:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
maonya bugün çıbık test yap kız..bizi merakta koyma ....:82::82::82::82:
inşş cnm benimmm
yrn adet günüm cnmmm:18:
saraya katılıyrmmm cnm.allah bize çabuk zamanda kendi bedenimizden versinnn
:90::90::90::90:
hadi sayalım,dakika tutalım leyloşum,son kiii üç dört
bir iki kalkıp döneyim dedim..belki hareket iyi gelir midem felaket yanıyor maonyam ya...sen ne oynuon kızzz.bu gebe halinleeeee:90:
bak illa bizi meraktan öldürceksin dimi...yapmıcammm manene manene
inşşşşşşşşşşşşşşş kızzzzzzzzzzz
ama ben yeğenlerime aşığım kendi bıdığım olsada onlarsız olamamki :44::44::44::44::44::44::44::44:
inşşşşşşşşşşşşşşş kızzzzzzzzzzz
ama ben yeğenlerime aşığım kendi bıdığım olsada onlarsız olamamki :44::44::44::44::44::44::44::44:
bir iki kalkıp döneyim dedim..belki hareket iyi gelir midem felaket yanıyor maonyam ya...
bak illa bizi meraktan öldürceksin dimi...
evet canım ya yeğenlerde çok seviliyor..Allah hepimizin yeğenlerini ve yavrularını bağışlasın inşallah...
bende öyledeeee hele bide kendinin oldunu düşünn kendininkini daha çok seversinnn kızzz
canım bazen adet sancısıda bebiş habercisi olabiliyor..benim öyle olmuştu..adet olcak gibi karnım ağrıyordu ama test yapınca hamile olduğumu öğrenmiştim...hemen moralini bozma tatlişim...leylacımmmm adet sancım var yapıpta ağlamak stemiyrmm umudum yok çünkü şaka vuruyrm ama asıl sebebi buu
güle güle kardelenim...kızlar ben uçtum sayın,görüşürüz
bilemiyoruz ki kendimizki ler nasıl olacakkkkk ama yeğenvcikler çok tatlılarrrrrrrrrr allahım keni evaltlarımızla birlikte olmayı nasip etsin hepimize
canım bazen adet sancısıda bebiş habercisi olabiliyor..benim öyle olmuştu..adet olcak gibi karnım ağrıyordu ama test yapınca hamile olduğumu öğrenmiştim...hemen moralini bozma tatlişim...
güle güle kardelenim...
insanın kendi evladının yerini hiçbirşey tutumaz yetercim..elbette yeğenlerde çok seviliyor ama..insan karnındayken sevmeye başlıyor yavrusunu..inşallah Rabbim sizede yaşatırda görürsün canım benim...güzel dualarına amin diyorum...
son ece
evet canımm hayırdır niye güldürdüm seniii:26::26:
leylacımmmm adet sancım var yapıpta ağlamak stemiyrmm umudum yok çünkü şaka vuruyrm ama asıl sebebi buu
slm cnmslm kuzularrrrrrrrrrr
kuzularr cadımdan haber varmı
canım hemen moralini bozma hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı zaten sen akışına bırak ne bebeği nede adetini düşünme inş. kırmızılar değil bebeiş gelir
slm cnm
hamileyimmm cnm sizden saklıyrmmmm
kuzum keşke hamiş olsan bizden saklasan ben razıyım inş. o günlerde gelcek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?