Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşş cnm benimmm

yrn adet günüm cnmmm:18:

saraya katılıyrmmm cnm.allah bize çabuk zamanda kendi bedenimizden versinnn

:90::90::90::90:

inşşşşşşşşşşşşşşş kızzzzzzzzzzz
ama ben yeğenlerime aşığım kendi bıdığım olsada onlarsız olamamki :44::44::44::44::44::44::44::44:

hadi sayalım,dakika tutalım leyloşum,son kiii üç dört

işin aslı varya kardelenim yemek yemesi sorun değilde öncesinde ve sonrasında midem patlayacak gibi oluyor..öğle yemeğini yiyence acayip bir yanma başlıyor dairede pc başında zor oturuyorum inanki..gavisconda olmasa ölürüm herhalde...bebiş mideye baskı yapıyor..yemek yiyince hareketleniyor..şimdiden yaramazlık yapmaya başladı buse hanım...annesi gibi obur olacak benim kızım acıkınca tekmelemeye başlıyor hemen...çabuk yemek ye diyor bana...

sen ne oynuon kızzz.bu gebe halinleeeee:90:
bir iki kalkıp döneyim dedim..belki hareket iyi gelir midem felaket yanıyor maonyam ya...
yapmıcammm manene manene
bak illa bizi meraktan öldürceksin dimi...
ama ben yeğenlerime aşığım kendi bıdığım olsada onlarsız olamamki :44::44::44::44::44::44::44::44:

evet canım ya yeğenlerde çok seviliyor..Allah hepimizin yeğenlerini ve yavrularını bağışlasın inşallah...

bende öyledeeee hele bide kendinin oldunu düşünn kendininkini daha çok seversinnn kızzz

leylacımmmm adet sancım var yapıpta ağlamak stemiyrmm umudum yok çünkü şaka vuruyrm ama asıl sebebi buu

bende öyledeeee hele bide kendinin oldunu düşünn kendininkini daha çok seversinnn kızzz

bilemiyoruz ki kendimizki ler nasıl olacakkkkk ama yeğenvcikler çok tatlılarrrrrrrrrr allahım keni evaltlarımızla birlikte olmayı nasip etsin hepimize

leylacımmmm adet sancım var yapıpta ağlamak stemiyrmm umudum yok çünkü şaka vuruyrm ama asıl sebebi buu
canım bazen adet sancısıda bebiş habercisi olabiliyor..benim öyle olmuştu..adet olcak gibi karnım ağrıyordu ama test yapınca hamile olduğumu öğrenmiştim...hemen moralini bozma tatlişim...
kızlar ben uçtum sayın,görüşürüz
güle güle kardelenim...
bilemiyoruz ki kendimizki ler nasıl olacakkkkk ama yeğenvcikler çok tatlılarrrrrrrrrr allahım keni evaltlarımızla birlikte olmayı nasip etsin hepimize

insanın kendi evladının yerini hiçbirşey tutumaz yetercim..elbette yeğenlerde çok seviliyor ama..insan karnındayken sevmeye başlıyor yavrusunu..inşallah Rabbim sizede yaşatırda görürsün canım benim...güzel dualarına amin diyorum...

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kuzummmm dualrınızla dualrımızlaaaaaaaa söyle bıdıkta dua etsin bizeeeeeeeeee o şimdi melek yaaaaaaa onun dualrı kabul olurrrrrrrrrrr

canım hemen moralini bozma hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı zaten sen akışına bırak ne bebeği nede adetini düşünme inş. kırmızılar değil bebeiş gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…