Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet cnm .
13. hafta yani 4. ayımıza girdik çift yumurta ikizi...
dr.umuz down sendromu testi yaparken
yani vajinal ultrasondan birinin kız birinin erkek oldugunu söyledi ama
kesinlik için bekliyoruz..

rabbim tamamını erdirsin canım hayırlısı ile kucagına almayı nasip eder inşallahhh bende çıkıyorum canım iyi gecelerr

Üzülme canım..Allah büyüktür...bak şuan ismi aklıma gelmiyor ama doktorların erkeklere verdiği bir ilaç var Ig...diye başlıyor..tam adını hatırlamıyor..toz şeklinde...eşin onu kullansın..sperm sayısını arttırıyor ve kaliteli sperm oluşmasını sağlıyor...adını hatırlarsam yazarım tekrar...
birisi maonyayı tutsun artık...mutfak havaya uçacak temizlikten...
üzülme canım...sakın Allaha isyan etme..ummadığımız anda bize güzellikler yaşatır Yüce Yaradanım..duayı eksik etme..zira Rabbim hiçbir duayı geri çevirmez...kendimden biliyorum inan bana...

ayyyy.. ilk defa sara dan yada zeloşştan asırmadan eklenti yaptımmmmmmmm..hehe

kızlar çay yaptım yanındada cevizli kek yaptım hadi gelin erken gelen keki kapar

ben önce zeynoma ikram edeyim bi bardak çay ve yanında cevizli kek afiyet olsun

Eki Görüntüle 189316
bana yasak ama... bende yemek istiyorum...
canım moralini bozma...inşallah herşey yoluna girer ececim...sıkıntı yapma..Allah zamanını ayarlamıştır mutlaka canım...
günaydınnn leylacım naslsın
günaydın bitanem..valla gelen gidenden anca yazabildim tatlım...

leylacım evi 3haftadır silip süpürmüdum.güya haömi,leyim die.bugün yerleri silicem toz alıcam.hızımı alamıyrmmmsizede gelimmi şekerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…