rüyan bebişiyin habercisi olsun inşşş
sizede günaydınnnn sana ve tabiki bıdığaaaaaaaa
günaydın canım cadı gelmedi henüz bizde merakla bekliyoz sen nasılsın kız cadı ne zaman gidiyon teste biz senide merakla bekliyoz
işte kafaya takmamak çok zor oluyor canım ya.gerçi ben kendimi alıştırıyorum olmazsa olmaz bu ay sonra olur diye başka şeylere yoğunlaşıyorum.sonra bebek görüyorum aklıma geliyor.gene uzaklaştırıyorum .sonra dün bişey yoktu,eltimin erkek kardeşi ve eşi geldiler.4 aylık bebekleri var onu görünce gene depreşti hayırlısı ya bakalım gene aklımdan uzaklaştırayım bari yoksa kafayı yicem
sabah adet oldum sandım wc yw gitmedim korkumdannn:18:
kız ben yapmıcam testttt
günaydın kızlar,bu resimleri,şekilleri nerden buluyonuz:79::79:
kız Allah seni ne etmesin bi an adet oldum okuyunca eyvah dedim sonra tekrar okudumda rahatladım kız delüüüüüüüüüniye test yapmıyon bakem hı
kız diom ya test beni bozuooo.
1haftam geçince doktora gidicemmmmsen dayanamıosannn geldeee zorla yaptırr kızzzzzzz
bekle geliyomseni alıp doktora gidiyoz beraber yettim gari
ayy keşke öyle bişi yapsannn bende merak ediommmm:90:ama kendimi tutuommm
kızlarr ben çıkıyrmmmm
grşmk dileğiyleee.
yiyenimi çok özledim onu görmeye gidicemmmm
kız diom ya test beni bozuooo.
1haftam geçince doktora gidicemmmmsen dayanamıosannn geldeee zorla yaptırr kızzzzzzz
süper tatlım...teşekküyleyyyyyyyy sara teyzesi...
günaydın maonyacım...sen test yaptın mı?cadı gelmedi henüz bizde meraktayız...günaydın kızlarrr.çok uykum var.ama cadının sonucunu merak ettim uyandımm.haberiniz varmıı sonuç neee
rüyan bebişiyin habercisi olsun inşşş
sizede günaydınnnn sana ve tabiki bıdığaaaaaaaa
günaydın tatlım..günaydın kızlar,bu resimleri,şekilleri nerden buluyonuz:79::79:
kızlarr ben çıkıyrmmmm
grşmk dileğiyleee.
yiyenimi çok özledim onu görmeye gidicemmmm
süper tatlım...teşekküyleyyyyyyyy sara teyzesi...
günaydın maonyacım...sen test yaptın mı?cadı gelmedi henüz bizde meraktayız...
günaydın tatlım..
maonya kuzum bende özlediim bıdıkı ne olcak böyle bu sıplarla bizim halimizz:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
evet canım gördüm çok tatlı ya maşallah...leylacım resmin üzerine tıklayınca göz kırpıyo gördünmü çok şekey
şu olacak sizin haliniz birer bıdık yapıp oturup onları seveceksiniz hadi bakalım iş başına ay pardon şimdi değil akşam iş başınagöreviniz bıdık yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?