saol cnm yazını geç gördümmmslm canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişin
selam kızlar.......cumartesi ameliyat oldum......tek gözle okuyup yazamıyorum....şimdilik hoşçakalın..............
selam kızlar.......cumartesi ameliyat oldum......tek gözle okuyup yazamıyorum....şimdilik hoşçakalın..............
iyiyim canım tşk ederim sen nasılsın canıımm
edacım kuzum hg ve güle güleslm canlar nasılsınız zelalim hamarat hatunum kolay gelsin
ececim kahveni içtim tesekkürler ellerine saglık
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
EDAN,eda33,maonyaaa+,son_ece,
edanım hg balamnasılsın şekerrrrrr
Eki Görüntüle 188985 selamm kızlarr nasılsınızz
slm kızlar.sabah 9dan beri tüp bebek emrkezindeyiz.1saat oldu eve gelelim.
doktorum çok iyiydi.aşılama zaman kaybı olur hemen tüp bebeğe geçelim dedi.biz zaten tüp bebek istiyoduk.eşim sperm verdi hareketliliğine bakılacak.benden 5li hormon testi istedi.
geçen ay yaptırdım hormon tahliline baktı ve yumurtanın neden gelişmediğini anladım eraş hormonun düşük dedi.eraş hormonu ney bilen varmııı:26:
testlerimizi verdikten sonra ilaçlarımın gelmesini bekledik.merionel 225 ml olucam.göbekten.o sırada ben merkezi başıma topladımmm:90:hıç hıçkıra ağlıyrm artık nefesim kesilioo.kendimi tutamadımmdoktorun yardımcısı geldi terapi etti beni.ne hastalar var 40yaş üstü yumurtası bile olmayandan 1tane geliştirip yapıolar sen nie bu kadar üzüüosun kendini morel çok önemli yoksa tedavin boşa gider dediii.ama gelse bunu bana anlatt.hastaların hepsi tek tek bana hikayesini anlattı.benden beterlerini duyunca sustummm şimdi o an aklıma gelince gülüyrmmmm
inş rabbim rast götürür.cmrts kontrolüm varrr.
merhaba fıstık... ben iyi gibiyim..sen de iyi ol insallah...
edacım kuzum hg ve güle güleinş. korunmayı bıraktınya biran önce gelisin bebişin
çiçeğim sende ağlamaya sebeb arıyoncanım yıpratma kendini bak yeni bi tedaviye başladın hayırlı olsun şeker bundan sonra daha moralli ve güçlü olmalısın ki gelsin bebişin inş. bizlerde hep yanındayız
zeynommmmmhg nasılsın bebemmmmmmmmm
tatlım çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim tamam şeker yeterki sen iyi ol biz seni bekleriz burda inş.selam kızlar.......cumartesi ameliyat oldum......tek gözle okuyup yazamıyorum....şimdilik hoşçakalın..............
edacım saol güzelim..nasılsın?
yedim anacım..kıştan beni yiyorum üstelik.. dondurmayı kışın daha çok severim ben..hehe....
tatlım özledim valla..bi denk gelemedik....
canım burdayım gitmiyoruuuuuumm
evet canım korunmayı bırakmışım hayırlısı artık inşalla bi daha öyle olmaz ne diyim biraz korkularım var işte hayırlıısı artık ne diyim
kızlar bu eraş hormonu neyyy ilkez dydum.acaba bendeki eraş hormonu düşük diyemi bu kadar ağlıyrmmmm
edanım yalnış yazmışım yaben senin eklentinin üzerine yazmışım hehehehhh
zelalim... hosbulduk tatlım....
edan'cım geçmis olsun dikkat et..bak zelal de bende yamulduk 2-3 gün hastalıktan....
zelalim... hosbulduk tatlım....
edan'cım geçmis olsun dikkat et..bak zelal de bende yamulduk 2-3 gün hastalıktan....
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
EDAN ,pikepolat ,maonyaaa +,zelalca +,88prenses22 +,
Eki Görüntüle 189000 Eki Görüntüle 189000 Eki Görüntüle 189000 Eki Görüntüle 189000 Eki Görüntüle 189000
evet ya cidden adam bile bana bi tuhaf bakıyo çok öksürüyom
edanım nasılsın balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?