Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım inş. amh testin çok güzel çıkar saçmalığa bak ne demek yaptırma sen hakkından vazgeçme canım o zamana kadarda kendine kürler yardımcı tedaviler uygula hayıt tohumu çok iyimiş onu denedinmi hiç inş. bu zahmetlerine değer seneye bu zaman bebişin kucağında olur balımmmmmmmmm

kızlarr bana müsade yemek yapmam lazım sizlere doyum olmuyo ama mecbur çıkmam lazım
hepiniz allaha emanet olun kendinize çook iyi bakın byy byyy

canım allah bu işlerinizi boşa çıkarmaz inşalla çok geçmiş olsun dilerimki hayırlısıyla çook mutlu olursun bu sonuçlarda canım

sağolun canalrrrrrrrrr inşşşşşşşşşş inşşşşşşşşş
zelalim ben dedim dr 2 aşılama 5 aşılamda deseniz alacağım devletteki hakımı diyeee
ve alacağımda kısmetimde ne varsaacanım hayıt suyunu içemedim ama tohumunu denyeceğim

deme ya sonuçlarmı:93::93::93:

evet canım sonnuçlar ama eşimin sonuçları.manisada yaptırmış eşim ege tüpte değil.sonucu almaya ben gittim.doktorlada görüştüm.%70i canlı dedi.sayıda 23 milyon.20 milyon altı risk yada patalojik olabilir ama durum iyi dedi.sınırda ama çocuk için engel değil dedi.ama bana çok düşük geldi yaa(((
oturdum çikolata yiyorum üzüntümden.

öyle kuzu bırakma peşinidene canım fsh ye çok iyi geliyomuş hayıt tohumu ateş topiğinden ronyadan bilgi alabirsin dışarda pahalıymış o netten uygun fiyata almış

kuzu çok kötü değilmiş sıkma canını normal yolla bile olabilir adamın canınıda sıkma durduk yere erkeklerin heray farklı çıkıyo zaten üzüntü stres yorgunluk erkekleri çok etkiliyo eşinede kötü falan deme bu ay 23 çıkar bidaki ay 33 belli olmaz rahat olun şekerrrrr

ona bişey demedimde aslında içten içe kızıyorum sigarayı azaltması gerekiyo bütün gittiğimiz doktorlar aynı şeyi söylüyo ama benimki nedense takmıyo.birde teste gitmeden önce çok stres yaptı zaten bana mızıklandı kaç gündür her seferinde aynı sıkıntı.bende kızdım benim hoşumamı gidiyo dedim sürekli muayene olmak bana üzülmüyosun sen dedim.belki ona taktı.offf ne biliim ben keçiboynuzu tozuna devam edicem..

kız hem gülesim geldi hem aklıma bizim ilk zamanlardaki halimiz geldi.

üzüntüden çikolata yiyom demene güldümmm:90::90:

benimd eeşimin ilk sayısı 20milyondu ameliyat oldu varikoselden.tabiii ben ameliyattan sonra herife 15kg aldırdım.zeytin yağına incir koydum geceden sabaha aç karnına yedirdim.keçiboynuzu kaynattım suyunu içirdim.fındık fısdık badem yedirttim keçi boynuzu pekmezi bal normal pekmez yedirdim.sigarayıda bıraktırdım.sigara küllüğünü bigün aldım yere çarptım parkem çizildii.birbirimize girdik o sigara yüzünden küstüm.konuştum bütün acıları ben yaşıyrm senmi gidip o çatala yatıosun senmi göbeğinden iğne oluosun bu tek benim çoçuğum değil çoçuk istiosan o sigarayı bırak yoksa ben doktoru bırakacam sigarayı bile bizim hayatımız için bırakamıosan sana diyecek lafım yok dedimm sonuçtaa ben kazandımm1 yıl içinde önce 36milyona şimdide 42milyona çıktı spermleriii

öyle kuzu bırakma peşinidene canım fsh ye çok iyi geliyomuş hayıt tohumu ateş topiğinden ronyadan bilgi alabirsin dışarda pahalıymış o netten uygun fiyata almış

canım ben bala katıp yiyeceğim

:))) ya ben birde diyetteyim kilom 59 ama 4-5 kilo vermem lazım.diyette gitti bugün.bu saydıklarının hepsi inan elinin altında dükkanımızda hepsi var ama elini atıp yemez.sigarayıda yıllardır sölüyorum yok dinlemiyo.annesini aradım bugün ona söledim çocuk istiyosa bıraksın ben yoruldum sen söle dedim tamam dedi yazık kadın.inşallah bizimde daha iyi sonuçlarımız olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…