mrb canımmmm kıss bu gün 2 ci soruşun bu soruyu bana yok canımm keşke olsaaaa
olur canım asla umudunu yitirmeee..
senneden çıkmadın kocişin uyudumu çoktan bnm kociş gibi
inşallah canımmm rabbim büyükkk kesmeyecegim umudumu asla kesmedimde canım benim koçiş evde yok şehir dışında 2 güne gelecek
ee yanlızmı kalıyorsun istanbuldamısın
yok canım yalnız kalmıyorum ank dayım
anladım iyii cnm sevindim..
bende çıkayım artık yarın görüşürüz..
biraz bebişlerimle konusayım.. kocişiimn yanına gideyim :))
iyi geceler canımmmm ikiz hamileydin sen dimi
evet cnm .
13. hafta yani 4. ayımıza girdik çift yumurta ikizi...
dr.umuz down sendromu testi yaparken
yani vajinal ultrasondan birinin kız birinin erkek oldugunu söyledi ama
kesinlik için bekliyoruz..
rabbim tamamını erdirsin canım hayırlısı ile kucagına almayı nasip eder inşallahhh bende çıkıyorum canım iyi gecelerr
amin canım
Allah öncelikle sana isteyen herkese versin..
iyi geceler..
googmorning topik have are you??
kibar insanın halini başkaaa :90:
oy oy senin kibarlıgını sevsinlerrr günaydın canımmm iyiyim sen nasılsın
Üzülme canım..Allah büyüktür...bak şuan ismi aklıma gelmiyor ama doktorların erkeklere verdiği bir ilaç var Ig...diye başlıyor..tam adını hatırlamıyor..toz şeklinde...eşin onu kullansın..sperm sayısını arttırıyor ve kaliteli sperm oluşmasını sağlıyor...adını hatırlarsam yazarım tekrar...ona bişey demedimde aslında içten içe kızıyorum sigarayı azaltması gerekiyo bütün gittiğimiz doktorlar aynı şeyi söylüyo ama benimki nedense takmıyo.birde teste gitmeden önce çok stres yaptı zaten bana mızıklandı kaç gündür her seferinde aynı sıkıntı.bende kızdım benim hoşumamı gidiyo dedim sürekli muayene olmak bana üzülmüyosun sen dedim.belki ona taktı.offf ne biliim ben keçiboynuzu tozuna devam edicem..
birisi maonyayı tutsun artık...mutfak havaya uçacak temizlikten...karnım çok acıktıııııı
mercimekli pilav yapıyrmm.mutfaktan 4büyük poşet çöp çıkardımmm.attıkça rahatlıyrm.hele annemin mutfağından çuvallarla çööp atardım.çöp dediğimm kullanılmayan eskimiş mutfak eşyasıı
üzülme canım...sakın Allaha isyan etme..ummadığımız anda bize güzellikler yaşatır Yüce Yaradanım..duayı eksik etme..zira Rabbim hiçbir duayı geri çevirmez...kendimden biliyorum inan bana...valla bu ay içerim klomeni iğnede gerekirse olurum ama olmazsa ben eylüle kadar yokum arkadaşım.uğraşmıcam eylülde 3 yılım dolsun ozaman bakarız çaresine.aşılama yada tüp bebek.bunaldım valla.kafam ne rahattı 3 aydır.ne zaman ilaca başlasam stersli geçiyo.çevremden oluyo ama hep.
aleyküm selam leyloşum bugün işlerim vardı biraz onlarla ilgilendim.
bende kiloluyum zeloşum(((((((
Allah kolaylık versin yetercim
sen o doktora bakma yetercim ne hakkın varsa sonuna kadar kullan.inşallah bebişlerin gelir yeter annelerine.
maonyacım bende çok atarım kullanılmayan işe yaramayan şeyleri saklamayı sevmem
hayırlı olsun maonyacım inşallah bebişlerin bu sefer gelir canım
zeynocum iyiyim canım sen nasılsın ateş yerlerde sürünüyodün akşam kırmızılarla müşerref olduk yazmıştım okumadınmı tatlişim.
ayyyy.. ilk defa sara dan yada zeloşştan asırmadan eklenti yaptımmmmmmmm..hehe
bana yasak ama...kızlar çay yaptım yanındada cevizli kek yaptım hadi gelin erken gelen keki kapar
ben önce zeynoma ikram edeyim bi bardak çay ve yanında cevizli kek afiyet olsun
Eki Görüntüle 189316
canım moralini bozma...inşallah herşey yoluna girer ececim...sıkıntı yapma..Allah zamanını ayarlamıştır mutlaka canım...offff offffffffffff canım yaa eşimle konuştuk biraz önce 2 güne kadar gelecekmiş çok sevindim ama cumartesi yurt dışına gidecegim deyinceee sevinç göz yaşına döndü bugünn birazda olsun umut vardı içimde eşim yumurtlama dönemimde yanımdaydı çünküüü test yaptım malesef negatifffff ya sıkıldım yaaa bana artık hayat boş geliyorr
günaydın bitanem..valla gelen gidenden anca yazabildim tatlım...günaydınnn leylacım naslsın
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?