Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ben çıktım yorgunum yatayımmmm herkese iyi geceler

kızlar men kaçar uykum var gidip uyuyayım sizlere iyi sohbetler iyi geceler öptüm byyyyy

ahhh benim etkili kelebegimm...
dedigin gibi bu da bi gelişme..
sürekli bebek için konu açıp daha da azalttırabilrsin biliyormusun...

evet canım inşallah bırakır.oda üzüldü aslında ama işte.bende hediye olarak arkadaşlarınla çıkmasına okey dedim:))) onunda yarın bana süprizi varmış.bakalım ne çıkıcak..

ahhh canım bende çok istiyorum ama bırakamıyorum şu zıkkımııın

canım öncelikle karar ver. ben karar veresiye 2 yıl geçti. doktorumla hiç konuşmadık sigara konusunu en sonunda doktor sigarayı bırakmazsan boşuna gelme artık dedi hıı dedim içtim söylemeden. tüp bebek için gittik. doktor dediki sigara içmeye devam ediceksen paran cebinde umjudun içinde kalsın dedi. ogün tamamen kararımı verdim. sonrada tütüne son diye bi tablet varmış onu aldım. sigarasız kaldığımda sinirli olurdum baş ağrım olurdu. onları bastırdı. bende zaten onları atlatınca az sıktım kendimi bıraktım. darısı başına şekerim. gerçekten çok pis rezalet bişeymiş bırakıncxa anladım.... allah kurtarsın bir an önce

aminn aminnnn inşallahhh canımmm bırakacagım bende tüp bebek tedavimde azaltmıştım bende sigarayıı ama sigaranın azı çogu olmuyormuşşş onu anladımmmm

kızlar babam okadar çok sigara içerdiki birgün bir anda bıraktı içmicem dedi ve aradan 7-8 sene geçtikten sonra kanser oldu.geniz eti kanseri.şimdi çok şükür çok iyi.ama inanın okadar zor bir süreçki o kemoterapiler ışınlar ilıaçlar.30 kilo verdi babam.eridi resmen.o yüzden gençken bırakmakta yarar var derim ben.bu arad babam şimdi 95 kilo :)))))

canm benim ablam da 23 yaşındakanserden vefat etti
yıllarca tedavi olup da en son eridi tükendi ..
sayısız kt rt aldı ama sigara içmek degil
sigara içilen eve bile girmezdi biliyormusun ..

benim babamda beyin kanaması geçirdi felç oldu sol tarafı. şimdi düzeldi gibi karıncalı diyo ama his kaybı yok oldu. o da hep öğütledi bırak bırak diye. sonunda bıraktım. allah korusun babacıklarımızı maşallah benimkide 90 falan var şimdi

ahhh ahhhhh keşkeee keşkeeee hamile olsaydımmmmm bütün stresim bu ya işteee olmamasıııııı

ama cnm sen günde 1 paket içersen.. bebeğin nazı nasıl kırılsın da sana güzel haberler versin
kötü bahcede meyve olurmu hiçççç
içme iyi beslen süt yogurt bollaştır boll meyve balıkk
gzl de tedavi bak sigara içmeye zaman kalıcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…