hb moralsizim de ondan.............aslında senden önce gelip gitmiştim........
hayırdır kuzu
hiç işte......kızzzz eşimle atıştım............yattı ben de üzülüyom...........
şeker niye üzülüyon git öp barış
yok gurur yapıyom..............bir kere de o barışsın........
sen nasıl oldun canım iyi misin.........
edacım arkadaşının bebişi çok tatlı maşallah Rabbim bağışlasındarısı bizlerin başına
evet canım görsen ne fotolar cektirdim onunla faceye koydum cok tatlı bütün arkadaslarım cok yakışlmış dio...
inşallah canım darısı bizim basımızaaaaa inşallllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
canım inş. kendi bebenlede güzel fotolar çekcen değil fese evin her köşesine koycan Allahın izniyle
kuzu üzülmektense bence gurur yapma git kocişini öp barış hiç bişey deme sadece öp bak nasıl o sana karşılık vercekcanım benim boğazım bugün çok fena
çiçeğim benim fesim vardı ama eşim dondurdu azıcık kıskançtırda kendisiay canım benim yüreği güzel arkadasım allahım hepize nasip etsin o günleri yaa bu arda sizin faceniz vardır ben cok merak ediorum sizi eklesekmi birbirimizi tabi isterseniz
yatınca da uyanmaz ki........
allah şifa versin tatlım.......dikkat et kendine bitki çayı falan iç inş çabuk geçer.......
kızlar benim kocişim koltukta uyudu kaldı kız boynu tutulacak adamın bende gideyim bari herkese ii geceler....
nese zelalim bu konuyu sonra konuşuruz öptüm sizi
çiçeğim benim fesim vardı ama eşim dondurdu azıcık kıskançtırda kendisi
kuzu git öp ya uyanır sen merak etme
az daha sana uyacam..........elim sizden olmuyor ki.............çiçeğim benim fesim vardı ama eşim dondurdu azıcık kıskançtırda kendisi
kuzu git öp ya uyanır sen merak etme
kızlar benim kocişim koltukta uyudu kaldı kız boynu tutulacak adamın bende gideyim bari herkese ii geceler....
nese zelalim bu konuyu sonra konuşuruz öptüm sizi
prensesim kuzu hadi bizde yatalım hiç elim kolum kalkmıyosen dediğimi yap pişman olmassın iyi geceler canım öpt.byyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?