canım dün gece ki şölen muhteşemdi..beğenmez olur muyum bayıldım...............prenses canım sana şölen yaptım beğendinmiiyi gecelerrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 186614 Eki Görüntüle 186614 Eki Görüntüle 186615
günaydın kızlar:79::79::79:
günaydınnn topiğimizin güzel kızlarıı
gunaydın kızlar
nehircim seni çok merak ettim tatlım..bizden bu kadar ayrı kalma..sağlığın iyi olsunda net olmasın çok önemli değil...sonuçta sesini duyurdun bize o önemli...arada gir yaz canım...kızlar özledim ben siziinternetimiz bi gitti pir gitti. kablolar değişecekmiş beklede değiştirsinler... annemlere geldim hemencecik girdim ama kimsecikler yok kimbilir neler neler olmuştur ben yokken
canolarrrr hepiniziii öpüyorummmmmmmmmmm...ben gidiyimmmm
pikemm yeterimm zelalımm leylamm hepinizi çokk öptümm
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalrrrrrrrrrrrr
günaydn .....iyiyim canım siz nasılsınız............günaydın prensesim..nasılsın canım?
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrr dua topiğine erişim engelemişşş
nedenide dua ve salylı dua yapılmasıymışşş ayrıca bana uyarı cezası verilmişşşşşşçok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm anlamadım yaaaaaaaaa DUA BAŞLIĞI ALTINDA DUA YAPABİLECEĞİMİZİ SÖYLEMİŞLERDİ benmi yanlış anladım neden böyle oldu anlamadım ben
Sanada hayırlı cumalar tatlım...kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn
oh ne güzel ben yarın doktordayım..akşama kadar yine yorulurum...sana da canım,yaşasın bugün cuma,yarın iş yok,eve gidip bol bol yatacam
saol tatlım..iş yoğunlaştı birden anca baktım topice..birden yoğunlaşıyor birdende tenhalaşıyor ortalık...günaydn .....iyiyim canım siz nasılsınız............
günaydın.......hoşgeldin.......:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?