saracım cadı gelmemiş sanırım geçmişe baktım yazıları yok...ne yaptı acaba test sonucunu merak ediyorum...:26::26:
inşallah bitanem ya...ne güzel moral veriyorsun tatlım benim...benimde umudum şudur ki açlık kan şekerim düşük çıkmıştı..sadece yüklemede şekerin yükseldiği görüldü...bu sefer yükleme yapılmayacak sadece açlık ve tokluk şeker tahlili yapılacak..bende düştüğünü tahmin ediyorum...Rabbime çok dua ediyorum yavrum zarar görmesinde hayırlısıyla onu kucaklayayım diye...
evet canım cadı gelmedi inşallah hayırlı haberlerle bugün gelir
hiç merak etme tatlım busemiz annesini çok seviyo teyzeleride buseyi çok bu kadar sevgiyi ve duayı Rabbim karşılıksız bırakmaz inşallah
bende iyiyim sağolasın canım.bu gece rüyamda adet olduğumu gördüm.dün karnım ağrımıştı adet olcakmış gibi bu ay olmadı galiba diye içimden geçirmiştim ondan heralde kafaya taktım.adetim 4 mayısta bakalım adet olcammıgünaydın canım..hg caspercim..biz iyiyiz çok şükür tatlım sen nasılsın?
slm kızlar günaydınn nasılsınız
canım inşallah hamile kalırsın hayırlısıyla..Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah...güzel duaların içinde Allahım razı olsun casperim...bende iyiyim sağolasın canım.bu gece rüyamda adet olduğumu gördüm.dün karnım ağrımıştı adet olcakmış gibi bu ay olmadı galiba diye içimden geçirmiştim ondan heralde kafaya taktım.adetim 4 mayısta bakalım adet olcammı
allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım darısı başımıza olsun
günaydınnnnnnnn canlarrrrrrrrrrr
bende iyiyim sağolasın canım.bu gece rüyamda adet olduğumu gördüm.dün karnım ağrımıştı adet olcakmış gibi bu ay olmadı galiba diye içimden geçirmiştim ondan heralde kafaya taktım.adetim 4 mayısta bakalım adet olcammı
günaydın sevimli hayaletim nasılsın
günaydınnnnnnnn canlarrrrrrrrrrr
rüyaların tersi çıkar derler casperim demekki adet olmayacaksın ve yeğenim ce diyeceksin sana
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın aslında çok stresliyim ya hem sınav sonuçlarım açıklanmadı derslere konsantre olamıyorum sonuçlarımı göremediğimden.hemde gördüğüm rüya etkiledi beni acaba hamilemiyim diye takmaya başladım allahım aklıma mukayet ol...
rüyan bebişiyin habercisi olsun inşşşbende iyiyim sağolasın canım.bu gece rüyamda adet olduğumu gördüm.dün karnım ağrımıştı adet olcakmış gibi bu ay olmadı galiba diye içimden geçirmiştim ondan heralde kafaya taktım.adetim 4 mayısta bakalım adet olcammı
canım inşallah hamile kalırsın hayırlısıyla..Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah...güzel duaların içinde Allahım razı olsun casperim...
günaydın yetercim..hg tatlım
saraaaaaaaaaaaaa civciv basmış topiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın kızlarrr.çok uykum var.ama cadının sonucunu merak ettim uyandımm.haberiniz varmıı sonuç neee
tatlım menim güzel arkadaşım önce sabırlı olacaksın metanetli olacaksın ve duanı eksik etmeyeceksin öyle çok kafaya takıp merakta etmiyeceksin olacağı varsa olur yoksa zaten düğün bayram bekleyip görecez hep beraber(tabi bunları demesi kolay benim daha 4 günüm var bugün gidip bi test yapsammı modundayım sabahtan beri halbuki yüzümdeki her ay çıkan sivilcede çıkmış ha yani menim pek umudum yok yok ama ya tutarsa hesabı işte )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?