Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlaaaaaar

herkese hayırlı pazarlar diliyorum. yüzümüzden gülücük,gönlümüzden huzur,mutluluk ve sağlık hiç eksik olmasın.

gecmısı okudugumda, yuzumde gulucuk olusturan guzel arkadaslarım...RABBIM sızı hertur kotulukten korusun...hersey gonlunuzce olsun...

ıyıkı varsınız....

HERKESE GUNAYDIN...
ne güzel şeyler yazmışınız öyle,rabbim aramızdaki bağı bozmasın inşallah.
en kısa zamanda bebeğinin gelmesi dileğiyle.
günaydın benim güzel arkidişlerim ne güzel sözler yazmışsınız bendende sizlere yürek dolusu sevgi öpücük ne güzel bi topik olduk maşallah Rabbim hepimizi nazarlardan korusun canlarım
günaydın zeloş,bugün benimkide işe gitti,tadilat varmış,çok yalnızım,açım da yaaaaaa
oy pembelim pembelim pembelim söle bakimmm nasılsın şekeeeerimm

oy pembeli pembeli pembeli,gönül istiyor mu bakim seni:103::103:
selam hatunlar

selam canım ay bebeğim sen açmısın kıyamam al sana kek vereyim:125::125::125:tatlım desene adamlar bizi hep terketmiş çenemizden olmasın

12 gün var daha :26::26::26:bu arada internette problem var.ondan geç yazıyorm kusura bakma canım

canım daha varmış henüz bi belirti arama canım çok erken yumoşun çatlama zamanını takip ediyomusun mesela yumurtlamaya yakın yumurta akına benzer bi akıntı gelir elastiktir uzar onu takip edersen daha isabetli çalışırsınız inş. beklenmeyen kırmızıların gelmez canım Rabbim yüzünü güldürsüntatlım sen düşünme tabiki pcde sorun olabilir sen rahat ol

saracımmmmmm huuuu işlerini bitirdinmitatlım bende kalkcam azcık evi toplucam pazara gitcem

evet takip ediyorum cnm.o elastik akıntı tam ilişkide geldi dünden önceki gece.ondan çok ümitliyim.tam 13.günün gecesiydi.bi de sabahı da oldu ilişki.adamı çok yordum bugün kaçtı dükkana erkenden

kızlar bende evimi temizledim işimi bitirdim.şimdi gidim eşimle güzel bi kahvaltı yapayım geleyim.çok acıktım çok

kıjlar necmettin hoca vefat etmiş Allah rahmet eylesin çok üzüldüm ben ya seviyodum o adamı hele gulu gulu dansı diyoduya bayılıyodum gülmekten

evet takip ediyorum cnm.o elastik akıntı tam ilişkide geldi dünden önceki gece.ondan çok ümitliyim.tam 13.günün gecesiydi.bi de sabahı da oldu ilişki.adamı çok yordum bugün kaçtı dükkana erkenden

alemsin calimerocum senin adam seni tepesinde gezdirsin seninki çalışmaktan kaçıyo bizimki çenedentatlım çalışmaya devam edin yumoşun çatlamak üzere demekki bugün yarın çatlar gün aşırı devam

evet devam edelim kızlar inşallah hayırlısı artık senin bat ne zaman zelalcacım.

evet devam edelim kızlar inşallah hayırlısı artık senin bat ne zaman zelalcacım.

canım ben bu ay düşük yaşadım biraz geç olabilirim artık olunca yeni batımı öğrenicem benim bugün 17.günü ateş ölçüyom incir kürü içiyom bakalım hayırlısı şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…