Sabırla Bebeğini Bekleyenler

edacım arkadaşının bebişi çok tatlı maşallah Rabbim bağışlasındarısı bizlerin başına

yok gurur yapıyom..............bir kere de o barışsın........
sen nasıl oldun canım iyi misin.........

kuzu üzülmektense bence gurur yapma git kocişini öp barış hiç bişey deme sadece öp bak nasıl o sana karşılık vercek canım benim boğazım bugün çok fena

edacım arkadaşının bebişi çok tatlı maşallah Rabbim bağışlasındarısı bizlerin başına

evet canım görsen ne fotolar cektirdim onunla faceye koydum cok tatlı bütün arkadaslarım cok yakışlmış dio...

inşallah canım darısı bizim basımızaaaaa inşallllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh

canım inş. kendi bebenlede güzel fotolar çekcen değil fese evin her köşesine koycan Allahın izniyle

canım inş. kendi bebenlede güzel fotolar çekcen değil fese evin her köşesine koycan Allahın izniyle

ay canım benim yüreği güzel arkadasım allahım hepize nasip etsin o günleri yaa bu arda sizin faceniz vardır ben cok merak ediorum sizi eklesekmi birbirimizi tabi isterseniz

kuzu üzülmektense bence gurur yapma git kocişini öp barış hiç bişey deme sadece öp bak nasıl o sana karşılık vercek canım benim boğazım bugün çok fena

yatınca da uyanmaz ki........

allah şifa versin tatlım.......dikkat et kendine bitki çayı falan iç inş çabuk geçer.......

ay canım benim yüreği güzel arkadasım allahım hepize nasip etsin o günleri yaa bu arda sizin faceniz vardır ben cok merak ediorum sizi eklesekmi birbirimizi tabi isterseniz
çiçeğim benim fesim vardı ama eşim dondurdu azıcık kıskançtırda kendisi
yatınca da uyanmaz ki........

allah şifa versin tatlım.......dikkat et kendine bitki çayı falan iç inş çabuk geçer.......

kuzu git öp ya uyanır sen merak etme

kızlar benim kocişim koltukta uyudu kaldı kız boynu tutulacak adamın bende gideyim bari herkese ii geceler....

nese zelalim bu konuyu sonra konuşuruz öptüm sizi

hımm tamm tatlım ozaman bizim kocişler aynı kıskanclık konusunda hıı benimkide öle hatta fazla ama faceye izin verio hayret ediorum dogrusu:)))

az daha sana uyacam..........elim sizden olmuyor ki.............
kızlar benim kocişim koltukta uyudu kaldı kız boynu tutulacak adamın bende gideyim bari herkese ii geceler....

nese zelalim bu konuyu sonra konuşuruz öptüm sizi

iyi geceler tatlım.........

prensesim kuzu hadi bizde yatalım hiç elim kolum kalkmıyo sen dediğimi yap pişman olmassıniyi geceler canım öpt.byyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…