nasılsın metukacım.sende benim gibi erkencisin.
aslında normal sayılır kalkma saatım..dun erken uyudum..çok uykum vardı... ama sız tabı masallah bol cene yapmıssınız aksam...:)
günaydın kızlaaaaaar
herkese hayırlı pazarlar diliyorum. yüzümüzden gülücük,gönlümüzden huzur,mutluluk ve sağlık hiç eksik olmasın.
heeeee hepimizin uykusu kaçtı hatta senide andık.acaba rüyamı görüyor yoksam kupa mı alıyor metukam dedik.
günaydın herkese
bende 1,5 yıllık evliyim bebek düşünüyoruz ama rabbim henüz vermedi..eşimde biraz sıkıntı var..yani 1 doktor var dedi..2 tanise bir sıkıntınız yok bebek için dedi.bizde umutla bekliyoruz
Amın..
tamam saram ben de ıslerımı halledeyım..gelırım..
zellal kıııı sımdıde sen uyuyon dımı?
,günaydın herkese
bende 1,5 yıllık evliyim bebek düşünüyoruz ama rabbim henüz vermedi..eşimde biraz sıkıntı var..yani 1 doktor var dedi..2 tanise bir sıkıntınız yok bebek için dedi.bizde umutla bekliyoruz
günaydın metukam sen dün pireleri sayarken biz burda çene yapıyoduknasıl bugün uykunu aldınmı canım
gecmısı okudugumda, yuzumde gulucuk olusturan guzel arkadaslarım...RABBIM sızı hertur kotulukten korusun...hersey gonlunuzce olsun...
ıyıkı varsınız....
HERKESE GUNAYDIN...
günaydın kızlaaaaaar
herkese hayırlı pazarlar diliyorum. yüzümüzden gülücük,gönlümüzden huzur,mutluluk ve sağlık hiç eksik olmasın.
günaydın benim güzel arkidişlerim ne güzel sözler yazmışsınız bendende sizlere yürek dolusu sevgi öpücük ne güzel bi topik olduk maşallah Rabbim hepimizi nazarlardan korusun canlarım
,
canım Allah hepımızın yuzunu guldursun...hosgeldın
gunaydın ....aldım canım çok sukur
oh bugün keyfin yerindedir o zamantatlım eşim bugünde çalışıyo yine yalnızım iyiki sizler varsınız
heheheheh tatlım başbaşayız ne dersin ortaya şöle romantik bi masa kuralımmı
kuralım da ben pek romantıklıkten anlamam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?