tatlım bide meryem suresini okuyalım bi haftada hem ayetel kürsiyi hem meryem suresini okuyabiliriz sanırım canım
yeterim ne yapsak adımızı hürrem diyemi değiştirsek:86::86::86::86::86::86:
aaaaaa benim haberim yok hayırdır niye kıyamam ben ona üzmesinler nehirimi o iki canlı
kıslarr nehirden bahsediyorsuunuz degil mii bikaç gün önce topikteydi sanırım 2-3 gündür girmiyoo saracım sde karataş vardı ya onla tartışmışlardı hatta
kuzu niye ki benim bildiğim türkçe dua okunur:44::44::44::44::44:
son kararmı saram :13:tatlım bide meryem suresini okuyalım bi haftada hem ayetel kürsiyi hem meryem suresini okuyabiliriz sanırım canım
yok canım fıkıh kitabına bakarsan görürsün ...arapçayı bilmeyenler harflari düzgün çıkaramazlar bu da günah olur..........
yeterim ne yapsak adımızı hürrem diyemi değiştirsek:86::86::86::86::86::86:
aaaaaa benim haberim yok hayırdır niye kıyamam ben ona üzmesinler nehirimi o iki canlı
sonunda karara bağladıkmı
son kararmı saram :13:
kuzu ama bu türkçesi :26::26:
kız benim koçiş bir süredir hürremim diyor bana işe yaramı aceppppppppppp
inş. canım işe yararkız benim koçiş bir süredir hürremim diyor bana işe yaramı aceppppppppppp
evet canım ama sonra anlaşmışlardı ama acaba o yüzden mi gelmiyo:26::26::26::26:
türkçe dua okunur canım önemli olan Allaha kalben yönelmektir duanın dili olmaz ancak Meryem Suresi Kuran ı Kerim de bulunan bir suredir ve türkçesi doğru yazılmışsa sorun yoktur ama netten ne kadar doğru olabilir diye düşündümde o yüzden söyledim.yoksa okuyanlar günahkar olmaz arkadaşlar ben böyle biliyorum hani dua kitapları var o kitaplarda da türkçesi var ve onlarda hata oranı daha az hatta yoktur o yüzden net yerine ordan okuyabilirsiniz dedim.bilmem anlatabildim mi .
son kararmı saram :13:
kuzu ama bu türkçesi :26::26:
inş. canım işe yararbende yarından tezi yok adama hürrem dedirtcem
kuşum zaten yasin kitaplarının çoğunda var o dua eminim kızlarda kolaylıkla bulabilir
kuşum zaten yasin kitaplarının çoğunda var o dua eminim kızlarda kolaylıkla bulabilir
canım siz mealinden mi bahsediyorsunuz arapçanın türkçe yazılışından mı........
kız adamlar bize hürem dedikçe biz doğuruyormuşuz bir hürem birbir hürrem bir
tatlım senin dediğin farklı yere gidiyo belkide yanlış yazdın ama senin yazından şunu anladım türkçe dua okumayın günahkar olursunuz bence arapçanın türkçe yazılışıda türkçe mealide okunabilir
kızlarrrrrrrrrrrrr duayı doğru pkudun sürece arapça türkçe diye bir şey olmaz önemli olan doğru okumaktırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bize böyle öğretilerrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?