tatlım boşverin çevreyi zaten çevreyi taksak ömür boyu uğraşır dururuz azıcık gamsız olun herkesi herşeyi takmayın
kızlar ben kaçtım şincik kociş gelir sofrayı hazırlayayım gece görüşürüz öpt.byyyyyyy
aslında takmak şöyle kızıyorum karışmalarına.herkes bişey diyo şunu yap şunu iç şunun buharı bunun suyu.yok valla akşamda konuşucam eşimle sigara konusunuda.tek başıma uğraşamam benimle beraber ilerlicekse ozaman sorun yok savaşırım.
euro fertilde başlıyrm cnmevettttttttt
bugün başlıyordunnnn
nerde peki hangi hastane___
haydiii bakalımmmm
hayırlısıyla çok iyi haberler
çok başarılı tedavi iyi sonuclar bekliyorumm..
umarım iyi sonuclanır hatta çok iyi sonuçlanıpp ikiz olsunn ...
İnşallaaahhhhhhhhhhhhhhh
amannn umursama hayatımm
hiç kendini strese sokma gelecek olan bebiş zaten gelir
bu işler çok suya samana bakmazz..
bak benim polikistikover tanım vardı..
2 sene hiç adet olmadım .
dr. d.kontrol hapı verdi hepsi kullanmadımm ..
5-6 ay adet oldum bi kere farlutal içip
şimdi ikiz gebelik yaşıyorum..
olmasa benm de olmazdı yanii...
büyük bi görümcem var bebegi olmuyor
olmuycak da tüp bebek falan da degil hiç çocugun olusacagı alanı yokmuş
üzülüyorum ama asla sormuyorum noldu napıcaksın diye
benim ikizim oldugunu duyunca bebegimin birine talip oldular hemen ..
teyzesi ilk hamilelik zaman 5-6 . hafta aaradı beni
'' aaaaa çok sevindik birini büyük görümcene veririsin dimi''
dedi olurmu dedim benden daha iyisinii nasip etasin allahh
nolucak versen dedii üsteledi ..
ama ben umursamadım
ilk gebelik dönmi çok etkili geçiyor amann dedim..
oturdum ne muhatap oldum ne bişe ...
2011 istanbulunda bana bu kadar saçma teklifle geldiler..
düşünnn demek istedigim takmıycaksın
bebeklerim için takmadım üzülmedim ..
euro fertilde başlıyrm cnm
istanbuldamı cnm duymadım hiç..
okurken sinir kat sayım arttııı.ne kadar saçma bi düşünce
kızlar ben çıkıyorum...hepinize iyi akşamlar...zeloşummmmmmmmmmmmmm tatlı kuşum görüşmek üzere...sara gelirse selam et benden şeker...merak ettim onuda...gezmeye falanmı gitti acaba... :26::26:
ha maşallah teyzeme bakkkkkkkkk
aaaaa hiçte bile sen güzelsin okadın çok kiloluşarkısı gerçekten komik
kızlar ne habersiniz bu gün işlerim vardı gelemdim eşimin evraklarını eksik yapmışlar adanaya has gitmek zorunda kaldımmm çok birkinim yafffffffff
kızlar mrhb nasılsınız ben yine çok yorgunummm
sgk ya gittim eşimin rapor parasını amak için(eşimin raporu açık rapor ben rapor bitmeden ücret ödenmiyor diye biliyrdum ama artık her ay ödeme yapılıyormuş)ama has taburcu edlirken eşim bazı evrakları eksik yapışlar bu gün tekrar has gittim evrakları düzeltirdim (umarım yanlış bir şey yokktur) adanaya gitmişken birde amh testi yaptırdımm özelbir labratuvardaaaa bakalım haziranda da adanaya ginice alırım sonucudaaa bu arada çukurova ünvrst dna hasar etstini sordum eşim için yapılmıyormuşş hiç şaşırmadımmmm ne yapılıyorki zaten dedim dr kahkalarala güldü dorusun valla dedii bu tets şu anda ankra ve istblda yapılıyormuş özel labratuvalada görüştümmm ne yapim sidelya çağırıyor ankraya olmassa yazın hem ziyaret hemde test yapıp gelizi ankarda
birde kızlar benim aralık ayında tüp bebk için rapor hakım var onu konuştum dr la biz erkek infertiitesi olarak almıştık raporu eşimin sayısı değişince rapor için aşılama isterler dedi dr bende yumurta kalitem iyi değil dedimmm bu devleti bağlamıyor ilaki isterler dediii ve yumurta kaliten iyi değilse tüp bebk bile yaptımaaa dedii bende bir hakım var devleten onu kulanacağım sonuç ne olursa olsun dedimm
karnım çok acıktıııııı
mercimekli pilav yapıyrmm.mutfaktan 4büyük poşet çöp çıkardımmm.attıkça rahatlıyrm.hele annemin mutfağından çuvallarla çööp atardım.çöp dediğimm kullanılmayan eskimiş mutfak eşyasıı
slm cnm ben bu gün tüp bebek tedavime başladımmmm
saraaa..kusum naber? nasılsın? (ateş nasıl)
ayyyy.. ilk defa sara dan yada zeloşştan asırmadan eklenti yaptımmmmmmmm..hehe
aleyküm selam leyloşum bugün işlerim vardı biraz onlarla ilgilendim.
zeynocum iyiyim canım sen nasılsın ateş yerlerde sürünüyodün akşam kırmızılarla müşerref olduk yazmıştım okumadınmı tatlişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?