Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 son_ece maonyaaa+
kızlar neden konuşmuyorsunuz ?:96::96::96::96::96::96::96:
bugün başladım cnm bi kaç sayfa ilerde anlattım
Slm şekerler ben geldimmmmm
hayırlı olsun gülüm...inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz...Rabbim yavrunu sana yollasın inşallah...
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 son_ece maonyaaa+
kızlar neden konuşmuyorsunuz ?:96::96::96::96::96::96::96:
hb canlarımzeloşşşşşşşşşşşşşşşş hg tatlişim....
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
heyyy heyyyy hani yada benimmm 50grammm zelalim zelalimm zelalimdne başkasınaaaa basdırmam oy oyy zelalimm yürü şimdide geçti burdannn zelalin biriiii
evet canım ya...kimse yoktu sonra maonyam geldi onla konuştuk ecede geldi ama onun işi vardı galiba konuşamadan gitti...ben yoıktum ya ondandır leyloşum kıjlar konuşmama orucu tutuyolar
canım ya işim yoğundu girdim hemen çıktım yazamadım zeloşum...yoğunluk vardı yoruldum inan ki...hb canlarımleyloşum öğlen yoktunuz
aaaaaaaaaaamaonyamın donlarıyla tütyenleriiiiii :92::92::92::92::92:
hayırlı olsun gülüm...inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz...Rabbim yavrunu sana yollasın inşallah...
AMİN LEYLOŞUM İNŞ. rABBİM BİZLERE HAYIRLI EVLATLAR HAMİŞ KARDEŞLERİMİZE RAHAT Bİ GEBELİK KOLAY Bİ DOĞUM VE SAĞLICAKLA EVLATLARINI KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİNNNNNNNNN
evet canım ya...kimse yoktu sonra maonyam geldi onla konuştuk ecede geldi ama onun işi vardı galiba konuşamadan gitti...
ecem dr a gitcekti çok yorgunsa yazmamıştırleyloşum senin şeker nasıl gidiyo inş. düzene girmiştir
canım ya işim yoğundu girdim hemen çıktım yazamadım zeloşum...yoğunluk vardı yoruldum inan ki...akşama yemek yapacak halim yok....
zeloşşşşşşşşşş neler yaptın bugün tontişim....:97::97:
Rabbim yardımcın olsun canımleyloşum bende çok yorgunum temizlik yaptım eşim aradı faturaları yatır dedi bide çıktım faturaları yatırdım çok yoruldum bugün o yüzden basit yemek yapcam yumurtalı patetes yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?