Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım hadi yatalım sabah erken kalkcam sonra salak tavuk gibi dolanıyom adam kızıyoiyi geceler balım öpt.byyyyyyyy

günaydııııın kııııızlaaaaar

gününüz hep güzel hep sevinçli hep müzik tadında olsun

kuralım valla zeloşum süper olur... sen besteleri yap ben müziğini yapayım..
inşallah kardelenim ya...duanızı eksik etmeyin kuzum...
kızlar nehir geliyomu ben onu kaç gündür göremiyom:26::26:
nehiri bende merak ediyorum ya..nerde bu kız kaç gündür...?:26::26:
evet canım bende doğuluyum
nerelisin saracım?hangi il?
günaydııııın kııııızlaaaaar

gününüz hep güzel hep sevinçli hep müzik tadında olsun

günaydın şekerim...

saol canım ikimizde iyiyiz çok şükür...heyecanla cumartesiyi bekliyoruz..akşam eşimle konuştum şekerin düşerse ödülün büyük dedi...

hııııım o zaman inşallah düşmüştür ki bence düşmüş zaten bu kadar diyete şeker meker kalmaz canım bundan sonraki şekerliğin senin ve busenin tatlılığından kaynaklanır artıkın diğer şekeri kovduk gitti

inşallah bitanem ya...ne güzel moral veriyorsun tatlım benim...benimde umudum şudur ki açlık kan şekerim düşük çıkmıştı..sadece yüklemede şekerin yükseldiği görüldü...bu sefer yükleme yapılmayacak sadece açlık ve tokluk şeker tahlili yapılacak..bende düştüğünü tahmin ediyorum...Rabbime çok dua ediyorum yavrum zarar görmesinde hayırlısıyla onu kucaklayayım diye...

saracım cadı gelmemiş sanırım geçmişe baktım yazıları yok...ne yaptı acaba test sonucunu merak ediyorum...:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…