canım hadi yatalım sabah erken kalkcam sonra salak tavuk gibi dolanıyom adam kızıyoiyi geceler balım öpt.byyyyyyyy
iyi geceler canım Allah rahatlık versin........kız hala gülüyom.........
kuralım valla zeloşum süper olur...leyloşum hepiniz bana benzemeye başladınız eeeee yakında bi grup kurarız artık
canım benim misafirim geldi o gitti yemek saati geldi eşimi yolladım geldim şimdide sen gitmişsin
kuzu leyloşumun dediği gibi yumul adama kupayı al sonra yine küs
zeynepcim adamı baştan çıkar sonra sırtını dön
inşallah kardelenim ya...duanızı eksik etmeyin kuzum...geçmiş olsun tekrardan tatlım
hayırdır zeynom,ne iş?
ilacın canı isterse etkiliyo,istemeszse etkilemiuyo,anormallik sende değil.
benim bu konudaki düşüncem,yediklerimnizle alakalı,bazı şeylerden sonra daha etkiliyo,bazende etkilemiyo ama yiyecek belirleyemedim henüz.
ya ben,ya ben.
ya beni ya beni:85:
çünkü o sıra hormonlar tavan yapmış oluyo ve biz biraz fazla alıngan oluyoruz,fazla sinirlenebiliyoruz,o zamanda kavga çıkıyo.
inşallah herşey çok güzel olacak leyloşum.
hoş geldin sihirliada,biraz kendinden bahsedebişlcen mi,tanışalım bi.
nehiri bende merak ediyorum ya..nerde bu kız kaç gündür...?kızlar nehir geliyomu ben onu kaç gündür göremiyom:26::26:
nerelisin saracım?hangi il?evet canım bende doğuluyum
günaydın şekerim...günaydııııın kııııızlaaaaar
gününüz hep güzel hep sevinçli hep müzik tadında olsun
leylacııııım canım nasılsın busemiz nasıl
saol canım ikimizde iyiyiz çok şükür...heyecanla cumartesiyi bekliyoruz..akşam eşimle konuştum şekerin düşerse ödülün büyük dedi...
hııııım o zaman inşallah düşmüştür ki bence düşmüş zaten bu kadar diyete şeker meker kalmaz canım bundan sonraki şekerliğin senin ve busenin tatlılığından kaynaklanır artıkın diğer şekeri kovduk gitti
slm kızlar günaydınn nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?