Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kıslarrr nasılsınıızzzz cadıcımmmm tese yaptıracaktın canımm yaptırdın mıı seni çok merak ettikkk:26:

aaaaaaaaaaaa niye öyle olmuşki ya yetercim...şaşırdım valla...onlara duanın ne zararı varmış...hayret ya... kızdım valla şimdi...

cadııııııııııııııııı cevap yaz çabuk yaaaa seni bekliyorum süt içmeye gidecem canım...:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hayirli cumalar arkadaslar
canım nasılsın testi yaptıracakmısın

sizedeeeeeeeeeeeeeeee

malesef canim sonuc negatif uzgunum ......sen nasilsin canim

Cadıcım hiç umudunu yitirme..tüpten sonra çok hamile kalan var...çalışmalarını aksatma tatlım..Allah büyüktür bak bugün cuma dua kapıları sonuna kadar açıktır..elbet zamanı var demekki..hiç üzülme gülüm..Rabbim elbet zamanını ayarlamıştır..duayı eksik etme tatlım...

sütümü içip geliyorum kızlar...meyvemide yiyeyim..hepinizi öpüyorum...

teste iki gun kala adet oldum esimin israriyla test yaptim o halen umutluydu ama teste kocaman bir negatif .... doktoru aradik 4 mayis asprah verdi gelin konusalim niye boyle oluyo diye hersey bukadar yolundayken neden olmuyo diye .... esim istemiyor diyor okadar igne yedin okadar kilo aldin hersey yolunda doktor her seferde bu sefer olcak deyipte olmuyor ben senin bu stresi bir daha yasamani istemiyom diyor .... ikna edebilirsem dok.gidicam herseyin hayirlisi ...........

test negatif canim olmadi butun hayaler yikildi bebeklerde biti .....sen nasilsin canim

cnm ya çok geçmiş olsun ben senden çok ümitliydimmmne diyelim hayırlısı.son adet tarihin ne zamandı ve bu ay kaçına adet oldun cnmmm.

hayırlı sabahlar kızlarr.rabbim gönlünüzdekini versinnnn

Son düzenleme:
ınsalla canım ınsalla

cadıcımm çok üzüldüm canım ya tüp bebek mi yaptırdınız ben aşılama sanıyordumm canım sorun neydi sizde ya aynı dert bendede eşim aynı eşin gibi konuşuyorrr

cnm ya çok geçmiş olsun ben senden çok ümitliydimmmne diyelim hayırlısı.son adet tarihin ne zamandı ve bu ay kaçına adet oldun cnmmm.

cok saol canim ama malesef olmadi ..... 23 adet olmam gerekirdi ... ben 25 gece oldum bende inanamadim okadar basim donuyordu istahli istahli yemek yiyodum esimle hayaler kuruyoduk

cok saol canim ama malesef olmadi ..... 23 adet olmam gerekirdi ... ben 25 gece oldum bende inanamadim okadar basim donuyordu istahli istahli yemek yiyodum esimle hayaler kuruyoduk

off off benim eşimm daha tedavi ye yeni başladıgımda hayaller kurmaya başladıı eşimde çok umutluydu tabi bende ama olmayınca çok büyük yıkım yaşadık canımm allah büyük umudumnu kaaybettme allahım büyükkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…