Sabırla Bebeğini Bekleyenler

şaka bi yana sabırlı ol canım allah büyük herşeyin bi vakti zamanı var biz kullar sabırsızız ama zamanı gelince herşey olacak inşallah

kız Allah seni ne etmesin bi an adet oldum okuyunca eyvah dedim sonra tekrar okudumda rahatladım kız delüüüüüüüüü niye test yapmıyon bakem hı

kız diom ya test beni bozuooo.

1haftam geçince doktora gidicemmmmsen dayanamıosannn geldeee zorla yaptırr kızzzzzzz

kızlarr ben çıkıyrmmmm

grşmk dileğiyleee.

yiyenimi çok özledim onu görmeye gidicemmmm

kız diom ya test beni bozuooo.

1haftam geçince doktora gidicemmmmsen dayanamıosannn geldeee zorla yaptırr kızzzzzzz

]canım merhaba öncelikle bende çok merak ederim böyle olunca ,nasıl dayanıyorsun ya bende merak ettim bak şimdi ,bugün adet gününmüydü?32:

leylaaaa bak busenin resmini buldum nasıl ama

Eki Görüntüle 185908
süper tatlım...teşekküyleyyyyyyyy sara teyzesi...
günaydın kızlarrr.çok uykum var.ama cadının sonucunu merak ettim uyandımm.haberiniz varmıı sonuç neee
günaydın maonyacım...sen test yaptın mı?cadı gelmedi henüz bizde meraktayız...
rüyan bebişiyin habercisi olsun inşşş

sizede günaydınnnn sana ve tabiki bıdığaaaaaaaa

günaydın kızlar,bu resimleri,şekilleri nerden buluyonuz:79::79:
günaydın tatlım..

kızlarr ben çıkıyrmmmm

grşmk dileğiyleee.

yiyenimi çok özledim onu görmeye gidicemmmm

maonya kuzum bende özlediim bıdıkı ne olcak böyle bu sıplarla bizim halimizz:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

maonya kuzum bende özlediim bıdıkı ne olcak böyle bu sıplarla bizim halimizz:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

şu olacak sizin haliniz birer bıdık yapıp oturup onları seveceksiniz hadi bakalım iş başına ay pardon şimdi değil akşam iş başına göreviniz bıdık yapmak

leylacım resmin üzerine tıklayınca göz kırpıyo gördünmü çok şekey
evet canım gördüm çok tatlı ya maşallah...
şu olacak sizin haliniz birer bıdık yapıp oturup onları seveceksiniz hadi bakalım iş başına ay pardon şimdi değil akşam iş başına göreviniz bıdık yapmak

bıdıklar çoğalsın hadi bakalım iş başına kızlar....

kardelen ece hg niz canlarım...kızlar benim süt saatim geldi..buseyi besleyip geleyim...çok öptüm...

kardelen ece hg niz canlarım...kızlar benim süt saatim geldi..buseyi besleyip geleyim...çok öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…