Sabırla Bebeğini Bekleyenler

güzelim benim babam imam küçüklüğümden beridir de bu konuların içindeyim....bilgim olmazsa konuşmam ki..........ayrıca dini konuların bencesi olmaz alimler ne diyorsa o............

canım ya o zaman bizimm hocalar bize yanlış mı ögrettilerr bize türkçede okunur demişlerdii ve çocuklugumuzdan beri öyle okuyoruzz

valla bizede öyle ögrettiler canım katılıyorumm sanaaben sadece netten okumakk bi şey olur mu diye mrk etmiştimm

canım nette karışıklık olabilirr ama zaten meryem duası kuranıkerimde var bendeki kuaranda türkçeside var

güzelim benim babam imam küçüklüğümden beridir de bu konuların içindeyim....bilgim olmazsa konuşmam ki..........ayrıca dini konuların bencesi olmaz alimler ne diyorsa o............

prensescim bende yıllardır kuran okuyorum ama senin dediğin gırtlak meselesi arapça kaba bi dil türkçe kibar ben hala gırtlaktan okumayı tam olarak başaramadım ben bence derken nasıl biliyosam onu sölüyorum herkes dört dörtlük okuyamaz bazı hatalarımız oluyodur tabi ama niyet temiz olunca Rabbim düzeltiyo

canım ya o zaman bizimm hocalar bize yanlış mı ögrettilerr bize türkçede okunur demişlerdii ve çocuklugumuzdan beri öyle okuyoruzz

canım önemlisi harfleri düzgün çıkarıyor musunuz....................ayrıca KURAN arapça inmiştir arapça okunmalıdır.........

canım nette karışıklık olabilirr ama zaten meryem duası kuranıkerimde var bendeki kuaranda türkçeside var

bende 3 tane kuran var 2 tanesi açıklamalı 1 taneside sadece arapça valla yarın bidaha araştıracam olmazsa bilirmisiniz ankarada hacı bayram camii var orda bu tür kitab lardan çok var oraya gitmem lazım ama orada bana uzak 1 saat sürüyoo olmazsa oaraya giderimm

tatlım Kuran ı Kerimi tam tevcid kurallarına göre okumak en güzeli ama bende tam başaramıyorum Allah kabul ederse hocamın öğrettiği gibi okuyorum bazı harfleri gırtlaktan bazılarını damaktan çıkarmak gerek ancak türkçe okunuşunda bunu başarmak biraz zor ama Allah kabul ederse okuyoruz dediğin gibi önemli olan kalben Allaha yönelmek O kalbimizi ve niyetimizi biliyo bizi affetsin

canım önemlisi harfleri düzgün çıkarıyor musunuz....................ayrıca KURAN arapça inmiştir arapça okunmalıdır.........

tamam canım senin söylediginde dogru ama arapça bilmiyoruzz ve hocalarımızda türkçe okunur demişti ve hatta ilk okulda süreleri arapça olarak ögrenmiyorduk kiii

ya canım zaten herkes bazen hata yapar inş rabbim affeder........ben de kitaptan söylüyom canım aklımdan değil..........

aminnn aminnnn aminnnnnnnn

kızlar men gaçam koçiş uyuya kaldııııı burada

amin saram tabiyki hatalarımız olabilr sonuçta hiç birimiz alim değiliz okumaya gayret ediyoruz elimiz dilimiz yettiğince
ya canım zaten herkes bazen hata yapar inş rabbim affeder........ben de kitaptan söylüyom canım aklımdan değil..........

kuzu aklından sölemediğini biliyorum ama hiç okunmamasındansa insan okusun türkçesi bile olsa okusun önemli olan okumak arapçayı tam olarak okumak gerçekten zor dilimiz döndüğünce gayret etmeliyiz bende gırtlaktan tevcidli okunması gerektiğine inanıyorum ama bazen insan ne kadar zorlansa olmuyo onun içinde özel eğitim almak lazım herkes birilerinden öğreniyo ve okumaya çalışıyo bende öle yapıyom Rabbim affetsin kusurlarımızı hatalarımızı

hayatım benim anlatmak istediğim tecvid kuralları değil.. KURAN tecvidsiz de okunur..önemli olan ALLAH rızası için okumaktır..ama arkadaşlara tavsiyem en kısa zamanda arapçadan okumayı öğrensinler keyfi,tadı bambaşka oluyor okuyanlar bilir ......sakın yanlış anlamayın...

haklısın zeloşum

canım biraz önce günahh demiştinn

dua konusunda anlaştığımıza göre men zeloşuma çiriş otunu anlatayım şincik olarmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…