Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşalla canım dediğin gibi çocuk istiyorsa herşeyden önce dikkat edilmesi gereken şeylere dikkat etmasi gerekiyo neden bile bile azaltmıyoki anlayamadım canım inşalla kendiliğinden bırakır canım
sen kendini üzmemeye çalış canım

inşallah canım.bu akşam ciddi ciddi konuşucam artık.bir çözüm bulması lazım bu sigaraya.

evet canım aynen devam inş. herşey çok güzel olcak Allahın izniyle
tamam canım bende yaptım yemeği sözde bu kafayla nasıl oldu bilemem.fırındaa makarna yaptım ama uyuz fırınım üzerini kızartmadı yarım saat oldu koyalı
hıııııııııımmmm
dayanamadım geldim canımm
hg canımmmmmmm
maşallah canım zeytin yağında incirmi dedin bunu bende deniyeyim
canım ben bala katıp yiyeceğim
kuzu onun kokusu çok kötüymüş hapını alsana
selamm bayanlarrrrrr

hg donnecim nasılsın şeker bebişlerin nasıl Allahıma emanet olsunlar balım hep yatıyomuşsun galiba sanki öyle okumuştum

bencede konuş hem kendisinin
düşünmesi gerekir inşallaa bırakır canım yaa

aslında çoooook zor onu buna zorlamak.ben bütün gün yanında değilim gündüz yine içebilir istediği kadar.duygu sömürüsüde yapamam.bakalım akşam olsun düşüneyim ben bir çare.:44::44::44::44::44::44:

karnım çok acıktıııııı

mercimekli pilav yapıyrmm.mutfaktan 4büyük poşet çöp çıkardımmm.attıkça rahatlıyrm.hele annemin mutfağından çuvallarla çööp atardım.çöp dediğimm kullanılmayan eskimiş mutfak eşyasıı

slm cnm ben bu gün tüp bebek tedavime başladımmmm

evettttttttt
bugün başlıyordunnnn
nerde peki hangi hastane___

haydiii bakalımmmm
hayırlısıyla çok iyi haberler
çok başarılı tedavi iyi sonuclar bekliyorumm..
umarım iyi sonuclanır hatta çok iyi sonuçlanıpp ikiz olsunn ...
İnşallaaahhhhhhhhhhhhhhh

slm cnm ben bu gün tüp bebek tedavime başladımmmm
inş. hayırlı gelir bebiş getirir canımmmm
desene eskici bayram etcek
bebişler çok iyii
anneyi bolca uyutuyorlar bolca yemek yedirip hemde ..
maşallah canım hep iyi olsunlar inş. Rabbim kucağına almayı nasip etsin
tatlım eşine gerçekten bebiş isteyip istemediğini söle

valla bu ay içerim klomeni iğnede gerekirse olurum ama olmazsa ben eylüle kadar yokum arkadaşım.uğraşmıcam eylülde 3 yılım dolsun ozaman bakarız çaresine.aşılama yada tüp bebek.bunaldım valla.kafam ne rahattı 3 aydır.ne zaman ilaca başlasam stersli geçiyo.çevremden oluyo ama hep.

cancagızımmmmm
neden etkileniyorsun çevredennnn
umursama sadece kendin eşin için minik bi bebiş için ilaç da olsa iğne de olsa savaşı kabul et
azimli oll..
başkalarının lafları sözleri merakları etkilemesin seniii
anlıyorumm senin psikolojini ama (

tatlım boşverin çevreyi zaten çevreyi taksak ömür boyu uğraşır dururuz azıcık gamsız olun herkesi herşeyi takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…