hoş geldin canımmmm neden bi flim için kendini aglattın be güzelimm egemizide üzüyorsun bak ama sennnn tahlil sonuçların nasıllll canımm
ayyyyyyyyy iyiyiz çok şükürsen nasılsın şekercim?
öpöp öp öp öp öp öp öp öp öp
ay ne bileyim dayanamadım böyle imkansız aşk falan hiç dayanamam ben yaaa dizide böyle oluyorum çevremde biri yaşasa yada ben yaşasam nolurdum kimvbilirtahlil sonuçlarım tahmin etttiğim gibi gayet iyi. pazartesi şeker yükleme testi var sıra onda
hoş geldin dedim ama görmedin sanırım egemizin annesiiiii
ay ne bileyim dayanamadım böyle imkansız aşk falan hiç dayanamam ben yaaa dizide böyle oluyorum çevremde biri yaşasa yada ben yaşasam nolurdum kimvbilirtahlil sonuçlarım tahmin etttiğim gibi gayet iyi. pazartesi şeker yükleme testi var sıra onda
kız konusu en iyi olan dizi ama sinir ediyor beni adam aynı eniştem diyorum ya sizeeee o yüzdennnbendeeeeee bu yüzden de ben zaten izlemiyom o diziyi kendimi sinir edemem valla
bende iyiyim canım sağol
öptüymem manane manane öptüymiycem işte
kusura bakma emi canımbenimçokhoşbuldum . nasılsın?
hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kimselerrrrrrrrrrrrrrrr slmmmmmmmmmmm vermiyor banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beğenmiyonuzmu beni
hanımlarrrr
hanımlarrrr
inşallahhh şeker yüklemeside güzell çıkar canımmmm sevindim senin adınaa
hoş geldinnnnnnnnnnnn
nehirim sende hoş geldinnnnnnnnnnn
selammmmmmmmmm tatlımmmmmmmmmmmm
gözün aydın canım tahlillerin iyi çıkmasına sevindim inşallah sonuna kdar da herşey hep böyle yolunda gider.
yetercim hoş geldin casnımm nasılsınnn
sizleri gördüm yanınıza geldim daha iyi oldum dizi alemlerine aktım koptum gittim ağlamaktan. şimdide bi program başlamış ona bakıyorum gülmekten çatladım. şanslı masa varya o. aynı kuzenime benziyo kız çatladım gülmektenne habersin güzelikkkkkkkkkkkkkkk
kızlar bilin bakalım ne yapıyom
gecenin bu saatinde oje sürüyom şimdi hastayım ya abdest olayı olmadığı için ocelerimi sürünüyorum
kız dizi için ağlanırmıısizleri gördüm yanınıza geldim daha iyi oldum dizi alemlerine aktım koptum gittim ağlamaktan. şimdide bi program başlamış ona bakıyorum gülmekten çatladım. şanslı masa varya o. aynı kuzenime benziyo kız çatladım gülmekten
kızlar bilin bakalım ne yapıyom
gecenin bu saatinde oje sürüyom şimdi hastayım ya abdest olayı olmadığı için ocelerimi sürünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?