Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm canlar nasılsınız zelalim hamarat hatunum kolay gelsin
ececim kahveni içtim tesekkürler ellerine saglık
edacım kuzum hg ve güle güle inş. korunmayı bıraktınya biran önce gelisin bebişin
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

EDAN,eda33,maonyaaa+,son_ece,

edanım hg balam nasılsın şekerrrrrr
Eki Görüntüle 188985 selamm kızlarr nasılsınızz

çiçeğim sende ağlamaya sebeb arıyon canım yıpratma kendini bak yeni bi tedaviye başladın hayırlı olsun şeker bundan sonra daha moralli ve güçlü olmalısın ki gelsin bebişin inş. bizlerde hep yanındayız

zeynommmmm hg nasılsın bebemmmmmmmmm

canım burdayım gitmiyoruuuuuumm
evet canım korunmayı bırakmışım hayırlısı artık inşalla bi daha öyle olmaz ne diyim biraz korkularım var işte hayırlıısı artık ne diyim

kızlar bu eraş hormonu neyyy ilkez dydum.acaba bendeki eraş hormonu düşük diyemi bu kadar ağlıyrmmmm

selam kızlar.......cumartesi ameliyat oldum......tek gözle okuyup yazamıyorum....şimdilik hoşçakalın..............
tatlım çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim tamam şeker yeterki sen iyi ol biz seni bekleriz burda inş.
edacım saol güzelim..nasılsın?

yedim anacım..kıştan beni yiyorum üstelik.. dondurmayı kışın daha çok severim ben..hehe....
tatlım özledim valla..bi denk gelemedik....

çiçeğim bende seni özledim evet ya şöle geniş geniş bi muhabbet edemedik bende temizlik yapıyom arada geliyom bakıyom

canım burdayım gitmiyoruuuuuumm
evet canım korunmayı bırakmışım hayırlısı artık inşalla bi daha öyle olmaz ne diyim biraz korkularım var işte hayırlıısı artık ne diyim

edanım yalnış yazmışım ya ben senin eklentinin üzerine yazmışım hehehehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…