaplarda da türkçesi var ve onlarda hata oranı daha az hatta yoktur o yüzden net yerine ordan okuyabilirsiniz dedim.bilmem anlatabildim mi .

yeterim ne yapsak adımızı hürrem diyemi değiştirsek:86::86::86::86::86::86:

aaaaaa benim haberim yok hayırdır niye kıyamam ben ona üzmesinler nehirimi o iki canlı

canım nehirin bi arkadaşı son aylarında ölü dogum yapmıştı sanırım tam hatırlamıyorummm yalan söylemiş gibi olmayımda nehirde arkadaşının çok üzüldügünü görmüşş keşke arasaydı çocugu bu kadar üzülmezdi felan demişti bende yorum yaptım o gün ona ama tartışmadıkk sonradan sude denilen arkadaş nehirin sözlerine kızdı derken tartışma oldu

kız benim koçiş bir süredir hürremim diyor bana işe yaramı aceppppppppppp
inş. canım işe yararbende yarından tezi yok adama hürrem dedirtcem

kuşum zaten yasin kitaplarının çoğunda var o dua eminim kızlarda kolaylıkla bulabilir

kuşum zaten yasin kitaplarının çoğunda var o dua eminim kızlarda kolaylıkla bulabilir

kız adamlar bize hürem dedikçe biz doğuruyormuşuz bir hürem bir bir hürrem bir

canım siz mealinden mi bahsediyorsunuz arapçanın türkçe yazılışından mı........

tatlım senin dediğin farklı yere gidiyo belkide yanlış yazdın ama senin yazından şunu anladım türkçe dua okumayın günahkar olursunuz bence arapçanın türkçe yazılışıda türkçe mealide okunabilir

kıslarr varda ben niye göremedimm evde 4-5 tane yasin kitabı varr ama meryem süresi yokkk hatta dün özellikle kitabçıdan baktım olsaydı alacaktımmm ama yoktuuuu şu sizdeki kitabın yazarın felan versenize ona göre bakıyımm

kızlarrrrrrrrrrrrr duayı doğru okudungun sürece arapça türkçe diye bir şey olmaz önemli olan doğru okumaktırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bize böyle öğretilerrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

güzelim benim babam imam küçüklüğümden beridir de bu konuların içindeyim....bilgim olmazsa konuşmam ki..........ayrıca dini konuların bencesi olmaz alimler ne diyorsa o............

kızlarrrrrrrrrrrrr duayı doğru pkudun sürece arapça türkçe diye bir şey olmaz önemli olan doğru okumaktırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bize böyle öğretilerrrrrrrrrrrrr

valla bizede öyle ögrettiler canım katılıyorumm sanaaben sadece netten okumakk bi şey olur mu diye mrk etmiştimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…