:))) ya ben birde diyetteyim kilom 59 ama 4-5 kilo vermem lazım.diyette gitti bugün.bu saydıklarının hepsi inan elinin altında dükkanımızda hepsi var ama elini atıp yemez.sigarayıda yıllardır sölüyorum yok dinlemiyo.annesini aradım bugün ona söledim çocuk istiyosa bıraksın ben yoruldum sen söle dedim tamam dedi yazık kadın.inşallah bizimde daha iyi sonuçlarımız olur..
inşalla canım dediğin gibi çocuk istiyorsa herşeyden önce dikkat edilmesi gereken şeylere dikkat etmasi gerekiyo neden bile bile azaltmıyoki anlayamadım canım inşalla kendiliğinden bırakır canım
sen kendini üzmemeye çalış canım
a.s canım hoş geldiiinnn
Eki Görüntüle 189234 Eki Görüntüle 189234 Eki Görüntüle 189234 Eki Görüntüle 189234
hoşbuldukk cnm
hava çok güzell öyle iyi uyumuşum ki ..
uyanır uyanmaz geleyim hemen dedim
evet canım aynen devam inş. herşey çok güzel olcak Allahın izniyleona bişey demedimde aslında içten içe kızıyorum sigarayı azaltması gerekiyo bütün gittiğimiz doktorlar aynı şeyi söylüyo ama benimki nedense takmıyo.birde teste gitmeden önce çok stres yaptı zaten bana mızıklandı kaç gündür her seferinde aynı sıkıntı.bende kızdım benim hoşumamı gidiyo dedim sürekli muayene olmak bana üzülmüyosun sen dedim.belki ona taktı.offf ne biliim ben keçiboynuzu tozuna devam edicem..
hıııııııııımmmmtamam canım bende yaptım yemeği sözde bu kafayla nasıl oldu bilemem.fırındaa makarna yaptım ama uyuz fırınım üzerini kızartmadı yarım saat oldu koyalı
hg canımmmmmmmdayanamadım geldim canımm
maşallah canım zeytin yağında incirmi dedin bunu bende deniyeyimkız hem gülesim geldi hem aklıma bizim ilk zamanlardaki halimiz geldi.
üzüntüden çikolata yiyom demene güldümmm:90::90:
benimd eeşimin ilk sayısı 20milyondu ameliyat oldu varikoselden.tabiii ben ameliyattan sonra herife 15kg aldırdım.zeytin yağına incir koydum geceden sabaha aç karnına yedirdim.keçiboynuzu kaynattım suyunu içirdim.fındık fısdık badem yedirttim keçi boynuzu pekmezi bal normal pekmez yedirdim.sigarayıda bıraktırdım.sigara küllüğünü bigün aldım yere çarptım parkem çizildii.birbirimize girdik o sigara yüzünden küstüm.konuştum bütün acıları ben yaşıyrm senmi gidip o çatala yatıosun senmi göbeğinden iğne oluosun bu tek benim çoçuğum değil çoçuk istiosan o sigarayı bırak yoksa ben doktoru bırakacam sigarayı bile bizim hayatımız için bırakamıosan sana diyecek lafım yok dedimm sonuçtaa ben kazandımm1 yıl içinde önce 36milyona şimdide 42milyona çıktı spermleriii
kuzu onun kokusu çok kötüymüş hapını alsanacanım ben bala katıp yiyeceğim
selamm bayanlarrrrrr
inşallah canım.bu akşam ciddi ciddi konuşucam artık.bir çözüm bulması lazım bu sigaraya.
bencede konuş hem kendisinin
düşünmesi gerekir inşallaa bırakır canım yaa
bebişler çok iyii
anneyi bolca uyutuyorlar bolca yemek yedirip hemde ..
aslında çoooook zor onu buna zorlamak.ben bütün gün yanında değilim gündüz yine içebilir istediği kadar.duygu sömürüsüde yapamam.bakalım akşam olsun düşüneyim ben bir çare.:44::44::44::44::44::44:
slm cnm ben bu gün tüp bebek tedavime başladımmmm
inş. hayırlı gelir bebiş getirir canımmmmslm cnm ben bu gün tüp bebek tedavime başladımmmm
karnım çok acıktıııııı
mercimekli pilav yapıyrmm.mutfaktan 4büyük poşet çöp çıkardımmm.attıkça rahatlıyrm.hele annemin mutfağından çuvallarla çööp atardım.çöp dediğimm kullanılmayan eskimiş mutfak eşyasıı
bebişler çok iyii
anneyi bolca uyutuyorlar bolca yemek yedirip hemde ..
tatlım eşine gerçekten bebiş isteyip istemediğini söleaslında çoooook zor onu buna zorlamak.ben bütün gün yanında değilim gündüz yine içebilir istediği kadar.duygu sömürüsüde yapamam.bakalım akşam olsun düşüneyim ben bir çare.:44::44::44::44::44::44:
valla bu ay içerim klomeni iğnede gerekirse olurum ama olmazsa ben eylüle kadar yokum arkadaşım.uğraşmıcam eylülde 3 yılım dolsun ozaman bakarız çaresine.aşılama yada tüp bebek.bunaldım valla.kafam ne rahattı 3 aydır.ne zaman ilaca başlasam stersli geçiyo.çevremden oluyo ama hep.
valla bu ay içerim klomeni iğnede gerekirse olurum ama olmazsa ben eylüle kadar yokum arkadaşım.uğraşmıcam eylülde 3 yılım dolsun ozaman bakarız çaresine.aşılama yada tüp bebek.bunaldım valla.kafam ne rahattı 3 aydır.ne zaman ilaca başlasam stersli geçiyo.çevremden oluyo ama hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?