evet ya cidden adam bile bana bi tuhaf bakıyo çok öksürüyom
Slm maonya....bugün kimseler yok..nasılsın tatlım?
kolay gelsin canım..valla bende topici bir giriyorum iş yoğunlaşıyor yazamadan çıkıyorum...bugün yoğunluk vardı canım ya..yoruldum inanki...sende kendini çok yorma...iyiyim cnm
mutfak dolaplarını indirdim temizlemeyeeee
sen nasılsın
ayy çok yoruldum çok uykum geldiiiiiiiiiizelallll kızz ikimizede temizlik krizi geldiiiii
bu ay anne olucammmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşş
içime aniden böle bi sevinç geldiiiii
kızlarrr yaa ben aşılamada hiç heycanlı değildimm.şimdibir an önce yumoşlarım toplansın ve bebişlerime kavuşayım istiyorummmm
maonyaaaa gebe kalacakkkkkk
topik onun zırıltısından kurtulacakkkkkkkk
sizlere çok dua edecekkkkkk
halay başını kim çekecekkkk
topiğe gelmezseniz bestelerime devam ederimmmmmmm
maonyaaaaaaaaaaaaaaaa topice gel yalnız kaldım şeker...nerdesin?:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
halay başı ben olucammmmmmmmmmmmmmm....:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kendini niye bu kadar yoruyorsun şekerim ya...kız evin heryerine çamaşır serdimmmmmeşyaların hepsi yerdeeee bi sinirden indirdim ama toplayacak halim kalmadıııı:90:
arkandan da hepimiz hamile bi şekilde gelelim inşşşş
bu kadar yorulacamı bilmiodummmmm
canım ya kıyamam...şimdi yapabildiğin kadar iş yap o zaman..hamile kalınca insanın kolu bile kalkmıyor...istesende yapamıyorsun...dün evi zorla süpürdüm ben..makinayı açtım...bazen yemeği bile zor yapıyorum inanki...tüp tedavin ne zaman başlıyor canım...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?