Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoş geldin canımmmm neden bi flim için kendini aglattın be güzelimm egemizide üzüyorsun bak ama sennnn tahlil sonuçların nasıllll canımm

ay ne bileyim dayanamadım böyle imkansız aşk falan hiç dayanamam ben yaaa dizide böyle oluyorum çevremde biri yaşasa yada ben yaşasam nolurdum kimvbilir tahlil sonuçlarım tahmin etttiğim gibi gayet iyi. pazartesi şeker yükleme testi var sıra onda

inşallahhh şeker yüklemeside güzell çıkar canımmmm sevindim senin adınaa

gözün aydın canım tahlillerin iyi çıkmasına sevindim inşallah sonuna kdar da herşey hep böyle yolunda gider.

ne habersin güzelikkkkkkkkkkkkkkk
sizleri gördüm yanınıza geldim daha iyi oldum dizi alemlerine aktım koptum gittim ağlamaktan. şimdide bi program başlamış ona bakıyorum gülmekten çatladım. şanslı masa varya o. aynı kuzenime benziyo kız çatladım gülmekten

kızlar bilin bakalım ne yapıyom

gecenin bu saatinde oje sürüyom şimdi hastayım ya abdest olayı olmadığı için ocelerimi sürünüyorum

kız dizi için ağlanırmıı
kızlar bilin bakalım ne yapıyom

gecenin bu saatinde oje sürüyom şimdi hastayım ya abdest olayı olmadığı için ocelerimi sürünüyorum

güle güle kulann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…