Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ayy çok yoruldum çok uykum geldiiiiiiiiiizelallll kızz ikimizede temizlik krizi geldiiiii

bu ay anne olucammmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşş

içime aniden böle bi sevinç geldiiiii

kızlarrr yaa ben aşılamada hiç heycanlı değildimm.şimdibir an önce yumoşlarım toplansın ve bebişlerime kavuşayım istiyorummmm

maonyaaaa gebe kalacakkkkkk

topik onun zırıltısından kurtulacakkkkkkkk

sizlere çok dua edecekkkkkk

halay başını kim çekecekkkk

topiğe gelmezseniz bestelerime devam ederimmmmmmm

iyiyim cnm

mutfak dolaplarını indirdim temizlemeyeeee

sen nasılsın
kolay gelsin canım..valla bende topici bir giriyorum iş yoğunlaşıyor yazamadan çıkıyorum...bugün yoğunluk vardı canım ya..yoruldum inanki...sende kendini çok yorma...
ayy çok yoruldum çok uykum geldiiiiiiiiiizelallll kızz ikimizede temizlik krizi geldiiiii

bu ay anne olucammmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşş

içime aniden böle bi sevinç geldiiiii

inşallah canım... gelsin bebiş inşallah...

maonyaaaaaaaaaaaaaaaa topice gel yalnız kaldım şeker...nerdesin?:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

halay başı ben olucammmmmmmmmmmmmmm....:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 maonyaaa+

geldin nihayet şekerim...hg tatlişim... kızlar nerde bugün ya...

kız evin heryerine çamaşır serdimmmmmeşyaların hepsi yerdeeee bi sinirden indirdim ama toplayacak halim kalmadıııı:90:

bugün pek uğrayan olmadııı topiğe ben gerçi saat 1de girdimmm ondan öncesini bilmiyrmmm

bu kadar yorulacamı bilmiodummmmm

canım ya kıyamam... şimdi yapabildiğin kadar iş yap o zaman..hamile kalınca insanın kolu bile kalkmıyor...istesende yapamıyorsun...dün evi zorla süpürdüm ben..makinayı açtım...bazen yemeği bile zor yapıyorum inanki...tüp tedavin ne zaman başlıyor canım...?

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 son_ece maonyaaa+

kızlar neden konuşmuyorsunuz ?:96::96::96::96::96::96::96:

bugün başladım cnm bi kaç sayfa ilerde anlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…