ne sigarası kız noldu noldu banada söyleyin
sigarayı bırakın millet cıssss oben bırakalı 9 ay oldu misss gibi oldum valla
kızlar ben çıktım yorgunum yatayımmmm herkese iyi geceler
ahhh benim etkili kelebegimm...
dedigin gibi bu da bi gelişme..
sürekli bebek için konu açıp daha da azalttırabilrsin biliyormusun...
kızlar ben çıktım yorgunum yatayımmmm herkese iyi geceler
kızlar men kaçar uykum var gidip uyuyayım sizlere iyi sohbetler iyi geceler öptüm byyyyy
ahhh canım bende çok istiyorum ama bırakamıyorum şu zıkkımııın
ayyy bırak yaaa çok yazık bedenine.gece eşim öksürünce deli oluyorum.hem kokusuda kötü.bende bıraktım.
ahhh canım bende çok istiyorum ama bırakamıyorum şu zıkkımııın
canım ya çok istiyorumm ama o benden vazgeçmiyorrrrrrr
canım öncelikle karar ver. ben karar veresiye 2 yıl geçti. doktorumla hiç konuşmadık sigara konusunu en sonunda doktor sigarayı bırakmazsan boşuna gelme artık dedi hıı dedim içtim söylemeden. tüp bebek için gittik. doktor dediki sigara içmeye devam ediceksen paran cebinde umjudun içinde kalsın dedi. ogün tamamen kararımı verdim. sonrada tütüne son diye bi tablet varmış onu aldım. sigarasız kaldığımda sinirli olurdum baş ağrım olurdu. onları bastırdı. bende zaten onları atlatınca az sıktım kendimi bıraktım. darısı başına şekerim. gerçekten çok pis rezalet bişeymiş bırakıncxa anladım.... allah kurtarsın bir an önce
çokmu içiyosun canım yaaa.1 paket bitiyomu günde?
aslında azaltmıştım ama 15 gündür 1 pakete öçıkarttım canım yaaa stresten
hamilemisin yoksaaaaaaa
kızlar babam okadar çok sigara içerdiki birgün bir anda bıraktı içmicem dedi ve aradan 7-8 sene geçtikten sonra kanser oldu.geniz eti kanseri.şimdi çok şükür çok iyi.ama inanın okadar zor bir süreçki o kemoterapiler ışınlar ilıaçlar.30 kilo verdi babam.eridi resmen.o yüzden gençken bırakmakta yarar var derim ben.bu arad babam şimdi 95 kilo :)))))
kızlar babam okadar çok sigara içerdiki birgün bir anda bıraktı içmicem dedi ve aradan 7-8 sene geçtikten sonra kanser oldu.geniz eti kanseri.şimdi çok şükür çok iyi.ama inanın okadar zor bir süreçki o kemoterapiler ışınlar ilıaçlar.30 kilo verdi babam.eridi resmen.o yüzden gençken bırakmakta yarar var derim ben.bu arad babam şimdi 95 kilo :)))))
canm benim ablam da 23 yaşındakanserden vefat etti
yıllarca tedavi olup da en son eridi tükendi ..
sayısız kt rt aldı ama sigara içmek degil
sigara içilen eve bile girmezdi biliyormusun ..
ahhh ahhhhh keşkeee keşkeeee hamile olsaydımmmmm bütün stresim bu ya işteee olmamasıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?